Prachtige combospot in Laren

Auteur: , 51 Reacties

Terwijl Rotterdam en Zandvoort dit weekend in het teken stonden van hoog octaan, leek Laren ook haar eigen feestje te bouwen op autogebied. Hier werden namelijk een Maserati GranTurismo S, BMW X6M, Ferrari 599 en Mercedes-Benz ML63 AMG gespot. C-c-c-combo!

Om welke Laren het hier gaat heeft de spotter niet vermeldt, maar we vermoeden dat het de Noord-Hollandse versie betreft. Als een van de oudst bebouwde plekken van het Gooi is de kans dus groot om daar mooi spul aan te treffen. Het andere Laren, in Gelderland, bestaat uit drie boerderijen en een kippenhok. Oké, ze hebben ook een kerkje, een museum en een dikke boom, maar dan heb je alle vormen van entertainment wel gehad.

Enfin, we begeven ons naar het Gooi voor een hapje en een borreltje. De bekakte medemens kijkt niet zo op de centen, zeker als we ons bij de barones komen presenteren. Waar rijden we dan in? Juist, de crème de la crème. Die Landrover of Hummer is alleen leuk voor de P.C. Hooftstraat, dus gaan we voor de Aston Martin Rapide, Bentley Continental GTC, of toch maar de Bugatti Veyron?

Laren, als peilstok van rijk Nederland, rijdt tegenwoordig liever in de Maserati GranTurismo S, BMW X6M, Ferrari 599 en Mercedes-Benz ML63 AMG. Van de rage om milieubewust te rijden trekken ze zich niets aan. Toch genoeg geld om de steeds duurder wordende benzine te betalen. Stelletje milieuverontreinigers… (We zijn eigenlijk best jaloers.)

Bekijk de hele serie foto’s op Autojunk.

Met dank aan sonnyvd voor de spot!51 reacties

de matzeratzi is leuk, maar die drol op wielen er naast wil ik niet dood in gevonden worden.
@MrSkyline: Gelukkig kan jij je geld teren op 2f2f films en fappen op oude japanse meuk vol met spoilers. Blijft voor ons het echte spul over;)
@dragspert: Right, want een zeecontainer met 600pk is natuurlijk het neusje van de zalm voor de echte auto liefhebber…
@bozewolf: Is in alle gevallen beter dan een slecht afgewerkt japanse halve almera door de mcdrive sturen en je hamburger in ontvangst nemen door de passagiersdeur…
@dragspert:

Een slecht afgewerkte japanse wagen?
Van welke planeet kom jij?
Ik heb nog nooit in een slecht afgewerkte jappaner gezeten.
En ik heb het niet enkel over Lexus, subaru en dergelijke maar ook over toyota, mazda,…
@Hupke: en ik heb 180.000km in een slecht afgewerkte avensis gereden. Was ongeveer afwerkingsniveau skoda. Maar een kinderhand is snel gevuld natuurlijk.
@dragspert: want een bmw x 6 is het echte spul?
Nee, dan heb je echt niets, maar dan ook werkelijk waar niets van auto liefhebberij begrepen. Dat mijn naam de suggestie wekt dat ik enkel en alleen van Nissan Skylines houd (wat overigens uitstekend afgewerkte auto’s zijn, ooit in gereden?) ben ik een liefhebber van velen soorten auto’s van begin vorige eeuw tot nu. Dat ik geen fan ben van deze boeren mest wagen die de indruk wekt dat de bestuurder regelmatig een scheve schaats rijdt (dat is toch standaard zo bij BMW rijders?) betekend dus niet dat ik enkel van Skylines houd.
En je kan trouwens ook achteruit door de McDrive mocht je stuur rechts zitten, maar ik geef de voorkeur aan sushi ;)
@MrSkyline: Ja ik heb wel eens met een skyline gereden. Een R-33 gt-r. En het viel ernstig tegen. Ook nadat er een godsvermogen in het blok gepomt was. Het was snel, dat zal ik niet ontkennen, maar toch viel het tegen. En je moet eens opzoeken wat er allemaal bij afwerking hoort. Een simpel voorbeeld: Een naaldje die een temperatuur meter op de nulstand houd, ipv eronder te bengelen;)
@dragspert: Een auto is zo goed als zijn eigenaar, het feit dat de auto compleet versleuteld is geeft al aan dat het niet om een standaard R33 gaat, een opgevoerde R33 gebruikt als ze het goed hebben gedaan niet meer de originele temperatuursensoren, als daar mee geknutseld is dan loop je inderdaad de kans dat dat soort dingen fout gaan. Maar dat is nissan niet aan te rekenen, enkel de persoon die de auto heeft verbouwd ;)
@MrSkyline: Dat motorblok was voor 9000 euro aangepakt. Maar waar ik op doel is dat geen enkel japans merk een naald op de nulstand heeft in de tellerbak van het dashboard. Dat is gewoon lompigheid in afwerking omdat het nét iets tr goedkoop is allemaal:)
@dragspert: Nou als dat volgens jouw slecht afwerking is een metertje niet opnul weet ik niet in wat voor auto jij rijdt. Bentley of rolls royce? Maar ik heb al begrepen dat jij een of andere duitse fanboy bent. Ach je zou ook is toegeven dat iets anders leuker is. Het is allang niet meer ein volk, ein reich. Want ja een japanse auto is meestal nog steeds betrouwbaarder dan een duitse auto.
Ziet er wel een tof dorpje uit!
Lol, echt ‘DikkeboomLaren.jpg’
Is blauw nu ineens in trouwens?
Ik was er ook laatst, 1 oude ferrari, en een paar porsches gezien.
Prachtig stijlvol die GT. Jammer van die domme smurf ernaast..
@rubenpriest: X6 is een beetje groot voor smurf te zijn, niet?
@jensdm: Die X6 is Grote Smurf namelijk.
@rubenpriest: Ik wou net zeggen, ik weet niet hoe groot jij de gemiddelde smurf acht?
@SCscreamGT2: grote smurf is blauw met een rood hoedje. Domme smurf (uit de strips) lijkt ie meer op. En grote smurf is niet groot qua lengte. Maar is een leider. Dus de X6 grote smurf noemen doelt op niks.
@rubenpriest: Wat dacht je van lelijke smurf?
@fapfap: die bestaat niet!
Achja als niemand tevreden is met die X6 dan wil ik er wel in rijden hoor ;)
Zonde dat die X5 met dikke Duitser over de daklijn gerold er bij staat. Wel een mooie Maser.
@HDM: X6 schat.
@jensdm: beter lezen liefje, een X6 IS een X5 met dikke Duitser over de daklijn gerold. Als je dat met een X6 doet heb je een deurstop hoog op de poten….
@HDM: Beetje duidelijker zijn in het vervolg snoepje <3
@jensdm: X6M schat.

