Parkeermevrouw geeft show aan scholieren [video]

Auteur: , 60 Reacties

Klassiek gevalletje oestrogeenparkeren. Vakkundig gefilmd door een smartphonecam en voorzien van commentaar door een deskundige menigte afgeleide ROC-gangers in Hilversum.

Met je klas collectief een falende parkeerdame uitlachen. Wat kinderachtig, something something. Maar ergens maakt ze het er zelf naar. Een Corsa in een bijna onmogelijk klein parkeerplekje frommelen waardoor je zelf via het achterportier naar buiten moet en de bestuurder (m/v) van de auto naast je niet naar binnen kan. Is dat een vorm van misplaatste aanhoudingsdrang? Geldingsdrang? Laten zien dat je het onmogelijke kan?

Meelachen danwel -huilen kan op Autojunk. ‘Show’s over!’60 reacties

schuin achter haar is toch gewoon een brede parkeerplek?
sommige mensen…
@linealuna: daar parkeert een Rio in…
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Zijn wel klein tegenwoordig die astra’s :P
is dit nou AUTOBLOG??? DAT IS GEEN ASTRA
ik dacht dat dit een site was voor autoliefhebbers..
jullie zouden toch wel moeten weten dat dat een corsa is..
de waarde hier gaat heel hard omlaag
@r34gtr: door reacties als die van jou gaat de waarde heel hard omlaag bedoel je.
@Carreza: jij vindt het filmpje spectaculair?! Zelden zoiets saais gezien. En dan ook nog dat gezeik met dat doorklinken naar Autojunk wat zogenaamd technisch niet anders kan?!
@Benjamin1: de enige reden is dat AB dan kan zeggen dat er xx unieke bezoekers komen wat de advertentieopbrengsten lekker opkrikt…
@Benjamin1: loop niet te janken joh! Je hoeft niet te klikken….
@awesome: jij vond het filmpje wel leuk?

Ik wil best naar die gare videosite maar dan moet het wel een goed filmpje zijn. Niet deze rotzooi.
@Benjamin1: Azijn is geen wijn…
@Benjamin1: ik val in herhaling: jank niet.

Alsof alles waar je op YouTube op klikt zo leuk is.
@awesome: simpleton is wel snel tevreden zeg. Kwaliteit tussen deze site en bv Jalopnik is enorm. Jammer dat die VS focus hebben…
@awesome: daarnaast maakt AB hier toch een selectie? Ik mag toch verwachten dat dit filmpje leuker is dat iets wat ik aanklik op YT?
@Benjamin1:

1. de titel van het artikel geeft precies weer wat in het filmpje te zien is… what’s the problem?

2. klikken op een link kost je niets hoor…

3. Saai? Jij stapt vast ook elke dag als chauffeur via je achterportier uit je wagen?
@Carreza:
1 show?
2 tijd?? Interesse?
3 ik kom toch ook niet op Autoblog? Dit is AB onwaardige cuntent..
@Benjamin1:

Ik neem het terug, in retrospectief past dit precies in het rijtje Balotellinieuws,
DIY zand in je kofferbak en GTA V nieuws ( release date voor de trailer!!)
@Benjamin1: ga jezelf aftrekken op http://www.lego.nl en koop tissues.. Gefrustreerd mannetje
@Carreza: Jij bent net zo erg
@r34gtr: Opels zijn voor paupers en tokkies, boeit niet welk type Opel wat is..
Herken de locatie gelijk. Wij hebben alles in de steigers gehad daar.
Volharden in de boosheid… ach ja, best lachen.
Nou heeft een vrouw eens genoeg aan een klein plekje – is het weer niet goed.
@mout: ja en er hoef niet eens een groot gevaarte in ;)
@smoked: en toch is het erg nauw… ;)
Zou het net zo gedaan hebben. Heb ik nu vrouwlijke hormonen? Of zijn het de pubers in de klas die last hebben van hormonen.
wat schreef “sir smokealot” ook weer? ‘Belg nog steeds scheurend, dronken gevaar op de weg’??? Blijkbaar hoeven jullie niet eens dronk te zijn… tj
Typisch een vrouw….

