Nissan 350Z denkt dat hij Iron Man is

Auteur: , 28 Reacties

Timing is alles: de laatste jaren is zo ongeveer elk stripboek van Marvel verfilmd, en op het moment gooit The Avengers hoge ogen in de bioscopen wereldwijd. Dit inspireerde een lampjestoko tot een Iron Man-mod, die ze hier demonstreren op een Nissan 350Z.

In Nederland komt Koos Spee ze er, begeleid door een donderpreek, persoonlijk afschroeven, maar in andere delen van de wereld doen ze iets minder moeilijk tegenover hobbyisten die niets liever doen dan kermislampjes op hun auto schroeven. En eerlijk is eerlijk: met dit Iron Man-thema steel je ongetwijfeld de chow op de parkeerplaats van de Mickey D.

Of deze Nissan nog andere mogelijkheden biedt dan alleen wat coole verlichting weten we niet, maar misschien is dit al genoeg om Scarlett Johansson te verleiden tot een ritje in je pimp-mobile. Niet crashen he?:28 reacties

Die richtingaanwijzer ledjes die omhoog komen zijn wel cool!
@dotternetta: +1
alidemarokkaan
voor iemand die alot smoked ben je wel vroeg aktief of moet je nog slapen ?
ik zie niet wat hier ironman achtig is. omdat ze rood als zelfde kleur hebben ofsho ?
en in nederland mag je niet eens rode verlichting voeren in de koplampen.
slaap lekker
Nee hoor want Koos is met pensioen
Des te meer tijd heeft ie om bij je langs te komen :)
@sir_smokalot: Hij zou t nog doen ook :P
@rubenpriest: Die zit nu waarschijnlijk Thaise kindjes te hosselen in Thailand.
Okay iemand kan leuk knutselen met lampjes en electronica. Ik zie de relatie niet helemaal met Ironman. Geen ringflux aandrijving, geen superconstuctie die er omheen komt klikken, geen straalaandrijving die uit de bodem komt, geen raketten die uit de deuren floepen (oh nee was James Bond). Dus gewoon wat knipperende lampjes. Hadden ze het ook de John Travolta Nissan kunnen noemen.
@midasracer: helemaal mee eens, ik vind het ook meer disco koplampen
Ultimate Tupperware.
De lampen zijn nou wel een stuk meer ogen maar verder zie ik de vergelijking met iron man ook niet
Tijd tussen knipperlicht uit en witte leds weer aan = te lang

Toch wel een beetje lichten zoals in zijn borstkas…
Tof, maar natuurlijk illegaal…
Gekke shit ouwe
Hoe kan het nou dat hier de ledjes niet flikkeren?
@turtle: Omdat blijkbaar de framerate /fps van de camera niet interfereert met die van de LEDs (of significant lager is).

Ook de kwaliteit van de LED electronica is trouwens van belang, slechte spannings-regulatoren zorgen ook voor flikkeringen.

En daarnaast heb je nog het PWM effect (dat voor extra contrast zorgt door de LEDs heel kort aan/uit te zetten); soms zie je dat duidelijk bij LED remlichten die op camera dan wel flikkeren, terwijl de reguliere LED achterlichten dat (dan) niet doen …
Misschien een gekke vraag: Wie is Ironman?
@Mielie: Even een google’tje voldoet gewoon hoor: http://nl.wikipedia.org/wiki/Iron_Man_(stripfiguur)
@kaasboerin: Begrijp ik, het was ook eigenlijk retorisch bedoelt.
Lekker muziekje hoor. Als dagrijverlichting ziet ’t er beter uit dan dat af-fabriek gepruts van Mercedes of Audi, wat er nog altijd heel Halfords’ uitziet.
Echt baas maar jammer genoeg illegaal dus tja dat wordt hem niet
Erg toffe lampjes! Je kunt zó veel met LED’s, jammer dat de fabrikanten zo weinig experimenteren. En in tegenstelling tot de meeste tuning LED-verlichting ziet het er nog professioneel uit ook!
@Vanquish: Meen je dat, ik vind dit juist erg onprofessioneel.
@masterstig: Ik meen het. Mooi gemonteerd, zonder de rest van de bumper gelijk te verkloten. Mooie ritmes, verschillende kleuren afhankelijk van de functie van het licht (knipperlicht/mistlamp), dus geen onzinnigheden. Past bij het uiterlijk van de auto. Ja, ik noem dit geslaagd.
@Vanquish: Door al die kleuren komt het bij mij wat ”kinderlijk” over.
@masterstig: Ik vind dat autoverlichting best wat kleur kan gebruiken af en toe. Sommige sjonnies die dat ook vinden kopen dan wat aftermarket troep zoals neonbuizen en en monteren spastisch knipperende LED’s. Deze gasten hebben er wat mij betreft beter over nagedacht.
Dit klopt ook niet. Iron Man is rood en kijkt wit uit zijn ogen. Verder vind ik die richtingaanwijzers wel vet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).