Nee geintje ik ga niet bijdehand doen.
Leuk dat ik op Autoblog sta! :)
Jullie vermoeden klopt inderdaad, het is in het Noord-Hollanse Laren.
Haha ik kom uit de buurt van Laren Gelderland, laatst nog een sicke John Deere gespot! 35 inchers dronder jonguh!
Laren… De kakkerspot van nederland
Niet zo slim om over dorpen waar je nog nooit in je leven geweest bent te praten.
@ruudw: nee, dat is natuurlijk erg dom…
*zucht*
@ruudw: Wel knap dat jij weet dat ze er nooit is geweest, sommige mensen hier op AB zijn toch zó bijzonder.
@ruudw: idd, voor je het weet de hele harde kern van Sexbierum aan je reet, dat wil niemand….
“dit weekend in het teken stonden van hoog octaan, leek Laren ook haar eigen feestje te bouwen op autogebied. Hier werden namelijk een Maserati GranTurismo S, BMW X6M, Ferrari 599 en Mercedes-Benz ML63 AMG gespot. C-c-c-combo!”

Euhmm, altijd die beschrijvingen. Deze combo zijn echt niet op 1 dag gespot. Dit is een spot van 2 jaar bij elkaar geloof ik.
@autospotterqvs: Kijk ’s goed naar de foto’s
@autospotterqvs: Ben je jaloers ofzo? Dat jij niet de enige bent die in Laren spot, arme jongen… @sonnyvd heeft nu gewoon eens een mooie spot, volgende keer kom jij aan de beurt.
@autospotterqvs: Gast ik denk dat jij daar dan niet genoeg bent of op de verkeerde plek bent. Want er meestal wel wat te zien.

OT. Tja, de X6 is gewoon zo van I dont give a sh*t. Het heeft wel wat. Maar de keuze tussen deze twee wordt natuurlijk de Maseratie gts.
Toevallig kom ik uit het dorpje Laren GLD. Prachtig dorp om te wonen met echte noaberschap.
@fadje104: Daar twijfel ik niet aan. Ik kom zelf uit een gehucht waar in de afgelopen 10 jaar niets heftigers gebeurde dan het affikken van de Lidl. Zelfs een ietwat luidruchtige haan haalt daar nog voorpaginanieuws. Toch zou ik voor geen goud willen ruilen voor het leven in de stad. Ook daar heb ik lang genoeg gewoond, maar er gaat niets boven de rust en ruimte van het platteland. En je kunt je auto gewoon parkeren. :)
Alleen de GTS en X6M was paar dagen terug
Ik zie 1 mooie auto .
ik woon ik Laren, als je daar een middagje op t terras zit zie je zoveel mooie wagens , ik kom daar ook vaak autospotters tegen
De GranTurismo S blijft verschrikkelijk mooi!
Die Vespa is idd wel überdik ja!
Komaan…In die luchtinlaat van die X6 kun je gewoon verstoppertje spelen.
Maserati is prachtig, x6 is kots!
Dor mij de maserati en ferrari maar. Die x6 vind ik niet heel mooi.
Aangezien iedereen de X6M lelijk vind en er niet naar wil kijken, is dat de ideale wagen om langs te rijden zonder gezien te worden. Ideaal als je niet zit te wachten op aandacht…
Kunnen die foto’s van autojunk trouwens niet gewoon onderaan de post geplaatst worden zoals bij persfoto’s enzovoorts?
Ik snap dat het voor advertenties enz. minder voordelig is maar toch vind ik het wat jammer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).