Oud vrouwtje rijdt haar Neon het zwembad in

Auteur: , 18 Reacties

Het leven zit vol met moeilijke keuzes. Je moet boodschappen doen, maar hebt ook wel trek in een verfrissende duik, want je woont in de oven die Texas heet. Toch maar boodschappen doen dan. Onderweg realiseer je je dat je auto ook nodig een wasbeurt nodig heeft, dus je bedenkt je en besluit twee vliegen in een klap te slaan. *Plons*

Misschien had de 86-jarige dame, die zo te horen nog goed bij is, wel net naar Mythbusters gekeken en was ze in voor een copycatctie van hun duik. Of misschien had ze wel net een vette burnout gemaakt, en wist ze na het kijken van dit filmpje dat het motorblok van een Neon niet zo heel veel kan hebben. Hoe dan ook: ze ging linea recta kopje onder.

Het liep allemaal goed af, mede dankzij de heerlijk beheerste man die haar uiteindelijk uit de auto redt. Alsof het hem elke dag overkomt…(via carscoop)18 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
lol :D ! op die kenteken plaat staat zelfs een rolstoel ?
Ja eergisteren ook al gezien. Grappig hoe ze per ongeluk de auto startte, per ongeluk in achteruit zette, en per ongeluk het gas indrukte, en per ongeluk in drive zette, en per ongeluk weer het gas indrukte. Klinkt erg aannemelijk.
hahahha die oudjes lol
Oogje op de poolguy… duidelijk
Goed zo oma. De bodem van het zwembad is de beste plaats voor zo’n Neon.
@Original_Arnoud: De Crysler variant zag er een stuk beter uit.
@masterstig: *Chrysler
Eeeh…take her license away please!
Hoe kun je nou perongeluk door een hek en dan nog in een zwembad rijden?
@jordy14: Zie het comment van Dev:

“..hoe ze per ongeluk de auto startte, per ongeluk in achteruit zette, en per ongeluk het gas indrukte, en per ongeluk in drive zette, en per ongeluk weer het gas indrukte..”

Zo dus. Wel leuk van die man die haar red.. (ja ja oma.. hold your horses.. i’m on my way.. relax.. uncle Tom to the rescue..) en dan keurig zijn wallet en phone e.d. netjes in zijn schoenen doen en dan rustig naar de auto waden.. (got you granny.. no worries..) Heerlijk!
Overduidelijk een Benidorm bastard!
Hoeft ze de auto ook niet meer te wassen een zorg minder :P
Geef de Toyota maar weer de schuld haha
Neon licht in het zwembad zeiden ze,niet Neon ligt.
Zo zie je maar weer wat kleine taalfoutjes doen. :oops:
Geweldig oma! :)
Her little bleu neon.. Dat is toch een redelijk grote auto zo’n neon.. Raar volk die Amerikanen
Zeker weer te hard gescheurd! Het lijkt mij ook niet dat je dit alles Per Ongeluk kan doen?
Prachtige actie! Oma redden die in het zwembad is gereden? Prima, maar wel eerst even mn schoenen uit doen. Geniaal. Geslaagd voor stressbestendigheid!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).