Prius-zeekoe veegt truck-rijder de mantel uit

Auteur: , 108 Reacties

Wanneer je Prius rijdt heb je natuurlijk sowieso al een streepje voor op die minderwaardige mensen die nog in benzineverslinders rijden. Helaas zijn deze egoistische aanranders van moeder Aarde doorgaans te dom om zich dat zelf te realiseren. Wanneer je het morele gelijk aan jouw zijde hebt dien je zo af en toe mensen in te peperen dat ze fout bezig zijn. Zie het als een stukje educatieve verantwoordelijkheid die bij de aanschaf van een Prius mee komt.

Eigenlijk kan ik me niet echt voorstellen dat onderstaande video echt is, want hij lijkt rechtstreeks voort te vloeien uit de South Park-aflevering Smug Alert. Nou ja, gecombineerd met Butt-Out dan (als je ze nog niet kent, dan graag nu direct kijken). Deze vrouwelijke Rob Reiner (die eigenlijk boter op haar hoofd heeft) trekt even van leer tegen een meneer die de motor van zijn slurper laat draaien. Foei!

Hoewel ik eerder denk dat het een viral is voor het een of ander is het wel een vermakelijk filmpje om te zien, met name door de rollade die zich steeds meer op windt en meneer die er vrij kalm onder blijft. Mijn advies aan de Jabba the Prius: ga lekker een rondje in de achtbaan, daar word je vrolijker van. (via Ja Lopnik)108 reacties

Ze kan ook wat minder gewicht in die prius gooien ,spaart ook benzine.
@norge: plus 1
@norge: Touché :mrgreen:
@norge: nog een +1tje hier!
@norge: zozo, vrienden Noorse vrind, het kan dus toch…;-)
LOL!! Only in …
@Jokkebrok: Helaas niet… Ook in Nederland zijn dit soort mensen er. Zat laatst in de trein een automagazine te lezen begon de geitenwollensokkendragende persoon tegenover mij me te wijzen op het ‘feit’ dat auto’s de wereld kapot maken en dat ik me moest schamen dat ik van snelle auto’s hou en dat ik het niet verdiende om met het openbaar vervoer te gaan… Ik kwam niet meer bij van het lachen.
@Pordon: had je hem moeten vertellen dat voor zijn sokken een onschuldige geit is vermoord..

nu hij weer!
Eehhhm. Je kunt de wol ook van een geit krijgen zonder ‘m dood te maken hoor :)
@sir_smokalot: omfg :lol: lekker niet nadenken reactie :D (van mij dan he)
Ik zou je in ieder geval niet willen aanbevelen boer te worden. Lijkt me een beetje een bloederige bedoening…
@sir_smokalot: geitenwollen sokken worden al sinds mensenheugenis gemaakt van schapenwol, meneer de geitenbreier.
@Pordon: Wow, dat meeen je niet!! :lol:
Waarom kom ik nooit dat soort mensen tegen?
@sir_smokalot: omdat je nooit met de trein gaat? ;)
@Pordon: Dus eigenlijk wilt deze persoon dat jij met de auto gaat omdat je het openbaar vervoer niet waard bent door jouw autoliefde? Sh*t don’t make sense.
@Yeelen: That’s what I said. Mja wat verwacht je van iemand die zo verstrooid is.
Ze kan ook stoppen met ademen. Scheelt ook weer wat CO2 uitstoot.
Wat een haat weer, pakken de jullie de Prius naar dan neem ik dat vrouwtje wel.
More coushion for the pushin’!
Precies, ik denk namelijk dat haar vleesmassa meer oplevert bij de slachterij dan de Prius op Marktplaats.
@sir_smokalot: Once you go dat, you never go back! Barf…
@Svenska_Aeroplan_AB: fat, stomme mobiel, snap dat dan!
@alcantara: Die sherryl of die papzak? Beide mag je van mij hebb0n ;)
Kill it with Fire!
wat een dom mens. een prius (de plug-in versie dan) vervuild het milieu meer dan een 4ltr muscle, maar goed .. dat vette zwijn zal in een non-pluggable prius meer uitstoten dan een muscle omdat ze ‘een paar’ pondjes teveel heeft. Zeikwijf. En dan ook nog schreeuwen/vloeken terwijl er kleine kinderen bij zijn.

