Paparazzo overlijdt na hunt op Ferrari van Justin Bieber

Auteur: , 124 Reacties

Het is part of the deal: als je wereldwijd bekend staat om nietszeggende meezingliedjes, kun je een privéleven wel vergeten. Justin Bieber is daar het ultieme voorbeeld van. Wanneer Beeb zijn aandachttrekkende Fisker Karma of witte Ferrari 458 in de straten van Los Angeles loslaat, worden Paparazzi stapelgek. Ziehier de keerzijde.

Op de aanhoudings-O-meter scoort Bieber bijzonder hoog. Talloze keren werd de 18-jarige Canadees al van de weg geplukt door de California Highway Patrol. Zo ook gisteravond op de Sepulveda Blvd. in Los Angeles. Dan heb je dus de combo Ferrari + Justin Bieber + politie-reprimande te pakken als bekende mensen-fotograaf. Nieuwswaarde? Who cares. Bieber op je telelens is brood op de plank.

De paparazzo zou nog gewaarschuwd zijn door de politie, dat de situatie onveilig was en hij afstand moest bewaren. Maar een tegemoetkomende auto werd hem uiteindelijk fataal. Extra cru: Bieber zat zelf niet eens in de met witte velgen en blauwe remklauwen uitgeruste 458 Italia. Hij had de auto uitgeleend aan twee vrienden.

Tja, leave Bieber alone dan maar? Voordat hij opnieuw een verkeersinfarct veroorzaakt door midden op de weg te stoppen en de discussie met parasiterende paparazzi aangaat.124 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
paparazzi, alles voor de foto, die lui zijn echt gestoord
@IJsblok: Als jij met zo’n fotootje ineens een paar mille binnenharkt, denk je wel anders. Het is een soort big game fishing, maar dan zonder vangstquota.
@midasracer:

alsof zij met elke foto bakken geld vangen
@IJsblok:

in de echte wereld doen ordinaire bouwvakkers veel gevaarlijker werk ..
@lincoln:

inderdaad!

wat dacht je van verkeersregelaars in het hedendaagse verkeer of bij een willekeurige bouwmarkt/Ikea
@IJsblok: Ik denk dat je met een paar unieke foto’s al snel een jaarinkomen hbet.
@midasracer: Hopelijk is de foto goed genoeg om de kosten van de uitvaart te dekken.