Die Golf zal maar van jezelf zijn, ik parkeer vaak mijn auto over 2 vakken aangezien je echt mongolen hebt die niet zuinig zijn op andermans spullen.Maar als ik merk dat er een deur tegen mijn wagen aan heeft gezeten dan heeft die wagen of mooie kras met sleutel erbij of een flinke deuk.
@dahlback: Koop je ook twee parkeerkaartjes? Wie kan er nu niet parkeren? Als ik zo’n fijne vriend tegenkom die het nodig vindt om twee plaatsen in beslag te nemen krijg ik toch altijd heel sterk de neiging om mijn auto er met 2cm tussenruime naast te zetten.
Ben het met je eens dat het heel vervelend is om een kras of deuk in je auto aan te treffen maar om dan andermans bezit moedwillig te beschadigen terwijl je niet zeker weet of diegene jouw schade veroorzaakt heeft (kan best een ander zijn geweest die inmiddels al weer vertrokken is)?!
@dahlback: oh, dus jij bent zo’n hufter die 2 plekken in beslag neemt, waardoor ik met mijn pasgeboren kind helemaal achteraan op de parkeerplaats niet gaan staan… En dan noem je anderen een ‘mongool’.
@awesome: de meeste plekken zijn gemaakt voor mini auto’s. 2 5-series op 2 plekken in NL is op zijn zachtst gezegd krap…
@Benjamin1: eens. Vaak genoeg dat ik netje binnen de lijnen sta, maar me toch in bochten moet wringen om uit de auto te komen… En dat zonder vetpens.
@dahlback: en als ik je dat zie doen met een sleutel dan sla ik het licht uit je ogen. Het is zwaar asociaal om 2 parkeerplekken te bezetten. Als ik een auto op 2 plekken zie staan zet ik mijn auto stijf ertussen, vraag daarna aan iemand of de persoon dat ook aan de andere kant wil doen! Succes verzekerd!
@dahlback: doe ik ook vaak, maar alleen als ik weet dat er genoeg ruimte over is voor andere mensen… Anders ben ik zelf de aso, dat wil ik ook weer niet. Maar hoe vaak er deukjes uit je auto gehaald moeten worden omdat het kind van – of de bestuurder zelf – zo onverschillig als de pest is.
Dat jou je auto niks interesseert, prima. Maar dat geeft je niet het recht om andermans eigendom op diezelfde manier te behandelen… Dat vergeten ze vaak.
@dahlback: Ben jij zo’n klootzak? Als iemand voor mij dus een portier in jou deur heeft geslagen ben ik de pineut als ik hem naast dat krot van jou zet? Nou, denk nog maar eens bij jezelf na. Hoop dat dit soort mensen zoals op het filmpje hun auto vol tegen je auto aan rijden en zonder info wegrijden. Wat een malloot ben jij zeg.
Heb het filmpje niet bekeken, maar aan de foto’s te zien hebben vele anderen daar nog véél meer moeite met parkeren dan de Corsadame, getuige het feit dat bijna de volledige rij waar zij ‘parkeert’ twee plaatsen per auto ‘nodig heeft’. Aso’s!
De bestuurder van de Golf kan nog naar binnen en de bestuurder van de 500 moet dan maar aan de bijrijderskant instappen. Niet dat iemand zich er wat van aantrekt, want de helft van alle debielen parkeert hem de volgende keer weer net zo lomp als waar het op dat moment maar uitkomt. Maar met een (Astra of) Insignia had het niet gepast. Op deze manier maak je het nog één beetje goed dat er van de 10 parkeerplekken slechts 7 effectief worden gebruikt. Dat het steken wat geraffineerder kan, tja. Maar je moet wel je auto kwijt.

