PD-L800 is de nieuwe Gallardo-uitdossing van Prior

Auteur: , 18 Reacties

Na de 520 pk sterke Gallardo kwam (in 2008) de LP560-4, en voor volgend jaar zit er een opvolger aan te komen. Blijf je trouw aan je oer-Gallardo en wil je eens wat anders, dan biedt Prior Design uitkomst met een nieuw plastic omhulsel.

Laat je door de naam PD-L800 niet in de luren leggen: aan de V10 wordt niets gedaan. In plaats daarvan wordt de Gallardo vooral breder gemaakt, en voorzien van dikke achtervleugel en Roof Scoop. Wie wil dat nou niet? Bovendien: zo veel tuningkitjes zijn er nog niet voor de Gallardo, en wat mij betreft is dat ook geen ramp. Je gaat toch ook niet een lekkere pasta met verse ingrediƫnten verkrachten met een stoot tomatenketchup, toch?18 reacties

voorkant ziet er een beetje uit als de avantador.
@diehard: maar dan anders.
ziet er niet slecht uit .
Dit is geen verbetering, daarom ook niet de moeite waard. Gewoon een mooie LP 570-4 Superleggera kopen en niets aan veranderen. Ben je verder ook klaar, heb je voldoende leuk speelgoed en het smoelt gewoon ook een stuk beter.
Die luchtinlaat bovenop doet me denken aan de Gemballa MIG-U1
Ik zal een van de weinigen zijn maar de Gallardo vind ik echt supergaaf. Vooral na de facelift waardoor de achterlichten beter naar voren komen. Een Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera of deze LP800 heb ik liever dan een Aventador. De R8 is een wannabe Gallardo, de enige echte Lambo is de Gallardo. Jammer dat deze brute wagen ondergewaardeerd wordt!
@agera: Dit is trouwens een heel tijdloos design en is toch niet aan vervanging toe. Heel jammer dat deze binnen korte tijd zal worden vervangen door een nieuw model.
Je zal toch een originele, 1e generatie en ongetunede Gallardo hebben… DAN ben je pas uniek!
@agera: de enige echte lambo is de Gallardo? daar ben ik het niet mee eens.. (gruwelijk issie wel) naar mijn mening is dat de Countach, gewoon omdat ie veel anders is dan andere (gewone) supercars! love it
@gieltj: Ow je begrijpt me verkeerd ik had het over de R8 vs Gallardo hoe goed de R8 ook is, heb ik liever de echte Lambo de Gallardo.
Voor een pimp zeker niet verkeerd, maar mijn voorkeur blijft bij de LP570/4 Performante. Gewoon om te zien hoe lang die wilde haren op mijn hoofd het uithouden.
@jrk68:

Wat wil je nu !?

Twee dagen terug zat je nog te zeuren dat het er na de Countach allemaal niet beter op is geworden. En nu zou een Gallardo LP570/4 blabla ineens wel leuk zijn.

Je weet zelf niet meer wat voor ’n onzin je aan het uitkramen bent, en spreekt jezelf dan ook met enige regelmaat tegen ….
@pietjepuk:
Zeiken kan je goed, begrijpend lezen helaas een stuk minder.
Het gaat er hier om als ik voor een Gallardo zou moeten kiezen dan zou het de Performante zijn.
Gelukkig hoef ik die keuze “in real life” niet te maken.
Dus veel succes met je fles azijn vanavond, dan ga ik gewoon fijn ontopic verder.
Ik heb eigenlijk al weer teveel woorden aan jou vuil gemaakt.
Zo’n gallardo schreeuwt toch om ene opvolger? Hoe lang gaat dat ding al mee *kuch* wordt deze al uitgemolken *kuch*

Ik heb het altijd al een verschikkelijke auto gevonden. Vergeleken met een murcielago is het gewoon 10 keer nix, laat staan tegenover de aventador!
@towi1989: inderdaad waarom gaan die auto’s zo lang mee, we moeten iedere 2 jaar een nieuwe!!!

Ow wacht, enig idee wat de ontwikkeling van een auto als dit kost en hoe weinig ze er in verhouding verkopen… Als lambo niet tig versies maakt verkopen ze te weinig en gaan ze failliet, zelfde manier dat porsche de panamera ook nodig heeft.

@towi1989 de Aventador is baas !
Prior verbind ik alleen maar met kippen en eieren ,mjah.
Ben zelf altijd er fan geweest van de gallardo, maar sinds de LP versie’s daarvan zijn uitgekomen ben ik daar helemaal gek op, dit is het dan weer net niet!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).