Ze moesten high-visibility jackets verplicht stellen voor iedereen in het verkeer. Dat lijkt mij de beste oplossing.
@IJsblok: voor een beetje foto wordt grif 5000 dollar betaald, voor een unieke snel 50.000 dollar
Babyface Justin, wat is het toch een kneusje…
@kapiteinaudi:
Idd, en jij bent een echte winnaar…
@JvT: Zo is het maar net…
@kapiteinaudi: Waar is jouw ferrari 458?
@fristie: Hier, in de garage van mijn vader…
@fristie: dus als je een ferrari hebt, ben je een winner? Hij heeft gewoon veel geld verdient ( nou ja ‘verdient’) met liedjes die door andere zijn geschreven, geproducet en uitgemolken…hij is gewoon een werktuig die er held aan over houdt. Persoonlijk zou ik hem in elkaar slaan.
@boomhauwer: Omdat ‘ie harder werkt en meer geld heeft dan jij? Jij bent echt stoer
@fristie: Justin Bieber en hard werken….. Dat joch doet geen reet, net zoals alle moderne popartisten. Het enige wat zij doen is geld verdienen.
@kapiteinaudi: Jij doet toch ook geen reet, nogmaals; waar is jouw 458? Of paarse RS7 met chromen spinners in jouw geval..
@kaasboerin: Ik doe geen reet? Kennen wij elkaar? Idd, nee dus je moet je muil houden.
Een paarse RS7 met spinners? Jij hebt wel weinig smaak zeg.
@kapiteinaudi: Dus, je doet weldegelijk wat maar hebt aanzienlijk minder geld (aanname). Wie doet het dan slimmer? Jij of Justin?
@E34M5Touring: Justin Bieber heeft gewoon geluk gehad in het leven. Dat joch heeft een vermogen van pakweg 100 miljoen dollar. En waarom? Door gewoon wat belachelijke liedjes die nergens over gaan te zingen (met autotune want zingen kan hij niet). Zo gaat dat helaas met de moderne popmuziek.
@kapiteinaudi: Ja dus. Die gast moet echt harder werken dan de meeste denken hier. Ja hij krijgt er veel geld door. Dat is die hele industrie. Alsof de Rolling Stones etc. gratis optreden.
@E34M5Touring: Hij mag dan misschien harder werken dan ik denk, je moet het in perpectief plaatsen. Vroeger werden de Beatles beschouwd als pop. De hedendaagse pop en electro is gewoonweg verschrikkelijk. Popmuziek vandaag zijn hersenloze, belachelijke liedjes die dus nergens maar ook echt NERGENS over gaan. Je moet het eens vergelijken met bands zoals Muse of Radiohead, fantistisch goed (veel getalenteerder dan menig popmuzikant) en populair maar lang niet zo succesvol als de hedendaagse popmuziek. Maar die bands verdienen het juist om succesvol te zijn gewoon omdat ze weten hoe ze muziek moeten maken.
@kapiteinaudi: Daarom brengen ze nog steeds muziek uit van vroeger. Dat jij het geen muziek vindt is prima, ik ook niet, maar ik vind het wel knap hoe die knaap gehyped wordt tot het punt dat ze hier op Autoblog zitten janken over zijn muziek. Kijk alle Bieber related topics maar na. Die jongen leeft een droomleven wat 90% hier graag zou willen. Betaald de hele wereld rondreizen en als je vrij bent zoveel geld dat niks te gek is. Lijkt mij genieten pur sang.
@E34M5Touring: Natuurlijk is dat genieten maar dat neemt niet weg dat het onrechtvaardig is.
@kapiteinaudi: Waarom is het onrechtvaardig dan? Krijgt hij geld wat anders naar zieke kindertjes was gegaan? Hij werkt in een branche die veel betaald voor promotie en persoons en merkrechten. Daar maakt hij dankbaar gebruik van. Dan kan je zeggen, hij werkt niet hard genoeg maar dat doet ie dus wel. Alleen zijn verdiensten zijn beter.
@kapiteinaudi: Ik heb het juist nog gezegd met mijn reactie over popmuziek. Het is onrechtvaardig dat mensen zoals Bieber meer geld verdienen dan mensen die WEL muziek kunnen maken en die kwalitatief vééééééééééééél beter is dan die muziek van Bieber.
Iets goed of slechtvinden is één ding maar je kunt niet zeggen dat de muziek van Bieber hoogstaand is, want dat niet zo.
@kapiteinaudi: Miljarden mensen beg to differ. Jij noemt Radiohead. Dat is muziek waar ik echt suïcidaal van wordt, zo depri.
@E34M5Touring: Radiohead, dat is juist de beste band everrrrrr.
@kapiteinaudi: Dat is jouw mening. Ik vind het 12gauge to the face muziek.
@kapiteinaudi:
En jij kent Justin Bieber zo persoonlijk dat je feitelijk weet dat hij ‘geen reet uitvoert’? Man man man, doe even niet zo dom, hypocriet, jaloers en puberaal. Peace out ;)
@JvT: Je mag ook gewoon toegeven dat je een ‘belieber’ bent, daar is niks mis mee hoor.
@kapiteinaudi:
Wat een mooie volwassen en vooral inhoudelijke reactie weer. Had ik echt niet verwacht. Maarja, daarmee geef je me wel gelijk, anders had je jezelf wel verdedigd.
@JvT: Dit was een nutteloze reactie volgens jou? Komaan, ik zei daarstraks dat Bieber een kneus is en jij zegt daarop ‘idd, en jij bent een echte winnaar’. Je kent me niet eens dus je weet niet of ik een ‘winnaar’ (wat dat dan ook mag betekenen) ben. Dat was een onzinnige, ongerijmde en belachelijke opmerking. En waarom is Bieber een ‘winnaar’? Omdat hij beroemd is en met een 458 rijdt?
@kapiteinaudi:
Hij is een winnaar omdat ie voor z’n 20e al ‘binnen’ is. De meeste mensen doen ‘m dat niet na.
En hij komt niet bijzonder ongelukkig op me over. Maar, toegegeven, ik ken ‘m niet persoonlijk. Jij wel? Zo klinkt het wel een beetje. En anders moet je niet uitspraken doen als ‘kneusje’ en ‘hij voert geen reet uit’. En vindt je t zelf ook niet een beetje sneu als je dit soort dingen gaat roepen bij een dergelijk artikel..
@JvT: Ik kan inderdaad niet zeker weten of hij geen reet doet. En ja het is natuurlijk verschrikkelijk dat er voor zoiets iemand moet overlijden maar dat het een kneus is, is toch wel duidelijk niet?
@kapiteinaudi: Bieber geeft iets van 100 optredens per jaar over de hele wereld. Buiten dat moet er af en toe ook geschreven en opgenomen worden, tel daar de reistijden bij op. Bieber komt makkelijk aan ene 60-70 urige werkweek.
(en als je z’n muziek niet leuk vindt, luister er dan niet naar.)
@fristie: Liedjes schrijven, dus jij denkt dat die knul dat zelf doet? Dat is onzin. Ja hij moet inderdaad toeren over de hele wereld en dat is inderdaad zwaar. Neem nu eens bijvoorbeeld een hardwerkende en succesvolle CEO van een middelgroot bedrijf. Zo een zakenman komt aan veel meer dan 60 uren per week en verdient nog niet eens 1/4 van wat Bieber verdient.
@kapiteinaudi: Lekker Oudhollands zeiken op mensen die het beter hebben dan jij. Genieten.
@fristie: Inderdaad, iemand heeft het beter dan ik. Ergo, daar moet op gezeken worden.
@E34M5Touring:
Zou hij lid zijn van de Emiel Roemer fanclub?
Stel je eens voor dat iemand meer verdiend dan de middenmaat, die kop moet eraf toch….
@jrk68: Ja, echt apart. Onrechtvaardig wordt het al genoemd. Ik heb nog nooit een nummer van die gek geluisterd. Maar ik kan me er ook niet druk om maken. Je bent automatisch gay als je ook maar iets remotely pro bieber zegt. Het heeft niks te maken met zijn muziek. Het heeft te maken met het feit dat men blijkbaar bereid is miljarden uit te geven aan die tiener. En dat hij dat perfect weet te gebruiken. En daardoor (op de paparazzi na) een redelijk zorgeloos leven heeft.
@fristie @E34M5Touring: Wat een onzin wordt er hier weer uitgekraamd zeg. Jullie kennen mij niet eens dus jullie moeten niet zeiken dat hij het beter heeft dan ik. Dat joch heeft 100 miljoen dollar en natuurlijk heeft hij het beter dan ik. Maar ik woon in Florida en ik hoef niet te klagen hoor….
@kapiteinaudi: High five, mede-Amerikaan!!!!!!!!! Mede-Floridiaan zelfs!!! Ben hier ook compleet tevreden! Er is geen plaats op de wereld waar ik liever zou leven dan hier in FL.
@fkbmw: Idd, Florida is echt the best place there is!
@kapiteinaudi: Yep! Sweet Home Florida!
@kapiteinaudi: Kijk je eigen reactie nog is na. Je beschuldigt ons van aannames maar bevestigd in de volgende zin die aanname. En als je niks te klagen hebt, waarom dan al die zeikreacties bij dit topic. Lijkt aardig op klagen namelijk.
@kapiteinaudi: je moet serieus is een keer zijn documentaire kijken (justin bieber never say never) dan kijk je in keer van een ander perspectief. Ik vind zijn muziek trouwens ook niet mooi hoor maar heb toch echt wel diepe respect voor deze jonge.
@fristie: Justin Beaver schrijft zijn teksten niet eens zelf en krijgt er alle credit voor (en dan nog zijn ze ongeïnspireerd en trekken ze op niets). Zo gaat dat met popartiesten vandaag. Hij gebruikt auto tune want kan niet zingen. Zo gaat dat met popartiesten vandaag…

