Peperduur Aventador-schaalmodel krijgt goudlaag

Auteur: , 29 Reacties

Leuk, meer spiegeltjes en kraaltjes! Want waarom zou je een paar schrale tonnen aan een echte Lamborghini LP700-4 Aventador met V12 spenderen als je ook een veel duurder schaalmodel kunt kopen? Over deze mini-Aventador schreven we al eens, maar nu hebben we een gallery, met, naast de koolstofvezel-unit eveneens een gouden model.

Verantwoordelijk voor deze gekte is Robert Gülpen, de man die vorig jaar ook al met deze protserige Veyron op de proppen kwam. De 2,4 miljoen euro van die Veyron moet deze Aventador gaan overtreffen, want hij wordt later deze maand geveild voor een minimumbedrag van 5 miljoen dollar (3,5 mln euro). Maar Gülpen kon zich niet inhouden, en pakte meteen een Lamborghini-badge mee. Arme stier…

Tsja, en met zo’n prijzige trofee moet je wel even goed op de foto natuurlijk. Hij is te zien met een goud laagje, in een goud-carbon tussenvorm en gewoon in het zwart (carbon). Welke van de drie verschijningen trek jij het best? Of ga je liever voor de goedkopere Veyron SS, of deze protserige Swarovski-Murcielago?29 reacties

Ik wil er 1 gemaakt van Maansteen.
@norge: Liever dan goud?
@euro95: is duurder en zeldzamer dus…..
@norge: zeldzamer? De maan ligt er vol van..
@Kalleere: De Maan ja :P
Dude, zoals ik voorgelicht ben, zeg ik NIET doen!

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

Maansteen is een hele zachte en broze steen. Er komen gemakkelijk krassen in en hij is zeer breekbaar. Met het onderhouden van de steen is het verstandig om chemicaliën, fel zonlicht en water zo veel mogelijk te vermijden. Als de steen zijn glans verliest kan je deze opwrijven met een doek met eventueel wat olie erop. Maansteen kan natuurlijk bijzonder goed opgeladen worden in het maanlicht.
@Kalleere: Hahaha! Scherp!
@norge: Platina is ook mooi.
@bempi: maar platina is 3x zo zwaar als lood…
Best wel vaag zo veel geld
Voor dat speelgoedding

Ag ja geld moet rollen
Zit er ook een ISR handbak in?
En is de bekleding van walvispenisleer?
3,5 miljoen? Misschien vind ik hem onder de kerstboom..
Je moet wat met je geld….
Z’n hoofd lijkt een beetje erg raar.
OT: Nee, lukt niet.. Dat hoofd..
Whaha, die gast op die foto’s lijkt een beetje op hem –>
http://www.infobarrel.com/media/image/36938.jpg
Wat krijg ik nou voor 3,5 mil? De aventador in goud of dat schaal modelletje?
@jay448: 1 voor jou
IK WIL ER ÉÉN!!!
de carbon graag
Goud is echt zo fout, ik begrijp niet dat je zo’n auto in zo’n afgrijselijke kleur wilt.
kijk op de voet van de stier op de badge, mist er nou een diamantje?
@lambo4all:
Yep. 2e poot, 2e diamantje van onder. Lekker schraal!
@Vincegail: Nou, laat dan maar zitten, dan koop ik hm niet… ;)
Doe dan maar 8 aventadors..
Doe mij maar een veyron en een aventador voor dat geld.
Wtf is dit nou weer? Ik vind dit echt belachelijk. Zou er op z’n minst zo’n werkende v12 in zitten zoals die meneer laatst met de hand heeft gemaakt? Voor de rest compleet nutteloos..
Woooow.. ik viel zojuist uit mijn stoel.. 5 miljoen voor een Aventador.. ik dacht wat een berg geld zeg.. en toen.. VERREK.. het gaat over een schaalmodel.. :shock: :shock: dan is het nog veel absurder.. nee dank u.. doet u mij voor 4,5 ton maar een “gewone” echte..
Het ergste is dat er nog een malloot is die het schaalmodel koopt ook nog.Ach ja zo lang er nog mensen leven met miljarden op de bank.Zit er ook BPM op trouwens?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).