Project Kahn doet de Porsche Cayenne opnieuw

Auteur: , 11 Reacties

Schijnbaar was Afzal niet in zijn nopjes met zijn eerdere redesign.

En dus ging meneer Kahn terug naar de tekentafel en toverde hij een nieuwe bodykit uit zijn pen. Hij noemt zijn laatste creatie de Wide Track en dat is ook meteen een verwijzing naar het belangrijkste nieuws ten opzichte van de eerdere Cayennes die mister Kahn tekende: deze Cayenne is namelijk een flink stukje breder gemaakt dan de eerdere creaties van Kahn op basis van Zuffenhausens bestseller.

Voor en achter worden er wielkastverbreders gemonteerd voorzien van ventilatie. Die ventilatie is overigens niet bijzonder noodzakelijk want behalve een high flow uitlaat wordt er op motorisch vlak niets aangepast. Wel is er gekozen voor een verlagingsset en een set 22 inch Kahn RS600 wielen. Daarachter vinden we overigens rood geverfde remklauwen, of de nieuwe kleur ook bijdraagt aan een kortere remweg is ons niet bekend. De voor- en achterbumper worden overigens ook vervangen indien gewenst, door exemplaren met mat grijze inserts en carbon dingetjes erin verwerkt.

En dan komen we bij het mooiste deel van deze verbouwing: het interieur. Kahn kan dat, en verdomme wat ziet dit rood met zwarte diamond stitched interieur er fingerlickin’ lekker uit zeg. Prachtig! Uiteraard kan je naar wens ook andere kleurtjes, patroontjes en afwerkingen kiezen maar waarom zou je? Dit is toch schitterend?11 reacties

Is er eigenlijk een verschil tussen afzahl kahn en project kahn? Zie dit regelmatig verschijnen hier op ab
@akrapovic: Afzal Kahn is de eigenaar van Project Kahn.
Velgen zijn het net niet,, interieur ziet er wel zeer strak uit :)
Ziet er voor zo’n toenings geval nog niet zo slecht uit.
Ducktail jonguh..
“New! Porsche Cayenne Duckface! Ideal choice for women”
Die ducktail had ik nog niet eens gezien, man wat lelijk en nutteloos als ie al een spoiler heeft.
Toch begrip ik dat verlagen van een SUV niet. Koop dan een Porsche die standaard al wat minder hoog op de poten staat, maar ga van je SUV nou niet proberen een echte Porsche van te maken.
oh god, laat het toch een keertje afgelopen zijn!!! *zucht*
Exterieur vind ik bloedmooi, uitgezonderd dat uitschot op de achterklep welliswaar! Interieur vind ik sucken =p.
Cayenne toch wel de ultieme tuningbak.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).