Denk je dat Justin Beaver harder werkt dan de gemiddelde CEO? Nee. Hij verdient nochtans wel veel meer.
@fkbmw: Dus wie is er slimmer bezig. Tieneridool of CEO.
@E34M5Touring: Justin Beaver. Maar hij zit wel met het probleem dat hij wereldberoemd is en geen normaal leven kan leiden zonder in tijdschriften te komen. Dat is bij CEOs dan weer niet het geval :). Ik ben liever een CEO met 20 million dollar dan een Justin Bieber-achtig iemand met een net worth van 105 millioen dollar. Maar dat is mijn mening uiteraard. Het enige nadeel is dat Justin alle vrouwen krijgen kan en ik dan niet :).
@fkbmw: Als je 20 miljoen hebt kun je ook wel oppervlakkige vrouwen krijgen hoor. Bieber kan vooral veel 12 jarige meisjes krijgen…
@fkbmw: Hoeveel CEO’s ken je, die zo oud zijn EN zoveel cash hebben?
@E34M5Touring: Ik ken geen CEOs die zo oud zijn en zoveel geld hebben. Maar ik zou echt niet kunnen leven als ik zo globaal bekend (en gehaat) zou zijn. Dan toch liever een CEO die zoals jij zegt: “30 jaar krom moet liggen” :).

