Pagani Zonda S met aftermarket velgen. Heiligschennis?

Auteur: , 27 Reacties

Soms heb je merken die maar zelden in handen vallen van uitbundige velgenboeren, en dat is maar goed ook. Forgiato heeft er echter een handje van om zelfs de meest exclusieve dikbolides op nieuw lichtmetaal te zetten. En het is ze daarom niet gelukt deze Zonda S met rust te laten.

We zijn hier gelukkig nog nooit een veredelaar tegengekomen die niet van een Pagani kon afblijven. Gelukkig maar. Van een Zonda met debiele bumpers en andere opsmuk krijgen we immers collectief stuiptrekkingen. Het Amerikaanse Forgiato heeft gelukkig alleen verstand van velgen en monteerde bij deze Zonda S een setje gouden Vizzo-M’s in de maat 20 inch. Dat valt nog best mee. De schade blijft beperkt. Sterker nog, dit oogt best wel prima.

Ja, het kan ook groter, dikker en glanzender. Zoals bij de Maybach Xenatech Coupé die Forgiato eveneens onder handen nam. 24-inch driedelige opval-jetsers! Zowel de Maybach als de Pagani worden tentoongesteld op de Osaka Auto Messe. Video!27 reacties

staan ‘em goed!

spoiler liever int zwart;p
baap via Android app
Kan net aan!!
Heb eens een interview gelezen met een (volgens mij) BMW testrijder, ging ongeveer zo: “Je maakt miljoenen testkilometers om te zorgen dat alles aan de auto perfect afgesteld is: dempers, remmen, ophanging, wielen en bijbehorende gewichtsverdeling…en het eerste wat de nieuwe eigenaar doet is een setje smaakloze aftermarket velgen monteren, weg balans.”
@caip:

Met een super als dit of de veyron kan ik daar wel inkomen. Maar met een BMW.. mwah.
@Laue: super CAR
@Laue: Hoe oud ben je? Je merkt het verschil tussen winter en zomer banden dus ook niet? Het is echt klinkklare onzin wat je zegt dat het niet te merken is.
laue via Android app
@leftlane:
25, en ik blijf bij mijn standpunt. Bij een jan modaal auto merk je niets bij de wissel van velgen, of je moet 22 inch velgen op je 320d zetten.
@Laue: correctie “… Merk JIJ niets van…” Niet veralgemenen hè
Ja want zonder gouden velgen valt zo’n Zonda helemaal niet op. De enige Zonda die ik ooit live heb gezien voor het Casino in Monaco, trok ook geen enkele blik. Maarja die had ook geen Aftermarket velgen.
Moddervet als je het mij vraagt… Ik vind het een dikke prima!
Volgens mij zijn die sideskirts, diffuser, spoiler en hoodscoop ook niet standaard. Dacht eerst nog even dat het de spullen zijn die op de monza zitten, maar ook niet. En de enige zonda met hoodscoop is de cinque en die is ook anders. Vragen vragen…….
Nou wat een verbetering zeg. AFBLIJVEN. De Zonda F velgen zijn veel mooier. Maar onder een 7.3 zou het wel een verbetering zijn.
@xlnc: Ff ter info: De Zonda S heeft ook een 7.3 liter V12.
Prachtige lijn van lamp tot lamp bij die Maybach!
Die velgen kan die best hebben.
Neen, toch maar afblijven van zo’n Pagani!

Was Xenatech trouwens niet ver failliet?
Bij die zonda staat het goed, de maybach is meteen veranderd van allerhoogste klasse diricteurs bak, in iets waar een voetballer of rapper zich nog net niet voor schaamt.
Ik vind die Pagani helemaal niet verkeerd zo.
die spoilers aan z’n poep zijn mijn ding niet , laat die der maar af
Kan er zeker mee door, alhoewel die spoiler en bumpers wel een beetje minder zijn.
Enkel andere velgen op die Zonda? Er zit ook nieuwe voor en achterbumper op… en dan natuurlijk ook die massive spoiler… Oja en die air intake op zijn dak is ook niet volledig standaard… Is toch niet men ding.. Liever een gewone “standaard” Zonda..
-edit: nutteloze bijdrage-
We zijn hier gelukkig nog nooit een veredelaar tegengekomen die niet van een Pagani kon afblijven. Gelukkig maar. Van een Zonda met debiele bumpers en andere opsmuk krijgen we immers collectief stuiptrekkingen.

En je post foto’s van een Zonda met…. juist.. :lol:
Van Pagani’s moet je echt afblijven!
Nu verpoep je gewoon een van de lekkerste auto’s ooit!
Gadverdamme. Die velgen zijn het probleem niet, beetje Zonda R look. Maar die spoiler en die diffuser! Ziet er echt niet uit, een Zonda S is zonder een veel sjiekere verschijning.. Daarnaast is die diffuser ook nog aerodynamisch hardstikke inefficient!
nice.die spoiler lijkt op die van de zonda R
Bah, volgens mij is deze Zonda al niet standaard. Doe mij maar een standaard F, Cinque of Tricolore.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).