Nissan Juke en Leaf krijgen de Nismo-treatment

Auteur: , 9 Reacties

Nissan heeft grootse plannen met Nismo, de performance-divisie van het Japanse merk. Voorheen liet deze vooral zijn gezicht zien in de racerij, maar in de toekomst zullen we Nismo ook meer op productiemodellen terug gaan zien (als soort van AMG van Nissan, zo je wilt). De Juke-R was zwaar over de top en een opwarmer, maar in Tokyo staan twee modellen die vernismo't zijn: een Juke en een Leaf.

De studiofoto’s van de Juke zag je eerder op autoblog, en onze wortelknagende kompanen van Groen7 deden hetzelfde met de Leaf. De Juke is een concept met productiepotentie, en de Leaf gaat er zeker komen, en wel eind 2012. Elektrotuning ftw!

Hoe deze witte wondertjes er uit zien? Check het hier onder, op de live shots uit Tokyo! En gezged moet worden: de Leaf ga ik haast mooi vinden (vloeken in de kerk) en ook de Juke met zijn uitgeklopte uiterlijk en matrode spiegelkappen komt lekker tot zijn recht in het echt.

9 reacties

die leave is zeker mooi, de juke vind ik een beetje tegenvallen, de r is mooier
Vind de Juke geslaagd, maar toch liever in de ‘originele’ GT-R trim. En graag het motorblok van die laatste! Voorbumper is overigens wel wat mooier; mooier als die vijf lelijke gaten.
Zozo. Brembo remklauwen en 2 delige remschijven onder de Juke! Dat zal wel betekenen dat het vermogen ook (sterk) is gestegen!
Juke is prachtig maar de JUKE R is bruuter
Zijn allebei niet verkeerd inderdaad, die Juke blijft toch lekker ‘funky’ en raar (op een goede manier) en die Leaf lijkt zo uit een sci-fi film te komen. Nissan heeft toch wel ballen wat dat betreft om met zulke auto’s te komen. :P
Ikvraag me toch eigenlijk af waarom elektro’s er altijd lelijk uitzien, kijk naar dit ding, die achterkant steekt meters uit en ziet er niet uit, en zo kan je er nog wel een paar opnoemne, terwijl Tesla dit wel goed heeft gedaan. Zolang ze er lelijk uitzien en weining Km draaien doe iki er niet aan mee.
En de meeste doen nu wel 150Km, dit is toch prima voor de forenzen die elke dag in de file staan, die hebben toch niks anders te willen dan dit.
Die Juke is zeker geslaagd. Laat maar komen inclusief een vette motor met minstens 250 a 300pk.
Die Leaf vind ik nog steeds niks qua uiterlijk. Wil dat geval er nog sportief uit kunnen zien plak er dan in iedergeval een paar vette bumpers op ipv deze stofzuigers.
Ik vind de huidige Nissans qua design steeds lelijker worden, jammer! Altijd zo opgeblazen.
Heerlijke moderne auto’s om te zien ,beter als die ouderwetse saaie Europeese meuk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).