Peugeot 306 Cabrio incasseert bak stront. Letterlijk.

Auteur: , 12 Reacties

Door grapjurken wordt BMW nog wel eens als Boeren Mest Wagen bestempeld, maar voor deze Peugeot 306 Cabrio is er pas echt stront aan de knikker. Gelukkig zijn er geen slachtoffers, want de volgende video is een keiharde hoax.

Gegniffel alom toen deze week een video opdook waarin een man ontdekt dat zijn eigen vrouw stiekem op een datingsite zit en daar nare dingen over hem zegt. Deze actie leidt tot een reactie, netjes met een camera vastgelegd. Dat zal d’r leren. De hoer. Bekijk de video HIER.

KLIK!

Maarrrrr.. Een vervelende bijkomstigheid van de nieuwe tijden met nieuwe technieken en communicatiemiddelen is het fenomeen viral video, danwel hoax. Vroeger kostte het veel tijd, expertise, en moeite om iets te faken, tegenwoordig kan iedereen het bij wijze van spreken.

We gingen met betrekking tot bovenstaande video op onderzoek uit, en kwamen er achter dat deze al minimaal een jaar oud is. Helaas konden we de vorige versie niet op tijd bemachtigen, en is deze imiddels op ‘prive’ gezet.

Opvallend is dat de intro van deze oude video anders is dan de intro die bij de nieuwe video zit: het profiel ziet er anders uit en de sleutelbos is ook anders. Daarnaast staat er in de nieuwe video ‘Peugeot’ en in de oudere versie ‘Peuguet’. Ook is zijn vrouw eerst 35 en nu plotseling 37. Oftewel: zelfde principe, alleen is er nu een ‘take 2’ gedaan.

De datingsite, een soort van Boer Zoekt Vrouw, maar dan zonder Yvon Jaspers (geniaal idee!) heeft het ‘incident’ uiteraard vol trots op hun frontpage geslingerd. Erg slim, maar faker dan de tieten van Amanda.

De laatste keer dat de automotive wereld in een dergelijke hoax tuinde was toen een klein Zwitsers reisbureau een Google StreetView-auto liet ‘crashen’ in India.12 reacties

eigen schuld, dikke stront
@bmwe46csl: Shit happens ;)
hard
Back to The Future, baby!
Ja, daar moest ik ook meteen aan denken :) Maar gelukkig voor deze fictieve dame zat zij er NIET in.
Wie is Amanda?
@dotternetta: misschien bedoelen ze Aimee?
Fake, gewoon reclame.
Inderdaad, gaat al rond op de internets dat het een promofilmpje voor die site is
Ja want hier trappen we met z’n allen in.

Spijtig eigenlijk, als het echt was had ik het eigenlijk best een grappige reactie gevonden. Kinderachtig maar grappig.
Veel plezier met je fake leven!
we zijn hier toch niets mee als het nep is?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).