Porsche Panamera GTS video: Bro’s before ho’s

Auteur: , 28 Reacties

Eerder deze week trok Porsche in L.A. het doek van een nieuw smaakje in de Panamera-lineup: de GTS. Deze valt tussen de Panamera 4S en de Turbo in, en aan de video, met een hoog 'bro'-gehalte, is duidelijk op te maken hoe Porsche hem wil positioneren.

Wat doe je op je vrije dag met je vrienden? Beetje vissen misschien, en ’s avonds de boel op stelten zetten in de kroeg. Maar in plaats van vissen kan je ook iets doen dat wat adrenalineverhogender werkt, even het circuit op bijvoorbeeld.

En kennelijk is de Panamera GTS daar de ideale auto voor. Je past er met zijn vieren in, dus niemand hoeft zich buitengesloten te voelen. En je gezinnetje kan je er later wel weer mee vervoeren, op het circuit is het mannentijd!

Klik!28 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Wrm niet direct een turbo nemen als je toch gaat voor een circuit en familie auto.
@Nv: Te duur. Dan houd je geen geld meer over ’s avonds naar het cafe te gaan en vervolgens met je dronken kop achter het stuur van de panamera te kruipen.
Ik blijf het geen mooie auto vinden, maar wel gaaf qua prestaties. Mooi gefilmd btw, wel jammer van die muziek, ik had eerst het geluid uit en Coldplay op (rustig nummer), dat past er beter bij.
Ik heb altijd al dit soort auto’s geniaal gevonden, sportief,agressief en 4 man kan er in,thans dat beweren ze. Porsche is wel gewoon rete snel dat geloof ik maar hij is naar mijn mening niet mooi en komt niet te sportief over, zeker die achter kant is een min punt. Zelf vind ik de quattroporte GTS echt het bruutste uit dit segment. Misschien niet de snelste maar gewoon zo mega lekker geluid, tikje overdreven( zwart exterieur en rood leer interieur) wel een stuk duurder( in NL) maar goed dat vind ik dan;)
@mightymike: Absoluut de Maserati heeft ook een lekker uiterlijk. Moet je nagaan dat de Quattroporte op korte termijn wordt afgelost door een nieuw model die hoogstwaarschijnlijk nog mooier zal zijn. Moet je nagaan dat de M6 Gran Coupe nog uit moet gaan komen. Zover is het nog niet, maar iets in mij zegt dat de nieuwe 6 Gran Coupe zowel de CLS als de Panamera gaat overschaduwen.
@agera: Mwah, de CLS is wel echt prachtig hoor :p
@Mich: ja mooie bak maar mooier en beter dan een quattroporte?? Mag het wel de 65 versie worden;)
@mightymike: eens. Ik hou echt van alleskunners… Mijn personal favorite is de Jag XFR. Die kan ook alles, maar is dan nog stijlvol ook!
Ik weet niet hoe ik een Panamera moet beschrijven. Het heeft wel wat een zekere aantrekkingskracht, elke keer dat ik een Panamera zie blijf ik toch kijken.
@agera: Prachtig he? Perfectie die niet is uit te drukken onder normale woorden. :)
@euro95: Echt gaaf inderdaad en helemaal in het wit hmmmm :P
@agera: de panamera is echt (letterlijk) een dikke (lees: brede) wagen. maar toch kan je voor dat geld een betere wagen uit dat segment halen…
@bigcar: Oke klopt een dikke 5-serie of de nieuwe 6 Gran Coupe zal mooier zijn, maar toch heeft de Panamera wel wat. Het is niet echt een lelijke auto hij heeft toch een bepaalde uitstraling wat ik wel kan waarderen.
@agera: ja maar dat is weer een kwestie van smaak; jij vind hem mooi, terwijl ik ervan walg. :P
http://www.youtube.com/watch?v=baX9UCNzC6A

nog iets aan die wagen; ik heb er ooit in mogen zitten, reed wel lekker enzo, maar toch zou ik hem niet willen, alsmede door het volgende: de sleutes. als je zo;n wagen hebt, heb je meestal ook kinderen. nadeel = je bent altijd je sleutels kwijt, aangezien je kinderen er altijd mee zullen lopen spelen (de sleutel heeft namelijk de vorm van je auto ;) ) http://image.automobilemag.com/f/27607247+w750+st0/1004_24+porsche_panamera_s+key_fob.jpg
@bigcar: Een van de leukste TopGear filmpjes :P De Panamera zal niet mijn eerste keus zijn als ik veel te besteden had, maar hij is strak, sportief, positief apart en comfortabel.
K heb ook veel liever de BMW 7-serie of een dikke 5 ipv de Panamera
@agera: zijn we het iig over het volgende eens; panamera=> liever niet, geldverspilling (kunnen we water leukers voor halen ;)
@bigcar: Klopt zijn we het iig hierover eens en ik denk dat we het ook eens zijn over de nieuwe 6 Gran Coupe. Dat het een prachtige auto is en dat die hoog op de verlanglijstje staat :P
@agera: agree, nu nog die 3 turbo diesel motor erin, en dan is die af :P
Wat een filmpje. Niet een duidelijk shot waar je de auto goed kan zien. Alleen op het eind maar dan trekken ze er een doek over. It’s that ulgy! En dat weten ze bij Porsche dus kennelijk ook. Die butterfly spoiler is daarentegen wel lachen.
De achterkant van deze porsche is ( net al de meeste porsches ) niet mooi. OT pretty nice vid btw.
@amg77: Niet meer eens, het mooiste van een Porsche is de kont. De een houd ervan, de ander niet ;)
@euro95: * mee
Vergeten te zeggen dat de Panamera op foto’s niet geheel tot zijn recht komt. Als je deze auto in levende lijve tegen komt is het toch anders. Vooral in het wit met mooie velgen is het een mooie auto die ik el zou willen.
prestaties spreken voor, looks totaal niet.
Wat een geweldig geniaal filmpje! Porsche heeft weer een nieuw perfect autotje weten te maken! 4,5 sec naar 100, 430pk en maar liefst een koppel van 520. Wat een lekkere cijfertjes! Jammer dat deze uitvoering niet in een normale basisprijs valt.. ;)
@euro95: Nog vergeten.. Prachtig als dat vleugeltje naar beneden gaat. :D
En na het met de auto spelen gingen ze op de hotelkamer nog even treintje spelen .
Omdat je het je kunt veroorloven.. Daarom..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).