Ja nee, daar mag je blij mee zijn als dát je moeder is. Ben blij dat mijn moeder gestudeerd heeft :)
een prius is een milieu probleem. bederft autopret.
jongens, bekijk zoiets nou eens positief.. dat kleine lieve kindje daar heeft nu gezien hoe je word als je prius rijd, wederom een kind gered van zo’n waardeloze toekomst..

mja, eigenlijk zou je die vrouw moeten vertellen hoe slecht haar prius voor het milieu is, maar ach.. dat snapt ze toch niet..
@dennisr: echt he, de accu’s worden ergens gemaakt en die worden naar de fabriek gescheept, en dan word die daar gemaakt en word hij weer naar amerika verscheept.
Vervolgens word hij (afhankelijk van waar ze leeft) honderden kilometers getranspoorteerd om bij haar aan te komen.
Als je al die uitstoot bij elkaar optelt, weet ik zeker dat die auto dat nevernooit terug verdient.
Kan ook zijn dat ik er volkomen naast zit, maar het zou zomaar kunnen dat die dieseltruck, inclusief het produceren van dat ding, minder in zijn auto leven uitstoot.
Ik denk dat ze wel goed in bed is !
Veert lekker en kan goed een blow job geven.
@High-Tech: en kan zich zo te zien niet controleren als iets lekker is :P
Volgens mij heb je daar meer highway dan dorpswegen, een prius in USA is volgens mij in dat geval nog altijd een benzine verbruiker…
Ik had die truck mooi op toeren gehouden laten we Zeggen 3000-4000 rpm:p
@johanhummer9: gaspedaal vasttapen aan de matjes in ze vrij :p
Ik geloof dat ik’r ook nog met een grote glimlach zou vertellen dat ik de katalysator onder mijn diesel verwijderd heb ;)
Van die maaginhoud kunnen wel 6 mensen eten, als je milieubewuster wilt leven moet je ook niet zoveel eten, dan hoeft er niet zoveel geproduceerd worden.
Ik zou echt effe een burnout gedaan hebben. Gewoon om te laten zien wat haar Prius niet kan. Vind de Prius een prima auto hoor, prachtig technisch hoogstandje. Maar je moet niet mensen lastig vallen met je moraal ideeën.
Weet ze ook dat die onderdelen van een prius uit alle delen van de wereld komen en dat ie vervoerd worden met zeeschepen die meer verbruiken dan al die priusse besparen? En over CO2 uitstoot gesproken, de mooiste bomen staan toch altijd naast de snelweg.
@moondustfocus: ja, alsof andere auto’s niet vervoerd moeten worden?
Waar jij op doelt was een onderzoek van Radar. Beetje jammer alleen dat dat onderzoek gedaan was met een 1e generatie prius, en het testrijden op een circuit gebeurde…
Maar sowieso: als je het milieu wilt sparen moet je maar gaan fietsen (ook goed advies voor die dikke vrouw).
@4991: En er even bij vermelden dat dikke mensen verhoogde kans op diabetes 2 hebben en dus ons ziekenfonds opslurpen ;)
@moondustfocus:

