Photoshoot: Phantom Conquistador By Mansory

Auteur: , 27 Reacties

Als een Phantom je niet onderscheidend genoeg is, kun je op de Britse Bespoke-afdeling terecht voor wat degelijke customisation. Mocht je ook daar niet naar wens geholpen worden, dan is Mansory wellicht de oplossing.

Mansory heeft de Phantom, die sinds 2003 eindbaast in de luxeklasse, aangekleed met LED-verlichting, aluminium & carbonfiber details, chromen strips en hem omgedoopt tot Conquistador. Iets minder subtiel wordt het met de kofferklepspoiler en achter de 22-inch grootheidsvelgen is een high performance remsysteem van Brembo geplaatst. Mocht de eigenaar ook voor een motorische upgrade hebben gekozen, dan is de V12 van 6,7 naar 7,5 liter opgeboord, met 550 pk en 810 Nm tot gevolg (standaard 460 pk en 720 Nm).

Fotomeneer Dirk A. regelde een shoot met dit tweekleurige exemplaar voor een superdure winkel in een superdure winkelstraat in Los Angeles. Iets waar een uberlimo met goudkleurige details zich waarschijnlijk prima thuis voelt.

Fotocredit: Dirk A. Photography27 reacties

Tja.. Van mij had het niet gehoeven. Maar mijn buddies rijden ook niet in Phantoms rond.
Super dik!!
Waar zijn de banden???
@bbroek: Als je goed kijkt zie je laagjes rubber om de velgen. Lijkt me trouwens niet heel erg lekker rijden…
Het blijft wel de dikste onder de grote auto\’s. Die grill ook
zo fout dat het wel weer kan.
Knap dat ze zo\’n auto kunnen verpesten maar het is ze toch gelukt. Goed gedaan, niet dus
Zou er een geheime autopolitie bestaan die dit soort beledigingen van goede smaak kan laten verdwijnen?
ziet er goedkoop uit
Ziet nou niemand in dat bepaalde auto’s gewoon totaal geen baat hebben bij zulke uiterlijke wanstaltigheden. De Phantom is een ultieme samenwerking van de allerbeste Engelse en Duitse vaklui, zoiets zou gerespecteerd moeten worden en niet verfomfaaid zoals hier weer gebeurd is…
Ik weet niet, voor Mansory-begrippen vind ik m nog best gaan. Spoiler niet overdreven, de two-tone kan hij ook best hebben mits het zwart niet mat is en de accenten een andere kleur hebben. Bij nader inzien hoeft hij ook niet zwart. Maar de velgjes zijn niet verkeerd onder deze auto en de rest van de aanpassingen gaan prima.
volgend artikel
@Flamingo: is er nog niet
Mat is sowieso niet mijn ding, dit had voor mij niet gehoeven… Wel vind ik deze oude neus zoveel mooier dan die gefacelifte.
hebb0n!
Hij zou niet misstaan als een locomotief op het spoor…
De kracht van de Phantom is juist het statige en relatief ingetogen exterieur. Gecombineerd met een interieur dat opgebouwd is uit de beste materialen, met oog voor detail. De Phantom moet de inzittenden bekoren, en hoeft niet de buitenwereld te imponeren… Deze Phantom klopt gewoon niet.
Alsof de Phantom normaal al niet ordinair genoeg is. Zijn deze foto’s extreem vroeg in de ochtend genomen, of is het daar altijd zo uitgestorven op straat?
-edit: nutteloze bijdrage-
gaaf! maar als de grille niet goud was geweest was het veel beter!
@moveyourmind: Pfff, laat maar… Autoblog, misschien een idee om minder over Apple te schrijven, en eerst de App echt geschikt maken voor Apple: veel leestekens kunnen niet eens gebruikt worden…
Wat betreft wielen kan de Rolls wel wat kwijt, maar deze ogen echt te groot!
Wat een kleine schijfremmen heeft dat ding,ziet er gewoon nep uit.En op 1 van de foto’s groeit er een lantaarnpaal uit zijn dak.
Mooie foto\’s, mooie kleur.
Jammer van dat goud en die velgen zonder banden.
Damn, dacht bij de laatste foto heel even dat \’t ding nog een ski-kist op het dak had ook…
Jon Olsson, lees je mee?!?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).