Eigenlijk mist er alleen nog een stapeltje flyers met “Leer parkeren jonko”. *Ik breng mezelf op een idee-modus \\uit*
Staat die kappers Golf toch lekker ego geparkeerd zeg. Vind het toch knap dat die meid hem er alsnog tussen krijgt.En wat is die Kia toch mooi hè?
@norge: weet je niet, kan best zijn dat er daarvoor een auto stond waar ie normaal tegenaan stond..
@flippert: Vind jij het normaal als-ie tegen een andere auto aanstaat? ;-)
@norge: Die Golf staat inderdaad echt asociaal geparkeerd, op de bon slingeren die Golf. Die vrouw van die Corsa daarentegen, dat is niet de beste chauffeuse…
@autobart: Ach, mijn vrouw is ook geen ster in parkeren.Maar ze heeft nog nooit schade of een boete gehad, is ze dan een slechte Chauffeuse?
@norge: volgens mij is de ruimte naast de Spacestar groter, dat lijkt mij eerder de ‘aso’.
Volgende week File parkeren…
wat een asociaal kudwijf, in plaats van dat ze gewoon even wat verder loopt met ‘r dikke reet moet ze weer persé zo dichtbij mogelijk parkeren. Dit soort volk moet je hun auto gewoon afnemen en op een fiets trappen. Domme zeug.
Ik snap die vrouw niet. Ik ken de situatie daar. Is bij Hilversum Sportpark. Vanuit camera perspectief links gezien, heb je daar altijd wel parkeerplaatsen. Dit is echt moeilijk doen om niks… Mocht daar links trouwens geen plek zijn, dan kan ik me zo voorstellen dat bij het oude hoofdkantoor van Kroymans Holding wel een plekje vrij is… ;-)
Ze staan wel erg breed geparkeerd daar! Misschien als ze daar even wat vakken maken dat er wel een plekje zou zijn voor deze zielige vrouw
Is duitsland heb je speciaal vakken voor vrouwen, die zijn ook een stuk breder.

@Benzinehoofd, vaak laat een wagen ook lak achter.Ik parkeer vaak ook mijn wagen op een plek waar niets meer naast kan en meeste parkeergarage’s hebben dat wel.Dan kan je hooguit alleen je motor kwijt.En je kan het aso vinden maar ik ben zuinig op mijn wagen en wil als ik hem ooit verkoop ook netjes verkopen.Tegenwoordig zijn er maar weinig mensen zuinig op hun wagen, rijden tegen je wagen aan en rijden weg zonder iets onder je wisser te douwen.

@ Awesome ooohh wat ben jij zielig zeg, en heb je het zwaar.Ik heb ook net een kind en daar hebben ze een kinderwagen voor uitgevonden ;) . Ik heb gewoon schijt eraan en dat komt door de rest van Nederland die aso parkeren.
Ze moeten hier ook vrouwenparkeerplaats gaan maken, als man zijnde zet ik hem daar neer zoals in Duitsland
@dahlback: volgens mij ben jij vroeger heel veel gepest!
Ja heel erg ja
Die kids hebben maar een saai leven als dit al de moeite van het filmen waard is.
Ik had een ander soort “show” dan wedden-dat verwacht
+1 voor die leraar die de kids hun wtf-momentje van de dag gunt
“Ok jongens show’s over..”
Goed bezig http://forums.civfanatics.com/images/smilies/goodwork.gif
Komt mede door de asobakken aan de rechterkant die als een draak parkeren.
Ik zie het probleem niet zo? Eindelijk eens een dame die een auto gewoon in één keer in een klein plekkie weet te proppen, zonder iets anders te raken, is het wéér niet goed!

Ze heeft waarschijnlijk heel veel geoefend in parkeergarages.
Ik ben laatst ook nog klemgeparkeerd door iemand op Schiphol. Leuk is dat, kun je gelijk door je auto gaan klimmen vanaf de andere kant om erin te komen als je net terug bent van vakantie. Terwijl er op P3 toch echt wel genoeg parkeerplekken zijn…
waarschijnlijk de kleindochter van deze held :)

http://www.youtube.com/watch?v=QksqWRqEfy0
Lol at me school tja vrouwen wel weer een bewijs over hun rijstyle

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).