Ontbijtvideo: Pagani Huayra minidocu

Auteur: , 36 Reacties

Goedemorgen deze morgen, tijd voor het ontbijt! Kook een eitje, smeer een broodje, neem er een glaasje sap bij, en ga er eens lekker voor zitten. Pagani heeft een soort van minidoc gemaakt over de totstandkoming van de Huayra, en hiermee glijdt zelfs het moeilijkste ontbijtje met gemak naar binnen.

Bijna 15 minuten lang worden we meegevoerd door prachtige landschappen, via de vele minitieuze details die deze supercar sieren, tot aan de manier waarop de verfijnde technologie in elkaar wordt geschroefd. Het kan me niet schelen of de werkelijkheid misschien anders is, in de video wordt je een beeld van ambachtelijkheid voorgeschoteld dat ik zonder te morren consumeer. En anderen met mij waarschijnlijk. Dit is kunst mensen:

KLIK!

Met dank aan raoulkroes voor de tip!36 reacties

Super mooi filmpje, en die air-brakes zijn gewoon ge-wel-dig!!
Jammer dat hij nog steeds klinkt als mijn dyson.
@Kvgorp: Dan hebben ze het thema lucht in elk geval wel goed begrepen ;). Ik vind het een mooie auto. had hem nog niet eerder gezien (shame on me!), de spoilers op de auto zijn een prachtige fondst. Niet dat spoilers nieuw zijn maar ik heb de toepassing op deze manier nog niet eerder voorbij zien komen. En uiteraard de motor… Ik als BMW van kan niet anders zeggen dat Mercedes AMG fantastische motors bouwt met een heerlijk deuntje. De velgen vind ik minder geslaagd, een beetje aftermarket idee. Ze zouden zo uit NFS Underground 2 kunnen komen als ik me niet vergis :P. Al met al deze Dyson krijg mijn seal of approval (niet dat dat zoveel zegt natuurlijk :P).
En er uitziet als een walvishaai…
Ik vind de Zonda nog altijd stukken mooier.
Super mooi filmpje echt niet normaal
Geluid valt vergeleken met de zonda zeker tegen, maargoed, dat is te verwachten van een turbo motor vergeleken met een atmosferische. Design is voor mij iets te ‘vloeiend’ maar de details en kwaliteit, fantastisch!
QR-code fail op 6:27. :P
@mout: lol
Prachtig, alles aan deze auto vindt ik mooi. Dit soort filmpjes kan ik de hele dag wel naar kijken.
Prachtig zijn zulke filmpjes. Ik vind de huayra erg mooi, dus met googlen wist ik al wel dat ‘ie geïnspireerd is op wind en alles. Ongeveer de mooiste auto die er is, veel respect voor mr. Pagani. Zo’n filpje kan voor mij echt wel meer dan een uur duren.
@booije
Het turbo-geluid hebben ze volgens mij expres versterkt voor het vliegtuig gevoel.
@ytrewq: klopt! naar mijn mening klinkt ie geweldig!
Ik koop een big, dan mest ik hem vet met heel veel geld. Als het big dan hééééél dik is en overlijd koop ik een huayra!
Mooi filmpje, krijg het idee dat het eigenlijk alleen gemaakt is om iedereen duidelijk te maken hoe je huayra uit moet spreken :P
Ik ben benieuwd of de Pagani Huayra nog seeds nog steeds een grote aantrekkingskracht zal hebben als eenmaal de nieuwe Ferrari Enzo uit is.
@agera: Ik denk het wel, Ferrari is voor mij gevoel slecht bezig de afgelopen 2 jaar.
Als de nieuwe enzo eruit ziet als de f12berlinetta, 458 of FF prefereer ik deze. Ook als de enzo er anders uit zou zien lijkt het mij niet dat het heel veel mooier kan worden dan dit.
@agera
Als de nieuwe enzo eruit ziet als de f12berlinetta, 458 of FF prefereer ik deze. Ook als de enzo er anders uit zou zien lijkt het mij niet dat het heel veel mooier kan worden dan dit.
@ytrewq: De Enzo is misschien wel Ferrari’s meest bijzondere en belangrijke model, daarom denk ik niet dat het een regelrechte kopie zal worden. Natuurlijk zal de Enzo wel kenmerken hebben van de auto’s die je opnoemde, maar meer ook niet.
Aan de andere kant moet Ferrari ook wel als je je bedenkt dat het aantal supercars is toegenomen met een aantal jaren terug.
Mooi filmpje! Nu begrijp je tenminste de filosofie achter de Huayra. Hij is niet gemaakt als een opvolger, maar als iets totaal nieuw.
Ik heb nog steeds mijn hart verloren aan de Zonda, maar deze is ook wel een kunstwerk op zich.
Vriendelijk dank Sir voor het filmpje. :D Ik heb weer wat geleerd en ervan genoten.
Ontbijtvideo: pr0nz exclusief edele delen, inclusief edele onderdelen.

Wauw.
Prachtig filmpje, jammer dat dit een van de lelijkste auto’s is die ik ooit heb gezien. Nu al volledig in de vergetelheid geraakt, dat in tegenstelling tot de Zonda.
…zwarte koffie en een peuk ’s morgens…mag dat ook @Sir ?
@Megakix: Tuurlijk doen de beste… ;)
@Megakix: Die peuk kan niet meer anno 2012 :P
@agera: haha, well, als ik geen peuk heb, dan wordt de gehele wereld werkelijke nóg kleurlozer…
@Megakix: Tevens schuldig.
Beetje ‘over the top’ om Leonardo da Vinci te betrekken in je gewauwel, maar voor de rest prima filmpje !
Pagani = kunst

Wat een geweldig ding!
Prachtige docu ;D
Fantastisch hoe die man over het bouwen van een auto denkt!
@jrmpower24
Ik vind het ook geweldig, past prima bij deze auto.
Zeer leuk. Dus pagani en lambo hebben hun v 12 topmodellen laten zien met 700pk. Ik denk echter dat ze het serieus gaan afleggen tegen de f70 met 900 pk en de 918 spyder met “voorlopig” 720 plus pk al denk ik dat hij uiteindelijk naar de 800 zal gaan. Ik ben benieuw:)
mooi filmpje. Wat een show-mobiel is het toch, zo’n Pagani. Maar wel een kunststuk op wielen.
Zie ik daar nou een Pagani-logo op die boutjes (13:21)? Nice detail!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).