Project Kahn geeft de Porsche Panamera een widebody

Auteur: , 22 Reacties

Er kunnen niet genoeg getunede Panamera's zijn moeten ze bij Project Kahn gedacht hebben, want ze hebben weer eens een lekkere dikke bodykit voor de vierdeurs Porsche bedacht. Deze keer is het een echte widebody geworden. Hoe dik wil je het hebben?

Laten we met de velgen beginnen, dat zijn 22 inch Kahn RS600 wielen die geleverd kunnen worden in elke gewenste kleur. Verder zien we een lekkere dikke bodykit met ook nog wat extra LEDjes her en der.

Daarnaast heeft Project Kahn ook nog het interieur opgeleukt met rood en zwart leder, want alleen zwart leer is ook zo saai. Overigens is de auto met het kenteken “4 AK” te koop voor €104.500. (via: carscoop)22 reacties

Zoo he dat ziet er lekker uit :D
yox via Android app
Aarghh.. Vind het zon verschrikkelijke auto.. Maar stiekem vind ik hem best wel dik zo. Minder uitgerekte 911
Het verbaast me dat bij een rechts gestuurde versie het contact rechts van het stuur zit in plaats van links. Bij alle links gestuurde modellen zit die namelijk wel links.
@cls4all:
Het interieur is toch gewoon gespiegeld tov de linksgestuurde versie?
Trouwens, de filosofie achter waarom het contactsleutel aan de deurzijde zit blijft gewoon hetzelfde, LHD of RHD.
Mooie velgen.
@Supreem: rechts gestuurde auto’s hebben ook altijd het contactslot rechts zitten. Is niet compleet gespiegels, alleen de tellerbak e.d zijn gewoon naar rechts gezet. Dus het is inderdaad raar dat het contactslot rechts van het stuur zit:)
@dragspert: Zoals Supreem al aangeeft, gaat ’t er bij Porsche om dat het contact aan de deurzijde zit. Bij een LHD zit deze dus links, en bij een RHD dus rechts. Niets vreemds aan. Het zou juist vreemd zijn als ze deze filosofie zouden laten vallen voor een RHD.
Wow, best wel dik eigenlijk! Standaard Panamera’s hebben van die kleine velgen (lijkt het), maar dit lijkt er meer op.
En die zetels…
opzich wel mooie velgen maar de auto zelf is echt..
Daar valt toch niet meer mee te rijden?
Ik vind die detailskruisjes in die uitlaat erg gaaf!
Jezus die Beenruimte. Kan je net zo goed een 911 nemen. Daar past ook niemand in die achterste stoeltjes.
@Donstil: dat ligt aan de wide-angle lens en het hoge standpunt. De leuningen krijgen de nadruk op de foto waardoor je vervorming krijgt
Het interieur vind ik wel mooi, jammer van het verkeerde stuur.
Bij Kahn moet ik toch altijd aan Leepu van de Bangla Bangers denken…
Kahn is uit. Wie wilt er nou geassocieerd worden met diesels (9 van de 10 Kahn producten zijn diesels)? TopCar is exclusief. Die tunen alleen de Turbo en Turbo S. Staat overigens een leuk artikel over de TopCar Stingray GTR, gebaseerd op de Panamera, op Autogespot.
De klasse gaat er wel een beetje af en die spoiler maakt hem weer net te sjonnie
ziet er niet verkeerd uit alleen die uitlaten hadden niet gehoeven
normaal ben ik niet zo van tuning maar dit vind ik toch wel geslaagd:)
Dikke bak, alleen die stoelen..:/
Meestal zijn panamera rijders wat oudere zaken mensen die gewoon stijlvol willen rijden. Die zullen niet zo zitten te wachten op zo’n tuning.

Vind deze bodykit ook een beetje afbreuk doen aan het originele ontwerp
Ik durf te wedden dat ik een heleboel mensen over mij heen ga krijgen die zeggen dat meen je niet. Maar als je bij dit plaatje al die tunermeuk weg denkt en die velgen laat staan. Dan kan ik niet anders doen dan te zeggen dat de Panamera gewoon best een mooie auto is. Ik vind de lijn van het dak gewoon echt geslaagd, het blijft een sportieve auto ondanks de extra ruimte. Ik zag er laatst eentje in mijn straat staan, heerlijk gewoon.
Da’s best te pruimen, zeker voor een Panamera.
Toch raar dat de proporties beter lijken te kloppen met deze widebody-kit erop…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).