Politie dollen in Oekraïne: Do you speak English? [video]

Auteur: , 34 Reacties

Reizen we binnenkort nog met de auto af naar Polen & Oekraïne voor het EK 2012 om te zien hoe Oranje derde wordt in de Poule des Doods? Zo ja, in Oekraïne spreken agenten dikwijls geen Engels. Dan kan dus mooi van pas komen indien je wordt aangehouden.

Deze twee Russische heren dachten er mee weg te komen. Heel hard blijven volhouden dat je alleen Engels spreekt als je wordt aangehouden. En het ging ze niet eens onaardig af, want de eerste agent spreekt inderdaad geen woord Engels en houdt het als snel voor gezien. Maar dan doemt er een tweede politiepet op, en bij hem wordt het wat lastiger. Welcome to Ukraine!34 reacties

3e in de poule des doods. Wij worden gewoon 1ste en we maken die moffen af!
@jordy14: Trouwens wel leuk filmpje!
@jordy14: Subtiel.
@Forza: Waarheid als een koe gewoon.
Hahaha als een baas! Welcome to Ukraine!
@Okkii:

“Where are you from ?”
“ehhh … Swedenland.”

“I don’t know about any speedlimit in my country!”
“The speedlimit in Sweden is 50km/h Sir”

Double PWN :)
LOL! spreekt goed engels die agent, doen ze hem hier niet na.. mee i see joe riding paper plies.. you was ehh http://cache.hyves-static.net/images/smilies/default/smiley_driving.gif toe kwik..
@dennisr:

LOL ..

eigenlijk moet er dag komen dat je op autoblog alleen maar op die manier mag reageren ..
@lincoln:

HE IS ALIVE THE MIGHTY LINCOLN!!!
@Okkii: he will never die!
Haha, fantastisch!
Hahaha :D
Zalig filmpje!
Het schoolvoorbeeld van de mentaliteit die daar heerst.
Die agent bleef wel heel cool moet ik zeggen, ik zou al lang uitgevlogen zijn tegen die gasten die me voor de gek proberen houden.
Whaha. Die politie agent kan het wel waarderen.
”Swederland”, geniaal! @ 1.35
Dit is gespeelt en uitgegeven door Urkraine. Dat raadt je natuurlijk al… Misschien zijn er hierdoor een aantal grappenmakers minder.
@maxx1: Gespeelt? Volgens mij is het nog altijd gespeeld (dus met een d).
@barbro: Volgens mij heb ik niet aan jou gevraagd mij te verbeteren
@maxx1:

Volgens mij heb ik daarvoor ook geen toestemming nodig. Ik doe het, omdat het kan! Het zou wat zijn als ik aan elke knakker vrijbrief zou moeten vragen alvorens hem te corrigeren.
@barbro: ok, jij bent het voorbeeld. Lesje Nederlands gehad vandaag? of een toets spelling?
Whahahahh!! LOL

Die agent kan inderdaad vrij goed engels(had het niet verwacht) en ballen voor die gasten dat ze met de agent gingen dollen :P. No speedlimit in our land :D
geweldig:p eerst hebben ze lol, komt die 2de en je ziet hem echt denken van fuuuu………….!! gezicht van de bestuurder staat op t einde echt op onweer:D
like a boss
Bibliotheekpas geven is Rusland werkt altijd!
@thomkoudstaal: LOL!
Ervaring?
kijk em smilen @1:48
Alle nederlanders die met de auto naar Oekraine gaan, succes! Wees er vast op voorbereid dat je vaak onterecht wordt aangehouden met snelheids overtredingen die je niet gemaakt hebt.
Afgelopen winter een rit van 9 uur 3x onterecht aangehouden, toen de 4de keer weer zo’n mannetje stond te zwaaien dat we moesten stoppen zijn we maar doorgereden.. nooit meer iets van gehoord.
@rijkr:

Dude…ook voor jou geldt: staande houden en GEEN aanhouden.
@rijkr: Maar ik weet zeker dat ze geen nederlands spreken, en ik geen engels.
Vorig jaar ben ik aangehouden toen ik met iets te hoge snelheid over een afgesloten weg reed in de Ukraine. ( was nog in onderhoud voor het EK ) De politie is super aardig en relaxed. Na het filmpje op de lasergun te hebben gezien kreeg ik een boete van 25 euro.

Maar ik maakte wel een foto van ze voor facebook en dan durven ze niet meer corrupt te zijn :-). Ik kreeg me geld terug en 2 pagina’s aan boete. De rest van de kilometers zorgeloos gereden over een lege snelweg :-)
@Autoblog/ @ricardo

Doet pijn aan mijn ogen:
Die knakker in casu wordt niet aangehouden, maar staande gehouden. Van aanhouden spreekt men als den verdachte mee moet naar een plaats van verhoor. Dit is dikwijls het politiebureau. Van staande houden is sprake als de verdachte naar zijn personalia wordt gevraagd, omdat er een redelijk vermoeden is ontstaan van enig strafbaar feit. Staande houden mag niet langer duren dan een paar minuten.
Haha, hilarisch! Bleef relaxed cool die 2e agent. Goedlachse dikzak. Zien we hier in Roemenie zelden..

1 x bergpas omhoog ingehaald over dubbele doorgetrokken streep. En ja hoor, om het hoekje: Halt, stop, polizei, nach rechts! Waarom ik ingehaald had vroeg ie. En of ik meteen m’n rijbewijs wilde inleveren….no way!
1. Er reed een wrak op wielen (205je) voor me omhoog met 20km/h, haalde rap in na al 10 min. achter hem te hangen. En m’n jongste van -toen 3 mnd- had best wel een beetje honger en vroeg naar haar moeder.

Ik trok m’n achterdeur open en agent begreep meteen mijn haast, huilende babies in de auto is geen pretje. Bovendien begreep hij mijn standpunt dat dat wrak op wielen juist de gevaarlijke situatie creerde, niet ik. Hij heeft die wagen 10 min. later van de weg gehaald. Ik: mijn rijbewijs gehouden zonder enig smeergeld te betalen.

Ik heb het overigens ook weleens anders meegemaakt waarbij je een bepaald systeem in ere houdt. Precies dat systeem waarom Roemenie ineens niet van Nederland in Schengen mag.
Stelletje kneuzen. Het land is zo corrupt als wat. Of je moet de boete afkopen of je mag mee naar het bureau als je vervelend doet. Waarom denk je dat je de afloop niet ziet. Heb zelf ooit in een voormalig oostblokland een nacht in het politiebureau mogen doorbrengen omdat ze het niet vertrouwen.
Humorrrr…en die bolle agent had het allang door…en kon er zelfs om lachen. Zie je onze agentjes niet doen (snel snel boetequotum!).
Jongens dit is toch duidelijk geacteerd. Dat heeft tot zover pas 1 persoon voor mij doorgehad…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).