Zou jij voor dit Nederlandse Huracan-aanbod zwichten?

Auteur: , 25 Reacties

Gevonden op internet: koop een auto, en krijg er (eventjes) een Lamborghini Huracán bij!

Lambo Huracan

Supercars inzetten als glijmiddel bij een verkoop is een tactiek die al even wordt toegepast door mensen die van hun huis af moeten, maar ook als je een auto te verkopen hebt doet de supercar het, zeker in deze moeilijke tijden, goed als lokkertje. Probleem is alleen dat je op een Nissan Sunny uit ’92 niet even een dik raspaard kunt toeleggen.

Een Nederlandse dealer heeft hier een oplossing voor gevonden: ze hebben kennelijk een knalgroene Huracan in de showroom staan, en wie een auto bij ze koopt wordt getrakteerd op een sessie in de LP 610-4. Dit is echter niet als chauffeur (daarvoor zijn er te veel koekenbakkers), maar als passagier.

Zou jij het desondanks de doorslag laten geven bij het kopen van een auto? Wellicht hangt dat er ook vanaf hoe groot het genoemde ‘rondje’ is (rond het dealerpand, of rond de provincie?). Hieronder de wervende tekst, omdat blokletters altijd beter overkomen dan normale letters. En lol @ de laatste zin:

AKTIE: BIJ AANSCHAF VAN EEN AUTO, EEN RONDJE MEERIJDEN IN DE NIEUWSTE LAMBORGHINI HURACAN LP610-4 !. DEZE AUTO IS BIJ ONS IN DE SHOWROOM TE BEZICHTIGEN. IS NIET TE KOOP,OF TE HUUR.. U KUNT DE LAMBORGHINI HURACAN WEL KOPEN BIJ LAMBORGHINI DEALER PON IN LEUSDEN

Met dank aan Niels voor de tip!25 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Dus ik moet er op vertrouwen dat de verkopert genoeg ervaring heeft in dit soort kanonnen…. Jaja, goeie club voor zoiets. Ik weet uit ervaring, zaterdagmiddag 17:30 zijn de meeste bedrijventerreinen een soort Mulsanne straight, vol met verkoperts die met een koude demo als eerste naar huis willen… En met zo’n Sjenkie moet ik dan ff een rondje mee. No thanks. Als ik met 230 door een rij bomen moet, huur ik wel zo’n ding bij Pon.
@E34M5Touring: Ik ben het helaas met je eens. Ik heb zelf jarenlang gewerkt in de autobranche, en de zaterdagmiddag was inderdaad de dag dat we met de leuke inruilers en demo’s wel eens een ‘rondje reden’.

Daarnaast zijn autoverkopers enorm slecht in inschatting betreffende hun eigen rijkunsten. De meesten zitten voor hun idee tussen Coronel en Verstappen in.

En een rondje meerijden in een Huracan? Ik zie dat ze een schitterende beige Avensis hebben staan voor EUR 2.500, rondje Huracan kost omgerekend toch gauw 100 euro.
@gtwillem: Hence de ‘uit ervaring’. Wij zaten op een bedrijven terrein vol met dealers. Enkelbaans, eenrichtingsweg, naar een stoplicht… Dan weet je het wel. Zaterdagmiddag was altijd starten met de deur nog open en gaan. Erg vermakelijk maar niet de boys waar je mee wilt gaan stunten in een Lambo :-)
@E34M5Touring: man man man wat een zielig lulverhaal…
@AMV8Bart: Vind die foto in je profiel zieliger snotaap ;)
@bofkont: jij boft maar met zo’n taxi onder je kont!
@AMV8Bart: En jij met die Aston martin V8,vertel eens wat over die wagen ;)
@bofkont: Dat is mijn lievelingsauto. Leuk hè?
@AMV8Bart: Ach jongen geweldig ;)
@bofkont: Hé, niks tegen de Clio Williams (of 16 klepper) hè! Dat zijn briljante auto’s!
@bruinbeer: Verklaar je nader, waar ben ik negatief over een clio 16v??
@bruinbeer: Check zijn profiel eens, zie je zijn knapje snoetje.
Die foto doel ik op ;)
@AMV8Bart: man man man man Rob Geus is er niks bij
Zou voor mij beslist geen doorslaggevend argument zijn. Ludieke actie maar meer is het niet.
Nee maar ik zou wel het gevoel hebben dat ik teveel hebt betaalt omdat er een Lambo ritje bij zit…
Hij is niet te koop, maar toch is ‘ie te koop. Juist ‘m!
Wel goeie PR, want ze staan op autoblog :)
Ik denk dat het bij de meeste mensen gaat om een goede deal te scoren bij het kopen van een auto en niet om een paar minuten in een lambo mee te mogen rijden
Haha ik ken dit bedrijf, hij heeft meerdere lambo’s, rolls royce, porsche panamera, en nog wat leuk spul. Aardige man, maar al dit moois kopen van 2e hands auto verkopen?
alleen al voor de kleur zou ikkum kopen :P
En hoeveel korting kan ik krijgen als ik van dat Lambo-ritje afzie?
Gisteren in Mönchengladbach de Huracan voor het eerst op straat gezien, wat een machtige auto!
Makkelijk witwassen zo ;)
Moet toch een bijzonder gesprek zijn geweest: “Welke kleur mag de Huracan worden meneer?” “PTT telefooncel groen graag”.
@mashell: Vreselijk. Verde Ithaca is veel mooier, vind ik.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).