Pagani Zonda 760 RS gespot!

Auteur: , 23 Reacties

Haters gaan haten maar de Pagani Zonda 760 RS is vooralsnog niet in een onvindbare garage verdwenen. De Chileense eigenaar crost er gewoon mee door Santiago.

Je bent knotsgek ook als je de meest heftige Pagani ooit koopt en er niet mee zou rijden. Koop dan gewoon een Zonda met kaal carbonfiber plaatwerk. Gelukkig lijkt de Chileense 760 RS-eigenaar er net zo over te denken. Sterker nog: zodra het ding van de boot (of uit het vliegtuig?) rolde is hij er in gesprongen. Gewoon, in stijl, kenteken-loos zoals het hoort.

Met een beetje geluk zien we de Pagani Zonda 760 RS dus vaker. Plaatjes maar liever nog beeld en geluid. Iedereen die vergeten is hoe de lekkerste Zonda ooit klinkt. Hier rijdt Harry Metcalfe er een rondje mee. Dit is de video van de testauto. Nu weer even afkoelen. (via gtspirit.com)23 reacties

Misschien wel mijn ultieme droomauto.

Pagani <3
@jrmpower24: mijne ook
@reventon: yep, die van mij ook. Deze of de cabrioversie. Ik hoop op veel mooie filmpjes van deze auto met bijbehorend geluid.
In mijn ogen de meest heerlijke supercar van dit moment! Ook mooi dat de eigenaar er meteen mee gaat rijden, met zo’n wagen moet echt gereden worden!
Hulde!!!! Man, wat een heldenbak dit!!!
Niet zo vreemd dat hij er gewoon mee rijdt. Als je zo’n specifieke auto besteld, dan ben je waarschijnlijk een liefhebber en kruip je ook achter het stuur.
Zonda’s worden volgens mij sowieso relatief veel bereden voor zulke exoten.
Haha die mannen op de eerste foto! Zo die pakken we ff. Ontopic gave bak!
Dit is echt wel de gaafste zonda ooit gebouwd!
Misschien wel een leuke stelling. Gezien het feit dat Ferrari tegenwoordig te commercieel is geworden, de mystiek van het tijdperk dat Enzo nog leefde is verloren, en dat de passie ook verloren is gegaan. Kan er dan gesteld worden dat Pagani de nieuwe Ferrari is?

Het is een klein bedrijf dat geleid wordt door iemand die oog heeft voor detail, passie heeft voor hetgeen hij op de weg zet en je met je volle emotie weer van een auto kan laten genieten.
@Rick-dos: haha nou een ding kan ik je wel vertellen, de aandacht voor detail had enzo vaak Niet voor zijn productie wagens. Oude ferrari’s zitten vaak hopeloos slecht in elkaar en staan vaak meer vij de garage dan ze aan het rijden zijn.
Vette bak, vooral door het ongespoten carbon! Sexxxxxyyyyyy fjuutfjuuww! ;)

Gewoon, in stijl, kenteken-loos zoals het hoort.

Ik wou dat ik dat ook nog doen!

De ultieme Zonda voor op de weg! :)
Alleen de hele auto in bloot carbon vind ik net ietsje te veel van het goede. Liever zoals de cinque, of een beetje kleur zoals de Zonda R.
Is dat een sleeping policeman op foto 3! :shock: Hoe zou dat afgelopen zijn?!
droomauto
Ik wil graag het blok de rest mogen ze houden;)
Die auto is echt wel belachelijk dik! Ongelofelijk dat je zoiets gewoon te zien krijgt tussen het verkeer.
kjeld via Android app
Het lijkt Batman wel die in Santiago verblijft.
Respect! Wel jammer dat Chilie zo ver weg is :(
Dit lijkt mij veel leuker/spannender/bruter dan een Veyron. De beleving is extremer dnek ik qua geluid, snelheidsgevoel. want heb het gevoel dat een Veyron veel te log en zwaar is om echt sportief te zijn, en ja ik weet dat hij 1000 pk heeft.
is het zelfde als een TT-RS met 340 pk voelt sneller en sportiever aan als een Cayenne met 500 pk. Beetje kromme vergelijking maar zo zie ik het
Samenvattend:
– Chili
– een Pagani Zonda 760 RS
– geen kentekenplaten
Hmmm….. Dan vraag je om aandacht van alles wat crimineel is en overheid (voor zover dat daar veel verschilt)

Maar die Zonda is in ieder geval een geweldige auto!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).