Gelukkig nieuwjaar allemaal trouwens!
@fkbmw: Well i guess we’re different that way.
@E34M5Touring: Wil je zeggen dat Justin Bieber slimmer bezig is dan een gemiddelde CEO? Over 20 jaar kijkt niemand meer om naar dat joch… Dus nee, op lange termijn is hij niet slimmer bezig. Vind het belachelijk om te doen alsof Justin Bieber een groter zakelijk wonder is dan mensen die een succesvol bedrijf opzetten.
@fant: Welke CEO wordt er over 20j nog herinnerd dan? Jobs Branson en Gates. Die jongen doet niks en maakt bakken geld, neukt wie die wil en koopt wat ie wil. Als jij daar liever eerst 30 jaar voor wilt kromliggen… Fine by me.
@E34M5Touring:

uiteraard haten wij allen Justin B.

– Hij is zeer succesvol
– Hij is goed voor $ 100 miljoen
– En hij rijdt -uiteraard- geen oude afgetrapte Audi/auto
– Hij ziet er goed uit
– Jonge vrouwen euuuuh zwijmelen als ze hem zien (gelijk 1 haringkar)
– Hij is geen rappert.
– Hij is geen crimineel

Redenen genoeg dunkt me om deze persoon te haten
@desjonnies: Klopt, iets met kop en maaiveld…
@desjonnies: Oh en geeft ook gul aan goede doelen. Nog zoiets schofterigs.
@E34M5Touring: CEO’s worden misschien niet persoonlijk herinnerd, maar hun bedrijven wel. Ik wil zelf echt nooit van m’n leven ‘beroemd’ worden, maar ik zou dolgraag iets maken wat dat wel wordt. Als je alleen maar geld en makkelijke meisjes wil moet je vooral de popmuziek ingaan. Ik lig liever 30 jaar krom om een succesvol bedrijf op te zetten.
@fant: Ik ben as we speak bezig aan het begin van die 30j krom liggen dus nee, ik hoef geen makkelijk geld. Maar op Bieber lopen zeiken omdat hij makkelijk aan zijn geld komt en niet hard werkt is gewoon bullcrap. Hij werkt en verdiend wat de branche vind dat hij waard is, net als bij een CEO. Waar je dan meer respect voor hebt moet je zelf weten. Ik vind het net zo knap dat iemand zichzelf tot een goedlopend bedrijf heeft omgetoverd. Want dat is hij nu. Een product en bedrijf ineen. En hij weet dat (samen met zijn management) tot op de laatste cent uit te buiten. Iets wat de meeste CEO’s ook proberen.
@E34M5Touring: De CEO natuurlijk, die kan nog leven. Justin Beamer kan ampers iets doen met z’n geld zonder dat er papperazi het erover heeft. Beter nog hij kan amper op straat lopen. Dit terwijl een CEO strak van de drugs over straat kan lopen, richting enkele straatmadeliefjes gaan zonder zich zorgen te maken dat hij herkend wordt.
@Nv: Tja, dat is een nadeel. Maar vergis je niet, ook van de paparazzi wordt dankbaar gebruik gemaakt. Even een foto met een ziek kind of ander hulpeloos wezentje en weer 20k albums verkocht. Ze zullen er altijd over zeiken maar zonder kunnen ze ook niet.
@E34M5Touring:
Geen van 2en. Zijn producer is in deze de slimste. Die graait het meeste bijelkaar en kan anoniem over straat….
@jrk68: Veel van die producers staan via diverse andere namen en projecten ook wel in de spotlight.
@boomhauwer: want? Jij kent hem? Hij heeft lelijke dingen gezegd over je moeder? jouw zusje? jouw vriendje?!