die zeeschepen zijn verrassend schoon als je kijkt hoeveel ze vervoeren over wat voor afstanden. dat gaat je met trucks niet lukken.
Maar zo’n Prius wordt nog veel zuiniger als je alle airbags er uithaalt, is toch niet nodig zo te zien aan het ”volume” van de vrouw….
@masterstig: de airbags heeft deze mevrouw spontaan ingeslikt en ze zijn zo te zien ook half/helemaal opgeblazen, kijk maar hoe strak in het pak ze staat…
tip: kijk naar de knopen van haar (vest/)tent.
@tuning: Ja jeetje, ze schok natuurlijk zo van zo’n monster als een Prius dat ze spontaan een angstaanval/woedeaanval kreeg. Waardoor ze probeerde de hele Prius op de eten alleen na de airbags al vol zat.
Geniaal!
Ik heb nu zelf geen prius, zuipt namelijk wat teveel, maar als ik zon Amerikaans geval bij on zie rijden, denk ik toch ook egoïstische klootzak. Zowel qua, ja, uitstoot, als qua veiligheid naar anderen toe, als naar ruimte die je inneemt als naar zicht dat je anderen ontneemt. Dusja belachelijk mens, maar neemt niet weg at SUV’s idioot zijn.
@faithnomore: Rij er eens mee, heerlijk!
@faithnomore:
Dat er juist maar meer trucks op de weg mogen komen! Ik ben er alvast mee begonnen :P
Kunnen we mee z’n allen lekker die hippies pesten!
@faithnomore:
Mee eens.
Ik moet zeggen dat ik de reactie van de vrouw snap, maar zeker niet apprecieer. Als je zo arrogant begint tegen mensen, dan ga je ze enkel een afkeer van hetgeen waar je voor ijvert bezorgen.
En hoogstwaarschijnlijk is ze zelf niet zo ecologisch als ze zelf denkt. Met een prius rijden maar ook fastfood eten, met het vliegtuig op reis gaan, je auto te vaak wassen, je tuin irrigeren, … is niet ecologisch
Voordat je echt zo’n commentaar gaat geve op mensen zorg je best dat je eerst zelf wel beter bezig bent. (en er zijn maar heel weinig mensen die dat kunnen zeggen, ik ook niet trouwens)
@faithnomore: Mijn oom heeft een 2009 Chevrolet Avalanche 2009 LTZ. En je hebt gelijk, ik voel mij daar op een of ander een stuk veiliger dan in mijn Mercedes die toch aardig wat sterren heeft.
Ik zou daar gewoon even keihard gaan revven, om die vrouw lekker nog meer op te fokken, hilarisch is dit.
Ik dacht dat dit soort ruzies om onbeduidende dingen met dreigementen van rechtzaken (assault) en wijzen en schreeuwen alleen in films voorkwam. Dit zal wel weer een viral van iets ongedefinieerds oid zijn.
agja, heb het zelf ook meegemaakt helaas. Zat in de auto te wachten (XC90, ook nie theel zuinig lijkt me maar dat boeit niet) bij de supermarkt. Stopt er n man in n (geloof t of niet) Prius naast ons. Hij stapt uit en begint op het raamt e tikken. Ik doe het raam open en die vent begint mij (toen 15 ofzo) uit te schelden over hoe onverantwoordelijk ik wel niet ben dat de motor nog aanstaat. Ik was fokking 15! en het was -10 dus verwarming stond aan. Ik heb het raam dicht gedaan en ben gaan lachen. Heel triest dit soort figuren.
@volante: is maar 1 juiste reactie op zoiets, gaspedaal even flink intrappen :)
maar waar is de logica dan als zij een Prius rijdt en rookt?
@volante, in oostenrijk krijg je er een bon voor.
@alle mensen die commentaar hebben op anderen: bemoei je met jezelf!!!
@wimbers: hippie
@wimbers:
Dat roep je tegen deze zeekoe neem ik aan?
Het is maar goed dat dit niet in het bijzijn van m’n vriendin is gebeurd, die had er onder het gras geschoffeld :p.

Wat een hypocriete doos zeg, de grootste vervuiler is zij zelf en haar prius. Maar goed dit soort resultaten heeft dat gelobby over “groen” moeten zijn dus.
Volgens mij ging het haar vooral om de herrie dat hij maakte. Maar ze kon ook gewoon normaal doen en niet zo onzinnig blijven praten. Oh ja, ze is vies.
Wij hadden een keer een trackday en daarbij mogen mensen meerijden. Kwam toen een van de bezoekers ons even uitleggen waarom het zo lsecht was wat wij deden. (met het racen rijden we 1 op 2/3 dus heel zuinig is het niet idd. Alleen ons pap heeft het niet zo op zulk soort mensen. Dus toen gingen we met het hele team (10 auto’s) beetje toeren maken. Daarna niet meer gehoord (kan ook door het geluid van de auto’s komen)
Geen nieuws = goed nieuws….
ik weet niet, maar met die dikke buik van haar, hoeveel vervuiling is dat wel niet!! zij eet voor een heel gezin zo te zien…
Heeft iemand haar emailadres? Kunnen we een mooi mailtje opstellen;)
Eigenlijk schandalig ook dat ze durft te vragen naar de man z’n beroep. Zo ver heeft ze het ook niet geschopt meet haar prius.
Dat je een punt wil maken, oké, maar deze juf gaat wel heel er ver om de wereld – in haar ogen dan – beter te maken!

Zullen we even bij haar langsrijden als we over een jaar of 10-15 met allemaal onbruikbare accu’s in onze maag (haha) zitten. Mikken we die in dr voortuin ofzo.
@ukbob: Zij heeft nog wel plek in haar maag hoor!
Ik zou ff extra gas geven, vertellen dat ik geen kat’s eronder heb zitten, een donut neerleggen, en natuurlijk mijn F*CK You prius sticker laten zien :D
Ja, weer een fantastisch verhaal via Autoblog. En natuurlijk weer de standaard opmerkingen die allang achterhaald zijn. “Prius vervuilender dan een V8!” Ga lekker in het midden van de USA wonen knulletjes!

