Pretty colors! Murcielago LP670-4 vs Mercedes G55 AMG

Auteur: , 22 Reacties

In eerste instantie doet het een beetje pijn aan je ogen en krijg je wellicht wat kokhalsneigingen, maar uiteindelijk wen je er wel aan. Hoe bizar is deze combo?

De Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce die we hier zien is een oude bekende van ons. Deze (ex?) Al-Thani auto is inmiddels voorzien van een mat turquoise wrap met een Italiaanse streep er overheen.

De matpaarse Mercedes G55 AMG die ervoor staat is ook een ware eyecatcher. Het komt ook nogal bizar over om zo’n enorme zeecontainer te wrappen in een lief, vrolijk kleurtje. Enkele jaren geleden werd (eveneens in Londen) ook al eens een matpaarse G55 AMG gespot.

In dit geval is niet alleen het contrast tussen de auto’s enorm groot, maar ook nog een tussen de kleuren. De complete fotoserie die @canon maakte in Londen kan je op Autojunk bekijken.22 reacties

-edit: check!-

Ot; Kanariegele Seat Mii helpt ook om op te vallen…
Hiermee maak je indruk bij de kleuterschool .
Only in London.
Kleur lambo, yes, Mercedes, no
Ik ben momenteel in Dubai, om de 3 auto’s zie je een G55 in matoranje, smurfblauw of geel en om de 2 autos heb je wel een exoot te pakken langs Jumeirah Beach. De dikste autos hier staan in combo! Gister een rode LP640-4 met een Bentley Arnage rood en iets verderop een LP640-4 geel! Daarachter een SLS en constant reden er andere dikke tuners langs! Heel bizar wat hier allemaal rijdt!
@jzaero: ook een Bugatti Veyron Noir Sang langs zien rijden!
@jzaero: Foto’s of het is niet gebeurt.
@norge: @robbie: komt wel hoor, maak je maar geen zorgen, ik wil er zelfs een artikel over schrijven incl fotos en videos als jullie willen ;) ook een Hamann Conquerer 2 gezien en een Novitec 599GTB, zelfs van 430jes kijk je hier niet meer op. Bizar wat hier allemaal rondrijdt. Helaas ook veel fakers met zogenaamde CL63/65 en S63/65 AMGs die werkelijk lagere motoriseringen zijn. Ze hebben zelfs op weg vanaf het vliegveld naar de stad toe een hoop Aventadors en andere exoten. Ook een dedicated Hamann dealer. Ik heb versteld gestaan in Hong Kong maar hier is het echt een compleet ander verhaal. Ik spot niet eens fulltime  (geniet ook van mijn vakantie) en ik heb uren aan footage geschoten. Bij Mall of Emirates combootje GranCabrio, Ferrari FF, Lambo LP560-4, SLS, Panamera Turbo en die Range Rover Conquerer 2. Helaas zoveel dathet niet op een enkele foto te krijgen is.
@jzaero: we geloven je pas al je die foto’s upload op Autojunk ;)
het klopt toch dat die lamborghini van balottelli is?
@izudin14: onzin volgens mij. De laatste keer dat deze auto werd gespot zat er een boze Arabier in.
@robbie: ja dacht ik eerst ook, ik wist wel dat hij een bentley reed
Gay55 I Am Gay?
Someone did his homework better than me, I apologize. -_-‘
Die lambo kan nog wel maar die G ziet er niet uit.
Ik vond die SV eerst zo mooi! Vind het dan ook heel zonde van de matte wrap! Ook die italiaanse vlag en dat lint om de velgen….. Alsof de eigenaar uitgekeken was op het uiterlijk??? Jammer
reed laatst op de snelweg g komt dr opeens een lexus lfa aanzetten en dat in Nedereland! kon helaas geen foto maken
Doen ze dit nou om de rest van de wereld te trollen?
2 zeer brute auto’s de een nog lekkerder dan de ander. De Murcielago vind ik overigens nog steeds mooier dan de Aventador. De Murcie had stijl, klasse en iets extra’s, de Aventador is alleen een spierbundel in mijn ogen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).