Heb medelijden met mensen in jouw leven als dit is hoe jij in het leven staat. Zielig mannetje
@jackass266: we hebben echt veel beliebers op autoblog zeg…

GAAAYYY!
@rs6issnel: Nee hoor, hou ook absoluut niet van zijn muziek, tegendeel zelfs. Ben meer een Bill Withers fan. Kan alleen niet zo goed tegen dit soort debiele uitspraken.
@rs6issnel: haha +1
@kapiteinaudi: normaal ben ik het zelden met je eens, maar dit is één van die momenten dat ik dat wel ben. Dat gozertje is gewoon een gigantische kneus. Arrogantie ten top. Voor de andere mensen hier: nee ik heb geen Ferrari. En als ik een Ferrari kon betalen kocht ik er geen, bah wat zijn die dingen tegenwoordig lelijk. Dan stond mijn garage vol met een aantal Porsches en Japanners.
@ej20g:
Normaal ben ik het vaak met je eens, maar nu klink je als een jaloerse puber. Dat is niet echt jouw stijl.
Stel, jij kan ook niet zingen maar een producer denkt dat hij aan jouw een paar 100miljoen kan verdienen en jij krijgt daar 25% van. Dan zeg jij toch ook geen nee….
@jrk68: had een hele reactie getypt maar die is niet aangekomen (lang leven de app). Maar goed, jaloers? Nee, absoluut niet. Mijn fout als ik zo over kom. Maar feit is dat het een arrogant ventje is geworden, want dat was hij in het begin niet, vandaar dat ik hem eerst kon waarderen maar nu totaal niet meer. Prima dat die jongen succes heeft en miljoenen verdient. Ik zou zelf ook dat vermogen willen verdienen, maar ik ben niet jaloers. Immers, ook One Direction is immens populair maar kan ik zeer goed waarderen. Komt omdat zij niet arrogant zijn en Justin Bieber wel. Zonde, want het is nergens voor nodig. Dit geldt voor meerdere artiesten, zelfs van de oude stempel. Ik heb gewoon een hekel aan arrogante mensen, dat is het hele punt. Maar ik snap dat ik even zo over kwam, was niet de bedoeling.
Ik heb zoiets eens gezien in Parijs. Met zn allen achter een zwarte S klasse aan. Maar die reden in een witte Uno dus konden niet bijblijven…
@E34M5Touring:

was dat die mercedes die later tegen een pilaar van een tunnel geparkeerd stond, dat redelijk breeduit in het nieuws kwam vanwege 1 of andere bekende dame? of was dat geen mercedes?
@IJsblok:

edit idd een mercedes
@IJsblok: Ja zo’n Mercedes. Stond geparkeerd op een manier die in Parijs eigenlijk voorbehouden is aan motorrijders.
-edit: nutteloze bijdrage-
Geen medelijden mee, sorry.. de pers is het meest irritante volk wat er is..

tuurlijk wens ik ze niet het graf in, maar ook geen medelijden als ze door hun eigen hersens kronkel het loodje leggen..

Vind die 458 wel mooi trouwens.. wit met blauw..
Dom volk die paparazzi, toch mag je ze niet dood wensen.

Overigens zorgde Bieber niet voor dat infarct, de auto’s links en rechts van hem bleven ook gewoon staan.

Ik snap niet waarom zoveel mensen een hekel aan Bieber hebben. Ja z’n liedjes zijn m’n smaak niet, Ja hij heeft een baby-face. Maar boeiend…. Ik hoef geen vrienden met hem te worden, maar een hekel…?
@RudyV: Het is naast zijn vreselijk nummers gewoon een arrogant tering ventje..

Een hekel aan hem heb ik niet, wel aan hoe hij is.. maar dat was ik miss ook wel als ik zo rijk was..
@dennisr: er zijn nog veel irritantere figuren op de wereld. Wanneer zie je nou iets van Bieber voorbij komen? Alleen als je er zelf bewust naar zoekt of als hij afgezeken wordt op een of andere random website
@RudyV: Nee tegenwoordig niks meer, snap ook niet zo waarom iedereen nog zoveel tegen hem heeft..
maar op basis van beelden uit het verleden geef ik hem de stempel ”arrogant tering ventje” meer ook niet :P
@RudyV: ben het wel met je eens. Probleem is alleen dat mensen van mijn leeftijd (tussen de 15 en 18 zal ik maar zeggen) overal doodgegooid worden met Justin Bieber. Als je een arrogante kop overal ziet krijg je een hekel aan die persoon. Dat heb ik (spreek dus alleen voor mezelf!) met wel meer artiesten, dat is niet alleen Justin Bieber. Sterker nog, in het begin kon ik hem nog wel waarderen toen hij nog die simpele jongen was, daarna is het snel de andere kant op gegaan. Er zijn wel een hoop haters die jaloers zijn, dat is nogal zielig. Ik zoek er overigens ook niet naar, alleen deze discussies op Autoblog reageer ik op.
@dennisr:

woont hij naast je dan ..
of ben je met hem getrouwd ??
@lincoln: gelukkig niet, hoef ik me niet aan hem te ergeren..

