Zoveel bracht Donald Trump’s oude Ferrari F430 op

Auteur: , 22 Reacties

Vergelijkbare F430-jes doen zo'n 125.000 tot 175.000 Dollar. Maar wat was de Trump-bonus?

Wel, een dikke 100.000 Dollar als je die cijfers aanhoudt. De auto ging gisteren namelijk onder de hamer in Florida bij Auctions America en bracht 270.000 Dollar op. Wat ons betreft is de Trump-bonus echter nog ietsje groter, want voor 175.000 Dollar heb je echt de aller knapste F430’s. Instappen in een F430 kan al vanaf net iets onder de euroton, dus laten we zeggen zo’n 100.000 Dollar.

De opbrengst werd van te voren overigens geschat op 250.000-350.000 Dollar dus wat dat betreft zit het bedrag een beetje aan de onderkant van de range. Tevens is de F430 (aankoopadvies) een regelrecht koopje in vergelijking met de blauwe Diablo die we eerder de revue lieten passeren op deze site. Daar werd al vóór de verkiezingswinst van The Donald 460.000 Dollar voor gevraagd.

Trump kocht de auto zelf nieuw in 2007 en stelde ‘m een tikje saai samen. Want laten we eerlijk zijn, rood is niet de meest originele kleur voor zo’n Fezza. Desalniettemin koos de huidige POTUS wel voor een paar stijlvolle opties zoals de ‘Daytona style seats’ en de gele schildjes op de flank, in combinatie met een gele klokkenwinkel aan de binnenkant. Daarbij staan er pas 6.000 mijlen op de klok van het raspaardje en mag deze dus geacht worden nog in topvorm te verkeren. Mits de tellerstand klopt tenminste.

Dat je flink veel plezier kan beleven aan zo’n F430 dat weten we dankzij het relaas van ons aller @viezefreddyw. De beste man raast nu vast ergens met het kapje open over een mooi weggetje op deze zonnige zondag…Lucky bastard…

Deze Ferrari F430 in kwestie zal echter ongetwijfeld ergens onder een zeil verdwijnen in de hoop dat het ding ooit goed verkocht kan worden aan een museum of iets dergelijks. Wat natuurlijk eeuwig zonde is, maar ach, dat verhaal kennen we inmiddels. Wacht…Hoor je dat? Volgens mij als ik mijn oren goed spits hoor ik Freddy met een brede grijns over een dijkweggetje scheuren met een V8 in zijn rug.

Bedankt Arno voor de tip!22 reacties

Fake news! SAD!
Wat een figuur man die Trump. De Republikeinse partij is sowieso knettergek maar die man doet er nog een schepje bovenop. De emotionele stabiliteit van een 5-jarige en een IQ dat negatief is. En dan heb ik het nog niet over Sean Spicer, Mike Pence, Kellyanne Conway, en die hele bende. Doet me denken aan die film Idiocracy. Dat is Trump’s Amerika. Dat je nu ruim 100k meer betaald omdat Drumpf met zijn vieze, kleine handjes deze auto aangetast heeft vind ik eng.
@kapiteinaudi: oh jochie toch, Ajax was gewoon te sterk vandaag.
@dampu020: niet relevant, maar als ik Ajax lees druk ik op like.
@dampu020: Sorry dat ik het nieuws volg en dat ik het me aantrek wat er op deze mooie grote bol gebeurt.

Oja, ik zie een grote boze fout in mijn originele comment: je betaald is natuurlijk betaalt.
@dampu020: nope, Feyenoord was slecht vandaag.
@kapiteinaudi: Hillary Clinton deugt toch ook van geen kant. Dat hele land is door en door verrot.
@kapiteinaudi: De frustratie zit wel diep.
Idiocracy is een fantastische film, maar ik vrees dat de democratische snowflake sjw-zombies meer daarvoor kwalificeren dan de hard werkende Trump stemmers in de fly-over states.
@kapiteinaudi: een negatief IQ? Den onkel Trump heeft een IQ van 156… Ik ben geen fan van de man maar hem dom noemen is…
…an alternative fact…

Hij doet alles met systeem. Dat praten als een tokkie, de topics die hij aanspreekt, allemaal part of the plan. Lees zijn boeken maar eens. Dan weet je beter hoe hij tikt.
Goed moment van verkopen. Vraag me af of hij over een half jaar ook zoveel zou opbrengen, als The Donald opstapt/afgezet wordt.
@camber24: Ha……ha 😴
@camber24: Wacht maar tot de man wordt omgelegd, dan verdriedubbelt de waarde van die auto
Wel erg prijzig maar dan heb je wel iets leuks. Ik vind de stoelen wel erg fraai
@allesmetturbo: wat voor leuks heb je voor die te veel betaalde 100k?
@jorden: niets wat je niet krijgt als je er eentje koopt voor 100k minder. Dat ding is sws overpriced. Maar een f430 noem ik wel iets leuks, jij niet?
Het is wel een heel fijne uitvoering zo.
De vorige eigenaar is nou juist de enige reden waarom ik deze NIET zou kopen!
Laten we beginnen met dat ik best een F430 voor de deur zou willen hebben staan. En kunnen betalen. Maar… ik vind ‘m er eigenlijk best gedateerd uitzien.
Nu is de vraag: heeft Trump zijn interieur aan zijn huidskleur aangepast of omgekeerd?
Prachtige auto, tijdloos.
Ben blij dat hij al verkocht is, ik zat al bijna in een dubio.

Of
1x f430 + 1x f430 spider + garage.

Of
F430 van The Donald
De vraag is of hij hem daadwerkelijk heeft samengesteld. In de US kopen ze nieuwe auto’s bij de dealer die op voorraad zijn. Veel nieuwe auto’s zijn door dealers samengesteld. Veel auto’s zijn daarom vaak uitgevoerd met zwart of beige leer (veilige keuze), ipv bruin, oranje of rood leer om maar iets te noemen.
Dan ben je toch van de pot gerukt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).