Nissan Juke S: het is de schuld van Fox Marketing

Auteur: , 45 Reacties

Vermoord het met vuur! Dit is de 400 pk sterke Juke S die Fox Marketing in petto heeft voor iedereen die geen Juke R heeft.

Laten we eerlijk zijn: als jij een Nissan Juke rijdt en je ziet dat er een deuk in getrapt is en dat een hond op je motorkap heeft gepoept denk je “Staat hem eigenlijk best goed dit.” en tóch is het Fox Marketing gelukt een nóg lelijkere auto te creëren. Met pk’s, dat wel.

Om precies te zijn met 400 pk’s en die komen niet zoals bij de Juke R uit een GT-R blok. Neen, dat zou de prijs veel te ver opdrijven en dus schroeven ze bij Fox een enorme turbo / intercooler combinatie op je standaard 1.6 die in de krachtigste uitvoering op dit moment leverbaar is met 190 pk. Een ruime verdubbeling van de pk’s uit de 1.6 dus. Dat zal vast een mooie explosie opleveren.

Power is nothing without posing, dus men zorgt er bij Fox Marketing voor dat je opvalt. Een bodykit, 20 inch lichtmetaal rondom, upgrades voor het interieur en om te zorgen dat je van lichtsnelheid terug kan naar stilstand een upgrade voor de remmen inclusief 14 inch schijven. Of de coolmakende graffiti ook standaard op je huis wordt gespoten is niet duidelijk.

Met de Foxy Orange Juke S wil Fox Marketing het 12 jarig bestaan van het bedrijf vieren en brengt het pakket binnen een paar maanden op de markt. The horror.45 reacties

Ik vind hem wel meevallen. De getinde koplampen bovenop is mooi gevonden!
Die komt zo toch niet in productie.
@jordy14: niet?
@jordy14: Ik dacht dat jij wel hield van over de top getunede auto’s?
@driftje: ik houd daar zeker van maar ik ben gewoon realistisch
@jordy14: waarom niet?
@syliaca: Omdat die 1.6T met 400pk niet lang heel blijft zonder de motor (en de transmissie ?) half te verbouwen vermoed ik. En dat is dan waarschijnlijk zo prijzig dat je beter meteen voor de R kunt gaan …
@dawwg: Wat heeft dit met het in productie brengen van deze auto te maken?
De Juke R is mooier, zou bij mij best voor de deur mogen.
@birdboy: Inderdaad, liever een Juke-R :)
4 lettergrepen! GAT – VER – DAM – ME
Het wordt echt een k*tjaar..

Te veel aan z’n graffiti busje geroken..
De achterkant vind ik wel mooie gedaan…. Hoe snel is dit ding, iemand enig idee?
@Thijsj: Denk dat het te vergelijken is met de 370/350Z.
Wie koopt dit nou? Ik denk dat er niet meer dan 10 mensen op de wereld zijn met zo n wansmaak
@djanim: ik denk rappers met niet genoeg geld om een lambo om te laten bouwen/tunen
@964rs: of hun eigen merk te beginnen.
Lol, sorry dat ik ’t zeg maar ik vind ’t een verbetering.. 400pk uit een 1.6?? Nnnnnnniceh, hoelang gaat dat blokje mee denk je?
@kaasboerin: 5 bar turbo druk dus ik denk een km of 20.
@kaasboerin: zeker zeker, very very niceeeh ;-)
@:CasperH als jij een Nissan Juke rijdt en je ziet dat er een deuk in getrapt is en dat een hond op je motorkap heeft gepoept denk je “Staat hem eigenlijk best goed dit. +1
@Adanali:

Dude, serieus… jezelf een +1 geven?
-1
@Jesper: Hij geeft niet zichzelf +1 maar de schrijver van het artikel, want die quote hij namelijk (op een onduidelijke manier, maar als je het stukje had gelezen dan had je hem wel gesnapt)
is er nou niemand die met een paar inrepen aan het front hier een fatsoenlijke auto van kan maken?
Megan Fox??
Ik begrijp niet wat er zo lelijk is aan de gewone Juke…
het is volgens mij de ideale auto voor mensen die eens iets anders willen dan een Golf of zo.

En sorry jongens, maar deze vind ik ook wel gaaf, doet me terugdenken aan de gloriejaren van Need For Speed dus laat maar komen! :D
@Carreza: Ik begrijp wel wat er zo lelijk is aan een Juke.

De gloriejaren van NFS waren toen er nog geen tuning in voorkwam ;). Ik herinner me nog de versie met de Jaguar XJ220, de Mclaren en de Ford GT90 concept en daarna de NFS Porsche Unlimited natuurlijk!
Verkoopt trouwens beter dan de Countryman van MINI dus ik zou zeggen missie geslaagd!
Als ik het zo lees bijna 400PK uit ee 1,6je? Alle jezus…
Ik vindt hem niet echt mooi!
Vindt de Juke R toch veel leuker denk ik.
12 jaar bestaan vieren door een Juke te pimpen? Doet je afvragen waarom dat bedrijf al 12 jaar bestaat.
@rotarypowah: whahaha, mooie opmerking! ondanks dat ik het me niet afvraag ;-)
De Juke is lelijk, want hij is niet anoniem genoeg.
Deze is extra lelijk, want hij heeft ook nog eens kleur. — zucht —

Die velgen vind ik te groot en glimmerig, maar als je 400 pk kwijt wilt heb je natuurlijk ruimte nodig voor wat remmerij. Misschien die velgen uit de eerste Juke met tuning – zie relevante artikelen?
@mout: ik vind een Juke een statement en in bepaalde opzichten beter en interessanter dan de zoveelste VW of Renault, maar dat maakt hem nog niet mooi.
@CasperH:

Op dezelfde manier als een Multipla of Vel Satis een statement is?
@Jesper: Nee – dat zegt ie nou net: een Vel Satis is de ‘zoveelste Renault’. :lol:
Maar dat bedoelt ie, ja. En hoe gaat het met die wagens? Zolang ze verkocht worden, worden ze weggehoond, en weinig verkocht. Stopt de productie, dan zijn ze in een klap geweldig. Kijk hier op AB eens naar de reacties die de Multipla opriep voor 2005, en daarna de reacties onder http://www.autoblog.nl/fiat-500-mpv-aka-ellezero-spyshots.
Pk = zeer goed
Uiterlijk = spug lelijk nog lelijker dan een multiepla
De R is mooier!
De R is mooier, maar deze is ook niet lelijk!
@dutchiehd:

Wat jij zegt.
Moet het nog zien. Nu is het nog een hele hele lelijke photoshop.
@Dev: Inderdaad echt een vreselijke photoshop! Ik snap nog steeds niet waarom ze die lampen bovenop de motorkap hebben geplaatst, het had simpel een veel mooiere auto kunnen zijn als ze wat minder creatief waren geweest met de koplampen..
@carlo1992: Ja, net zo “minder creatief” als 80% van de middenklassers zeker. Nee, doe maar lekker creatief, en wijk eens van het bekende pad af.
Geweldg mooi autootje. Jammer dat ie zo onpraktisch is want op de achterbank kan je nog geen dwerg kwijt. (zelfde geldt overigens voor de Qashqai!)
Fantastisch model, die Juke. Beetje cliche, maar het is op de wegen veelal de standaard modellen, zoals A6, Golf, Astra etc. Wanneer er dan een Juke (ook in std. trim) langskomt, kijk je er toch even naar. Maar ik hou dan ook wel van “anders”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).