Ricardo Costa sloopt zijn Ferrari 599 GTB Fiorano

Auteur: , 25 Reacties

Ja hoor, het is weer eens zover! Wederom heeft een of andere voetballer het voor elkaar gekregen om een dure auto te slopen. Deze keer gaat de "eer" naar de Portugees Ricardo Costa. Hij crashte zijn Ferrari 599 GTB Fiorano en eindigde in de bosjes.

De 30-jarige speler van Valencia was onderweg naar huis van een training toen hij de macht over het stuur verloor en crashte. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het ongeluk. Wel moest zijn vader naar het ziekenhuis gebracht worden omdat hij een zenuwinzinking kreeg na de crash.

Of Costa probeerde om Cristiano Ronaldo te imiteren is niet bekend. Die Portugese voetballer sloopte immers ook al eens zijn Ferrari 599 GTB Fiorano. (bron: ole.com.ar)

Ricardo Costa sloopt Ferrari 599 GTB Fiorano25 reacties

Dus de stelling van vandaag, voetballers kunnen niet autorijden?
@euro95: Ik gok van wel ja :D
@euro95: En niet rekenen en vaak ook niet spellen ;)
@euro95: …het zijn ook ongeletterde, ongeschoolde kinderen met slechts één uitgebuit talent…
@euro95: Is wel logische …
@euro95: Ik denk het.. ze zijn goed met een bal.. voor de rest zijn het maar hele gewone mensen.
@euro95: ja dat klopt met 100 % van de stemmen
@Euro95: en hebben geen smaak
Die voetballers zijn goed voor de economie, alleen niet goed voor je hart :-)
@Supra1981: niet echt. ze verdienen zo gruwelijk veel dat ze hun kapitaal nooit echt actief benutten zelfs al draaien ze al hun Ferrari’s achter elkaar de vernieling in.

Als je geld -echt- wilt laten rollen moet je die miljoenen onder mensen verdelen die geen spaargeld/kapitaal hebben; die spenderen het direct. Dat is veel beter voor de economie. Of anders gezegd;

Geld moet rollen, niet tot stilstand komen in een hedge(fund).
Gevalletje TomTom-ongeval denk ik ik. ‘sla NU linksaf’…
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Amen.

Ik dacht dat voetballers net zo behendig waren met hun voeten? Blijkbaar verwarren ze op een voetbal schoppen toch te veel met autorijden…
Kunnen ook maar 1 ding die voetballers
Ja zulke dingen gebeuren, zou ik een ferrari hebben is de kans wss ook wel groot dat zoiets me zou overkomen. Het is bijna even erg nooit tot de limiet gaan met een zo auto. Het geluid alleen al zou me tot het uiterste drijven.
Hoort erbij, als je nooit crasht weet je niet wat op de limiet rijden inhoudt. Iedereen die hier beweert dat deze man niet kan rijden gaat zelf waarschijnlijk altijd braaf op adviessnelheid door de bocht met samengeknepen billen.
@alcantara: als ik over de limiet rijd dan schuift/drift mijn auto, dat is iets dan crashen.
@kraakensmaak: 99% van de tijd gaat dat inderdaad goed maar iedereen maakt fouten en grip is niet altijd voorspelbaar. Veel op de limiet rijden maakt dat je er ook wel eens over kunt gaan want die grens is klein, maar een incidentele crash maakt je nog geen slechte coureur.
@alcantara: openbare weg.. op de limiet? Op en over de limiet rijden doe je op een circuit, die zijn daar voor gemaakt. Op de openbare weg houd je gewoon aan de regels, dus aan de snelheidslimiet. Als voetballer heb je een voorbeeldfunctie en dien je het visitekaartje van de club te zijn! Tot zover mijn sollicitatie op een positie binnen de RvC van Ajax ;)
Ach, alleen maar goed voor Ferrari!
Tjah, met een Ferrari slip je ook weleens weg ene die voetballers hebben best vaak een botsing hier in Spanje waar ik woon.
Dat wordt weer een nieuwe bestellen.Goed voor de economie?
Dat land is zo goed als failliet. Spaanse banken, die voetbalclubs in ruime mate van geld voorzien, staan op omvallen. En de verwende aap die als kunstje heel goed is in het achter een balletje aan rennen, die rijdt nog maar eens een Ferrari stuk.
Duurt niet lang meer en dan kunnen we zeggen: Those were the days…
Waardeloze overbetaalde jochies, dat zijn het…
Dood zonde…
voetballer zijn diegenen waar @linkdedownie zijn verhalen op baseert

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).