Die internet filmpjes zit gelukkig altijd een kruisje rechts bovenin..
@dennisr:

vind het “bijzonder” dat jij je kan ergeren/bedreigt voelen door een volstrekt vreemde die aan de andere kant van de wereld woont ..
@lincoln: Nee, dat doe ik dus juist niet..

ALS hij naast me zou wonen.. :P

Heb geen reden om me vanaf mijn bureau stoel aan hem te ergeren..
@RudyV: ze hebben speciaal een woord bedacht voor de gevoelens van dt soort mensen: jaloersheid
@lambo4all: ah, je bedoelt jaloezie! -.-
OT: Domme kerel zeg. Dat je obsessie je dood moet worden, zonde!
Dan maar deze:

Dat er mensen zijn die hier een foto van willen maken en hun leven riskeren
https://i.chzbgr.com/maxW500/6819452160/h20524865/
@heidi:

yep .. dat willen ze ..

zodat 1 of andere mongool em dan weer op autoblog.nl kan plaatsen ..
mooi zo .. weer een autospotter minder ..
Tsja, sommige foto’s zijn ontzettend veel geld waard. Maar andersom zijn sommige paparazzi nog te dom om te poepen. Desalniettemin RIP.
Tot jullie kinders zien wat voor bedragen die gasten vangen voor dergelijke foto’s..
En wat die krant/tabloid whatever weer pakt op het publiceren van dergelijke foto’s (die jullie massaal lezen).
Dan vind je die gasten met camera’s niet meer zo “achterlijk”..
Of is dat te weinig voor jullie om jullie roze nest uit te klimmen ’s ochtens?
Hebben ze in de VS niet het ‘three strikes, you’re out!’ systeem?. Ik zie ‘m graag achter de tralies verdwijnen.
@bazzelijn:

en waarom zie jij dat graag ??
@lincoln: Omdat je je aan de wet moet houden, en meneer Bieber blijkbaar met enige regelmaat de fout ingaat.
@bazzelijn: hij zat niet eens achter het stuur…
@RudyV: Ik quote: ”Op de aanhoudings-O-meter scoort Bieber bijzonder hoog. Talloze keren werd de 18-jarige Canadees al van de weg geplukt door de California Highway Patrol.” Dat hij dan dit keer niet achter het stuur zat doet daar niets aan af.
@bazzelijn:

goed knul .. hou jij je maar bezig met het recht hier ver vandaag ..

zo zien de NL rechters dat graag ..
Waarom al die haatreacties. Ik denk dat veel mensen stiekem jaloers zijn op justin. Ik ben.in ieder geval wel jaloers op zoveel geld en auto’s
@jordy14: niet iedereen is jaloers aangelegd hè…
Nou wat voor ventje die Justin ook is, ik ben jaloers op hem.
Ik wil ook in ferrari’s rijden, bijna iedere chick kunnen krijgen die je wil hebben en een beetje geld uitgeven. Ik houd daar wel van.
@maurits123: precies, dat bedoelt iedereen, alleen sommige ‘mentaal minder bedeelden’ drukken zich wat anders uit…
@maurits123: Ik wil wel iedere chick krijgen kunnen, maar ik wil niet beroemd zijn zoals hij. Dan is het leven ook niet leuk denk ik. Als dat ventje niet beroemd was, zouden de wijven die ook niet willen zoals dat nu wel het geval is. Wat is de wereld oneerlijk zeg…
Justin Bieber, me wouw dat ik u was.

Nog een paar jaar doorknallen en voor je dertigste zwaar binnen zijn.
Crisis? what crisis, Muesli diesel you mean the lawn mower?
En dan in de vergetelheid raken in mijn waanzinnige villa met een droomcollectie van voertuigen en vriendinnen waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

Zuunig doen, geen prive jet kopen, maar ff bellen en er eentje huren als ik ergens naar toe zou willen.
Zo inwoner van Monaco kunnen worden of te worden toegelaten in Zwitserland.