Maar voor of tegen de Prius zijn heeft niets met het gelijk van die vrouw te maken. En gelijk heeft ze, al vertelt ze het op de verkeerde manier.

Wie van boven de 13 jaar oud (90% van de reactie schrijvers niet dus) heeft zich niet gestort aan auto’s die onzinnig de rust op een parkeerplaats verstoren met herrie maken of via motor of radio? Juist ja, bijna iedereen.
@autogek123: Dan kan ik je met blijdschap meedelen, ik nooit :) Wat heeft het voor zin? Als ze “shh” tegen mij doen, vind ik het allemaal prima.
De prius heeft in zijn “productie-jaren” de hele wereld gezien. Dus duurt het nog wel een jaar of zes / zeven voordat de prius zo goed voor het millieu is. En wie heeft al kunnen testen hoelang de prius dan meegaat?

Die man zelf heeft gelijk, hij heeft zelf (al dan wel of niet) gespaard / gewerkt voor die truck. Dan moet hij er tenminste met plezier in kunnen rijden. In plaats van een of andere vieze papzak in een milieuverklotende prius.
Suck on that.
@euro95: Je zou wel willen dat ik ergens op ging zuigen!

Een Prius produceren kost inderdaad meer vervuiling. MAAR deze vervuiling is al gecompenseerd na 10.000km rijden. En er rijden al diverse met 600.000km op de teller. En die vervuilende accu is ook bijna volledig recyclebaar!

Suck on That!

Ik schreef trouwens dat mevrouw het wel anders kon vertellen, maar dat de overlast van meneer inderdaad niet nodig was. Maar een beetje denken aan je medemens zit er bij jouw dus ook niet in blijkbaar. :)
@autogek123: “de overlast van meneer..” Wat voor overlast? Enige overlast die ik kon zien is dat “meneer” zijn motor liep draaien, Toen “meneer” dat wilde vertellen liep “mevrouw de dikzak” weg. Dus vertel, Waarom mag je in godsnaam niet je motor laten lopen als je op je dochter wacht?
Inderdaad heb je na 10.000 km de vervuilde fabricage-stoffen eruit. Ik hoop alleen dat je door je hersenen van je hippie-hoofd dat je beseft dat het pas “zin” heeft / het milieu schoner maakt als iedereen dit zou doen.
Maar ook hier is het maar MIJN (persoonlijke) mening. Het was / is niet mijn bedoeling geweest om je op de pik te trappen! ;)
@euro95: Overlast van stank van uitlaatgassen en geluid. Onnodig de motor laten draaien op een plek waar andere zijn of wonen is gewoon aso. Het gebeurt net zo hard ook hier in Nederland. Rondom elk schoolplein heb je wel 2 a 3 Aso-ouders die het nodig vinden een kwartier of langer op hun kinderen te wachten met draaiende motor. Leuk voor de rest en de omwonende.

Liever een “Hippie-hoofd” dat die van jouw. Ben blij dat er mensen zijn die mijn blonde schoonzus slimmer laten lijken. “Het heeft pas zin als iedereen dit doet”! Dat is echt een volwassen opmerking. Ohh, niemand doet iets aan het milieu, dus hoef ik het ook niet te doen!

En de Prius is wel een van de redenen geweest waarom nu ook de rest van de autofabrikanten schonere auto’s zijn gaan maken. Regeringen zagen dat het mogelijk was schonere auto’s te maken en hebben doorop de regels rondom CO2 uitstoot voor auto’s ingevoerd. :)

Als je niemand op zij pik wil trappen moet je geen woorden gebruiken als Suck on That en Hippie-Hoofd!
@autogek123: Goed, ik ga met je mee ;) Ik had suck on that en hippie-hoofd inderdaad beter weg kunnen laten. Moment van frustratie! En verder sluit ik me aan, wat andere mensen hebben gereageerd.
@euro95: Het is al goed kanjer. ;)
@autogek123: prima, maar belangrijker is je rijstijl. Hoe vaak zie je een Prius met 140 langsrijden? Ik vaak zat, deze auto wordt gekocht om zijn financiele voordelen, niet doordat hij zo goed is voor het milieu. Op die snelheid is een 3 liter 6 cilinder net zo zuinig. Ik red met gemak 1:18 in de 530i als ik zuinig rijd. Zij moet niet zo zeuren en gewoon het OV nemen. Bespaart je ook nog een auto.
@jzaero: Natuurlijk heeft rijstijl iets te maken met verbruik. Maar er rijden niet alleen Prii met 140. Alleen deze worden altijd genoemd alsof ze niets anders 140 rijdt. Die gasten die 140 rijden in een Prius waren eerst de gasten die in de Golf of Passaat 140 reden. Daar moet je niet de meeste Priusrijders mee vergelijken.

