Prindiville heeft tuning voor je Lamborghini Aventador

Auteur: , 41 Reacties

Meer carbonfiber en vooral minder gewicht, dat is Prindiville's 'ding'. Ze behoren bovendien tot een van de eerste Aventador-tuners. Nu nog op papier, binnenkort van een rijke Arabier?

De link naar Arabieren is niet helemaal misplaatst want Prindiville doet haar werkzaamheden vanuit Londen. De stad waar olieboeren ieder jaar weer proberen elkaar te overtreffen met nog exotischer auto’s. Met deze getunede Lamborghini Aventador zal je een eind komen waarschijnlijk. Het meeste plaatwerk en de uitlaat worden vervangen. Desgewenst past Prindiville ook het hele interieur naar wens aan.

Waarom? Allereerst omdat het duurder en bijzonderder is maar Prindiville zegt ook flink gewicht te besparen. De titanium uitlaat zou zelfs 80% lichter zijn dan het origineel! Op afzonderlijke plaatwerkdelen besparen ze naar eigen zeggen 65% dankzij ‘aircraft grade carbon fibre’.

Nieuwe specificaties of een showmodel ontbreken vooralsnog. Mooie beloftes en photoshops zijn het helemaal tegenwoordig. Hoewel, mooi? Is bloot carbon niet heel erg passé op alles behalve een Pagani Zonda?

Prindiville Lamborghini Aventador autojunk41 reacties

Kill it.. Kill it with fire!
Naja, misschien doet de Lambo dat zelf wel.
@Brutus: met een beetje hulp van ferrari?
wauw ze hebben gewoon de mooiste auto ooit verkracht!
@hema36: auto voor en door barbaren !
Stenig me maar, ik vind hem mooi!
@fant: nee joh das gelijk weer zo hard, t kan toch ; smaken verschillen en das maar goed ook denk ik ..
@fant: Ik snap er niks van, maar dat heb ik nou ook.
@mout: Misschien is hij wel gewoon lekker
@sanderbmwfan: hij is het eigenlijk ook gewoon, naar mijn mening!
Ik ga net aan niet over me nek, bah
-edit: nutteloze bijdrage-
die carbon race streep is wel echt lelijk -.-
Een lichtere uitlaat is prima, maar voor de rest MET JE POTEN ER VANAF BLIJVEN!
Niet doen.
De ontwerpers hiervan mogen opgehangen worden, de Aventador laat je met rust!!!
@560pkferrari: Wat een nasty doodsverwensing. Beetje trieste reactie om een auto die je zelfs nog nooit gereden hebt, laat staan bezit, want je rijdt Ferrari.
Mee eens met de meeste hier, gewoon standaard laten
Nou moe??? Ik vind ‘m gewoon prachtig. En dat terwijl ik helemaal niet van carbon flauwigheden en tuning van supercars hou.
Waarom zou je dit willen?
Mwah voor een stukje is hij wel mooi
Wow i love it! helemaal van carbon zou ik nog mooier vinden :)
Waarom maken ze nou niet een lichtere auto die gewoon dezelfde bumpers etc. heeft? Zodat ie lekker orgineel lijkt, maar een stickertje van de tuner erop. Iedereen tevreden.
Ben wel benieuwd hoe ze 80% aan uitlaatgewicht kunnen besparen, is bij een standaard uitlaat op een willekeurige auto al moeilijk laat staan bij een Aventador die standaard al geen cheapass uitlaatje heeft.
@alcantara: inderdaad… moet haast iets mis gegaan zijn met de vertaling naar het persbericht: een titanium uitlaat die 80% weegt van het origineel lijkt me logischer.
Toen ik de eerste foto zag van deze Lamborghini Aventador, op de Autoblogapp, zonder op het artikel zelf te hebben gelezen, zag ik de kleine foto dus, dacht gelijk aan de Mclaren MP4-12C (toch?)
vind dit wel kunnen, maar laat die zwarte streep maar zitten. lijkt net alsof ie verkouden is met die streep op de neus.
Wat ik dus niet snap, waarom maakt Lambo dan niet zelf een uitlaat die 80% lichter is bijvoorbeeld? Of maken ze een special edition die dit soort dingen heeft. Zodoende hoeft een tuner het uiterlijk niet te vernagelen en heb je gewoon een originele Lambo.
Of zou zo’n uitlaat een slechtere kwaliteit hebben, zouden ze het vergeten zijn dat dit ook on, zou het een minder mooi geluid geven of zou het vanwege kosten zijn?

Vragen, vragen, vragen…
@joosthoeve: Waarschijnlijk is deze uitlaat duurder, luider en vervuilender, waar een standaarduitlaat aan bepaalde eisen moet voldoen zodat de auto overal verkocht mag worden. Ik roep ook maar wat hoor, geen idee of het klopt :)
@fant: Vervuilender, dat aspect had ik gemist! Dat kan inderdaad een dondersgoede reden zijn!

@alcantara: Ik weet wat marketing is. Maar hoe speciaal, uniek of goed een auto is, er is altijd een tuner die hem lichter en sneller weet te maken. Een turbo erop gooien, dat kan ik snappen waarom sportwagen fabrikanten dat niet gelijk willen. Maar zulke onderdelen als een uitlaat is dan weer een heel ander verhaal. Maargoed, Fant wist wel een normaal antwoord te fabriceren.
@joosthoeve: Nee je snapt het dus niet, ook bij een Aventador wordt bezuinigd op materialen en dus wordt niet ieder boutje standaard van titanium gemaakt en elk onderdeel van carbon.
@joosthoeve: Er zullen nog genoeg snellere/lichtere/speciale versies van de Aventador komen net als bij de vorige Lambo’s, zoiets heet marketing. Als fabrikant een auto uitbrengen die niet meer verbeterbaar is en onverwoestbaar zou natuurlijk dom zijn.
Nergens voor nodig deze tuning.
Het enige wat de aventador nodig heeft aan tuning is benzine.
Niet verkeerd..
Gelukkig, het is maar een render. Er is nog geen Aventador gesodomiseerd door Pindaville hoop ik.

Maargoed, mooie oplossing voor kleuters, rappers en criminelen zonder smaak.
Heeft ie nou een beugel gekregen?
gedwongenleaser
Ik heb zooo raar gedroomd vannacht, dat ze een Aventador compleet verkracht hadden… Oh wait, crap!! (Gelukkig is het vooralsnog een renderer)
Als ze naar Londen gaan, doe dan gewoon een opvallende wrap op je auto. Zulke kleine tuners testen hun materiaal niet in windtunnels en hebben geen idee of het origineel beter wordt. Eerder voorstander van tuners alla Underground Racing, Basis auto met extra vermogen. Goed genoeg!!!
met die spoiler enzo kan ik best leven, maar die carbon streep over de voorkant is écht verschrikkelijk
Alsof ie niet lelijk genoeg is…
Een spoiler mis ik wel op de standaard Aventador (ze hebben dat retractieding wel maar bon) maar een mooie maken lijkt me moeilijk.
Verkracht, mat zwart met zwarte 22 inch eronder en standaard en je bent klaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).