Justin, you are a hero !
Ik vind die blauwe remklauwen toch echt maar niks, maar ja, over smaak en kleuren valt niet te twisten zeker?
tja, eigenlijk wel jaloers op dat gozertje, kijk dan hoeveel geld die gozer heeft… als ik zo’n paycheck krijg, mogen zij mij ook wel met camera achtervolgen :)
@spykerboy:

Ik zou zo’n leven voor geen geld van de wereld willen.
Je hebt letterlijk geen rust, vrede of privacy meer.
Je moet met alles wat je doet en zegt opletten of je krijgt een shitstorm over je heen die je alles kan doen verliezen.
Er lopen bende gekken achter je aan, je bent nergens veilig meer,…

Als ik dan toch zo rijk zou moeten worden zou ik eerder ruilen met z’n producer. Die heeft tenminste iets.
Die heeft ook meer dan enkel een hoop geld die op z’n rekening staat, die heeft een heel bedrijf.
@Hupke: klopt dat is veel beter, maja als ik zijn geld had (bieber) dik stuk grond kopen en een afgeschermd circuit laten bouwen in je achtertuin, hoef ik nooit meer mn villa uit hoor :P
@spykerboy:

Een motorcross, autocross circuit of enkele landwegen voor wat rally stages zal hij wel vlot kunnen betalen. Maar een circuit (4km of meer) met hoogteverschillen, veel bochten, uitloopstroken, gravel, … ik denk dat dat heel duur is. Da’s niet hetzelfde als een recht stukje weg.
Nuja ik begrijp wel wat je bedoelt, een privé circuit zou ik ook het einde vinden. Zoals die kerel met z’n ascari’s en z’n privé circuit. En dan een exclusief clubje zodat je wel competitie hebt maar niet alle drukte die er normaal bij hoort.

Niet dat ik mag klagen, dat van Zolder ligt al in m’n achtertuin zonde dat het niet m’n privé circuit is.
Eentje voor de Darwin-awards… dood door Bieber… als dat niet belachelijk is…
Tja foto’s maken van mensen die niet willen is GEEn vak, dus leert een vak beste papapapaparrazoos
Alles wat over Bieber gaat, weiger ik te lezen, zo ook dit artikel, waar gaat het over?
@kp92: gaat er over dat bieber zijn ferrari gaat verloten onder alle autoblog leden met kp in de nickname. Hoe…. ff lezen staat uitgelegd in het artikel
@kp92: En dan wel de moeite nemen om te reageren? Suggereert alleen maar dat je aandacht wilt, want het is toch stoer om Justin Bieber af te zeiken.
Vind t in die kleuren een beetje een vrouwenauto.
Je kunt hem haten wat je wilt, beter dat je dochter naar zijn muziek luistert dan dat ze aan de drugs of zo gaat. Hij is gewoon jong doorgebroken, heeft succes, genoeg geld, leuke auto’s, goed leven en ga zo maar door. We kennen hem niet persoonlijk, dus wat valt er te haten?

Jammer dat die fotograaf overleden is, maar de politie waarschuwde hem niet voor niks.
Zit ik op Autoblog? Krijg eerder het idee dat ik bij de kapper tussen een stel ouwe wijven zit dat zit te keuvelen over het laatste nieuws in de Privé.
@moveyourmind: En dat is dan ook wel weer een +1 waard.
Bieberfever!
Zal ik met die enkele hier mee doen en wat zeggen over de auto. Op Autoblog notabene.

Ik vind het een gigantisch gewaagde keuze maar die is o zo goed geslaagd in mijn ogen.

En dan gaan we even over op de orde van zeiken. Bieber is niet iedereens favoriet en blijkbaar heel arrogant en verwend en verwaand. Maar volgens mij aan de reactie’s te zien van de haters werken hun nog geen 70 urige werkweek. Bieber doet meer dan alleen maar een beetje playbacken. En nu hij wat ouder wordt begint hij ook nog is te kunnen zingen. En zelfs liedjes te zingen die nog ergens over lijken te gaan.

Maar goed zeiken kunnen jullie als de beste, maar ongetwijfeld hebben jullie nog geen seconde van z’n recentere werk geluisterd. Iets wat toch echt heel erg vee; beter is geworden. En ik zeg dit als iemand die in de muziekwereld een verwaand Jazz liefhebber is. Maar vanuit perspectief kijken is iets wat jullie niet kunnen.
Wat een gave bak alleen wat moet die nozem achter het stuur

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).