Ik rij elke tank gemiddeld 4,2 a 4,6L/100km. Je zal trouwens verstelt staan hoe zuinig een Prius blijft bij hogere snelheden. Zelf in Duitsland uitgetest. Zolang het maar bij een constante snelheid blijft. Optrekken naar de 140/160/180 kost meer energie. ;)
@autogek123: Dat klopt, een constante snelheid aanhouden is ook veel beter, dan maakt het niet zo heel veel meer uit hoe snel je rijd. Echter de manier waarmee ze mij van de weg af proberen te duwen is wat ongepaster. Ik snap dat er een deel Prius-rijders zijn die wel gewoon het voor het milieu doen, maar een groot deel doet het puur voor de financiële voordelen en als de baas je brandstof betaalt dan is het helemaal mooi meegenomen. Maar ach, ik respecteer je keuze als je een Prius rijdt, maar dan moet dat natuurlijk wel consistent zijn, dat die keuze niet alleen maar werd gemaakt om minder belasting te betalen. Die auto is technisch erg geadvanceerd, maar teveel mensen geven daar niet om.
@jzaero: Ik betaal hier gewoon de volle pond belasting. Ben verhuist naar buitenland. Hier hebben ze geen stimulering en nog is de wachttijd 6 maanden of meer.

Wat ik al schreef: Die gasten die je van de weg af duwde zijn dezelfde als eerst. Maar nu vallen ze meer op omdat ze in een Prius zijn gestapt. En vele haten de Prius gewoon omdat ze hem gewoon niet kennen en vol verkeerde informatie zitten. Bv: Grappig dat niemand het ooit heeft over de Passaat Bleumotions die allemaal ook steevast op de rijksweg 140 rijden. :(
@autogek123: Ik geef eerlijk toe, ik ben geen Priusliefhebber, puur omdat de rijervaring gewoon niet zo relevant is ten opzichte van wat ik met een auto wil doen. Ik zeg niet dat ik een racecoureur ben, maar langzaam rijden kan natuurlijk ook erg leuk zijn, zolang de auto actief bezig is met een leuke ervaring meegeven. Bij de Prius mis ik rijervaring, de CVT automaat is natuurlijk erg goed voor het verbruik, maar doet mij helaas te weinig om ervan te houden. Ieder zijn smaak zeggen wij maar, ik betaal liever wat extra voor brandstof ;) Zelfs al was het een oudere auto haha
@jzaero: Je zal versteld staan hoeveel Golfjes, BMW’s en Audi’s ik eruit trek bij een stoplicht (tot aan de maximum snelheid natuurlijk). De kracht is er direct en ik hoef niet te schakelen. ;) Gelukkig heeft iedereen een andere smaak. Anders was de wachttijd voor een Prius nog langer. Ha ha.
@autogek123: Klopt, veel auto’s van tegenwoordig zijn langzamer dan 10 seconden, maar het gaat mij natuurlijk om de beleving ;) Snelheid staat daar niet direct gelijk aan. Ik rijd ook Toyota, maar dan een Starlet, die gaat ook net als de Prius net boven de 10 seconden naar de 100, maar dat is natuurlijk een hele andere ervaring. Hoe fel ik overschakel met de handbak kan ik helemaal zelf bepalen en als ik dat lekker snel doe, is de ervaring naar de 100 heel anders dan in de Prius. Stiekem vind ik hem soms zelfs leuker dan de BMW die voor de deur staat. Natuurlijk haal ik het niet bij verbruik ;) Maar goed.
@autogek123: De rust op een parkeerplaats langs de snelweg… Hmmm, ik voel me weer 12 jaar oud…
Maar ik begrijp wat je wilt zeggen, maar niemand moet ooit denken beter te zijn dan een ander. Autorijden is zowiezo vervuilend, in welke mate dan ook.
Sterker, ieder mens is vervuilend vanaf de geboorte af aan. Stoppen met kinderen produceren is het beste dat je kunt doen om de aarde te redden. Evenals doneren aan goede doelen voor hongerend Afrika (stel dat die zich gaan ontwikkelen tot consumeren) en stoppen we ook met ademen, al die CO2 uitstoot. We kunnen ook beginnen onze uitwerpselen te eten, scheelt weer doortrekken en vervuilend water, doen we ook gelijk de urine nuttigen. En zie hier, de ideale nul uitstoot mens 2.0.
@highperformance: Ik weet, ik drijf een beetje door. Net als mevrouw zeekoe van dit filmpje. Qua vorm toon ik ook nog eens gelijkenis met haar… help….
@highperformance: Ik zie gewoon een rustige weg op de achtergrond van het filmpje. :)

Ik doneer ook al niets aan Afrika en neem zeker geen kinderen. Ha ha.

