Oeps! Peuter (2) rijdt auto van papa de sloot in

Auteur: , 31 Reacties

We hebben er weer eentje! Een nieuwe brokkenpiloot in de dop is opgestaan. Vandaag greep een 2-jarig jongetje de kans van zijn nog prille leven. Toen papa hem alleen achterliet in zijn auto (met de sleutels erin) lukte het deze jonge coureur om de Opel Corsa te starten en in beweging te krijgen.

Gelukkig was vaders in de buurt en kon hij zijn zoontje nog snel achter het stuur vandaan trekken, voordat de auto via de bosjes met zijn neus de sloot in dook.

Uiteindelijk bleef de schade beperkt tot ernstig geschrokken ouders en een Opel Corsa met een nat neusje. De bosjes hebben ook enige schade opgelopen, maar dat groeit wel weer terug.

Dit jongetje heeft later sowieso mooie verhalen te vertellen over zijn eerste ervaringen achter het stuur van een auto! Heb jij in je jeugd ook wel eens dit soort capriolen uitgehaald?31 reacties

even zoeken.. hmm.. ehh… JA! nog plekje over.. helemaal achterin..

in de map met sterke verhalen..
Toen ik 2 was vond ik de toeter veel leuker. Waarschijnlijk heeft de auto al in de versnelling gestaan, ik denk niet dat ie eventjes koppeling intrapt, schakeld, en weer koppeling op laat komen. Als het zo zou zijn, geef hem dan direct een kart en ga racen!
@michelyman: duh ;) De politie zegt ook “kwam schokkend vooruit”
@robbie: Sorry, vergeten op het pliesie linkje te klikken.
@robbie: Zeg, Robbie. Waar is je Google+ account gebleven? Ik heb de beloofde mail naar tips@autoblog.nl gestuurd, nog geen reactie op gehad!
the-budel-guy via iPad app
Toen ik de kop las moest ik meteen aan het vorige artikel denken. Haha
@the-budel-guy: Die advertentie van Toyota ivm hangende gaspedalen?
the-budel-guy via iPhone app
@desoper: nee die prutsers in de stad van Rotterdam.
Daarom dus: parkeren in de vrij en op de handrem. Betere oplossing is iets van de laatste jaren, motor die niet start zolang de koppeling niet ingetrapt is.
1 keer geprobeerd om de mazda 626 van m’n vader te starten…………..jammer dat hij in de 1e versnelling stond.
de brievenbus achter de struiken vond dat niet zo leuk.
LOL, vandaag nog een Corsa gezien met draaiende motor en kind erin. Ouder was niet in de buurt te bekennen.

Had ook zomaar mis kunnen gaan.
Verkeerspark Assen is BAAS!!!!
@pimmp: 1
Verkeerspark assen FTW
@pimmp: Echt :P Dat was wel altijd een hoogtepunt van mijn jeugd als we daar eens heen gingen.
@fant: true
@pimmp: Wist jij ook hoe je sneller kon in die jeeps? :P
rijbewijs afpakken ..
en een rijverbod van 15 jaar ..

dat zal em leren ..
@lincoln: hahaha
Ik was een jaar of 5.. Mijn vader had een bus (hyundai satelite) en die stond achteruit richting het huis geparkeerd omdat ze boodschappen aan et uitladen waren. Ik zat altijd een beetje te spelen enzo ook met de versnellingsbak (maar normaal stond de handrem erop) en het liep al af naar beneden dus ik zet hm in zn 1 of miss 3.. En hij begint te rollen.. Stuur stond naar rechts gedraait (als die rechtuit stond was ik de voortuin van de buren ingereden,) maar mijn geluk was dat d parkeerplaats schuin naar beneden afliep en het straatniveau een stuk hoger. Dus gelukkig remde de auto zichzelf als het ware af en gebeurde er niets.. Behalve een tets van mn ouders dat mijn hersentjes weer eventjes deden schudden! :p
handrem van de daihatsu cuore afgehaald en naar beneden gerold ^^
Mwoah, mijn avonturen liepen succesvoller af
we waren met de auto(ford focus) op vakantie ik was acht ik, toen mijn vader moe was ging hij stoppen en ging hij achterin een beetje uitrusten dus ik ging op de chauffeurs stoel zitten ik zetten de auto in de eerste versnelling en starten ‘m dus de auto gaf een harde schok naar voren waardoor mijn vader meer wakker werd
@ater: meer = weer
Toen ik een keer voor op de passagiersstoel mocht zitten trok ik de pook bijna uit zijn versnelling. Ik dacht mijn vader wel even na te doen :P . Gewoon even wiebelen aan de pook stond bij mij gelijk aan schakelen zegmaar. Ik was een jaar of vijf denk ik…
Nakomer van een broertje hier, met zn 2 jaar de radio aan, verlichting aan, knipperlichten aan en de auto starten.
T scheelde dat de auto een automaat is…. Hij heeft ook eens mijn autosleutels te pakken kunnen krijgen, had het voor elkaar gekregen om in zn 3 te duwen, gelukkig had k op tijd de koppeling ingetrapt.

T zijn af en toe echt monsters die kleintjes
the-budel-guy via iPhone app
We hadden net een gloed bieuwe Mercedes E klasse waar de handrem nog met een pedaal was en ontgrendelen moest je zo’n schuif uit trekken en we stonden op onze oprit achteruit (zo als mijn vader altijd doet) geparkeerd. Onze oprit loopt ietwat naar beneden. We hadden die auto 2 uur en ik mocht even achter het stuur zitten. Ik trok meteen die schuif van de handrem uit waardoor de auto begon te rollen. Gelukkig kon ik bij de rem. Maar mijn ouders waren minder blij :P
Opel Corsa slopen. Dat jochie is in mijn ogen een held.
Er zijn vrouwen die slechter parkeren…
Dat plaatje, dat was echt een vet park. Daar hebik vroeger heel de dag in rond geknord in zon autootje.
Daarom: altijd goed de handrem aantrekken en niet in z’n versnelling laten staan. Dan wordt het al een stuk lastiger voor zo’n kleintje om je auto in beweging te krijgen.
Ik ben van mening dat Opel rijders toch best vaak het probleem zijn.
Jong geleerd is oud gedaan.
Alle Opels van de weg, dan wordt het weer een stuk veiliger in het verkeer!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).