Maar het ging mij ( en de vrouw in het filmpje) om de overlast die de autobestuurder veroorzaakte. En dat dit helemaal niet nodig is als men eens aan een ander zou denken. Maar het gaat hier om een Priusrijder en AB bloggers gaan weer helemaal (standaard bij het wordt Prius) uit hun dak met hun totaal verkeerde informatie. En een autowebsite mag ook wel een een keer de “goeie” kant van de Prius laten zien met de juiste informatie. Dan stopt men hier misschien ooit eens met TopGear napraten.

Soms vind ik mezelf wel beter dan een ander, maar vaak ben ik het dan ook. Grapje ;)
@autogek123: Dude! Lang niet gezien.

Ik denk dat de verontwaardiging over dit filmpje meer was over de manier waarop mevrouw haar boodschap verkondigde.

Al zal je voor erkenning dat ze op zich gelijk heeft hier heeeeel lang kunnen zoeken.
@bozewolf: Ja, druk met verhuizen geweest.

Als het om de manier waarop de vrouw het vertelt gaat, waarom wordt de Prius ( die ze toevallig rijdt) er dan bij gehaald. Vraag me af of dit AB nieuws was als ze niet in een Prius zou rijden. Ik denk het niet. En dan natuurlijk weer die standaard onzin over de Prius er gelijk weer overheen.

En natuurlijk heb ik weer gelijk, wanneer niet? Ha ha ha ;)
@autogek123: ;-) Die Prius wordt hier nu eenmaal gesymboliseerd als vijand van onze toekomst (meer het gebrek aan toekomst voor de verbrandingsmotor). Ik heb niets tegen Priussen, ieder zijn meug.
En napraten van de entertainers van TG is zeker nergens goed voor.
@highperformance: Precies HP, maar maak ze dat maar eens duidelijk hier. Lukt nooit.
Die zeug verdient een plek in Saw!
Zogenaamde “hypermiler” denk ik
Ik ben het wel eens met haar, die man met zijn grote truck moet gewoon zijn motor uitzetten, zo slecht voor het milieu foei !!
Ik denk FAKE.
Wie laat zich filmen op straat. Dat is schending van de privacy. De man kan een mooi proces aan zijn been krijgen nu.
@juakali: Nee hoor, hij filmpt vanuit z’n eigen auto en het is duidelijk te zien dat zij naar de auto toeloopt; als ze niet gefilmpd had willen worden, had ze dat of meteen kenbaar moeten maken of gewoon weglopen …
@juakali: Je mag gewoon filmen op straat. Openbaar terrein he, kijk wegmisbruikers enzo maar. Ze heeft niet kenbaar gemaakt dat ze niet gefilmd wilt worden. En dan nog mag meneer filmen, hij moet dan wel even een blur overheen gooien
dit soort “haat-acties”, ben ik normaal geen fan van. Maar wat een viswijf! Denkt dat ze een beetje beter is dan iedereen op de aardkloot. Om de auto’s die we nu hebben eruit te gooien voor hybride is alleen slechter voor onse millieu. Fuck hippies, Fuck dikke mensen (die er wat aan kunnen doen, en een grote bek hebben ;))
Op zeker had ik nog even een burn out gemaakt…. om die Prius heen.
Ter plekke executeren dit soort mensen, ze zou mij eens moeten bezig zien op mijn 1972 Deutz D10006, ik denk dat ze een spontane hartaanval kreeg…
Ik zou dik gaan revven met die truck, zo hard dat je haar niet meer kan horen huilen! :D
http://www.youtube.com/watch?v=yofCjd3QHuI

Dit is de betreffende Pick up (whahahahahaha)
Onze v60 d3 (2 liter vijfcilinder)loopt bij normaal gebruik (stevig doorrijden) 1:20 dan komt de vergelijking: de prius (fabrieksopgave 1:17 dus als je in een een prius rijd ben je minder begaafd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).