Rij Ferrari 275 GTB in stijl, met hoge hakken

Auteur: , 28 Reacties

Acrobatiek, koorddansen en een klassieker rijden met hoge hakken. Ik snap het niet, kan het niet, maar dat maakt mijn bewondering alleen maar groter.

Ervaring met het rijden in een klassieke Ferrari heb ik helaas niet. Zoals bij zoveel oudere, meer ‘analoge‘ auto’s kan ik mij echter voorstellen dat niet alles even soepel werkt. Remmen hebben meer aanmoediging nodig dan bij menig moderne auto het geval is, en ook een koppeling kan erg stroef werken. De bediening moet met gevoel en reageert niet altijd exact hetzelfde. Deze auto’s soepel bedienen met hoge hakken? Een haast olympische prestatie.

Sowieso is deze Ferrari 275 GTB een prachtig exemplaar om te zien. Een deelneemster aan The Zoute Rally. Gebruikt waar een Ferrari voor bedoeld is, voorzien van een dikke laag stof. Het hang- en sluitwerk gaat niet meer helemaal soepel maar geen 275-rijder die daar echt mee zal zitten. De 3,3 liter V12 start soepel, tank zit vol en klassieker komt soepel van zijn plaats.28 reacties

Ze krijgt de deur niet dicht, is dat moeilijk dan?
@mercedesclk350: het blijft ouderwets
@dheep: dat krijg je als je de auto volledig origineel wil houden en vergeet dat onderhoud dan wel belangrijk is. Zo kan het geen kwaat om het slot zo nu en dan bij te stellen lijkt mij. Deze deur zal al heel wat keren open en dicht gegaan zijn.
-edit: nutteloze bijdrage-
@gerbie: ja, valt me op, kwaad moet met een D.
@gerbie: Het is inderdaad een kwestie van afstelling. Bij de 308/328 moeten de deuren ook vaak worden afgesteld willen ze goed sluiten. Het is heel simpel, hoewel oude ferrari’s er misschien kwa vorm mooi uit zien, wil niet zeggen dat de bouwkwaliteit perfect was. In tegenstelling tot de hypermoderne faciliteiten bij ferrari nu, zat er toen nog veel handwerk bij en dat is nou eenmaal minder precies als een machine.

Vaak kun je het al zien bij de toleranties van het plaatwerk. Vroeger waren die bij exclusieve merken een stuk minder strak dan bij ‘gewone’ massaproductie autos.
@mercedesclk350: Sublieme Ferrari oldtimer. En toch maar liggen zeiken over die deur. Typisch…
@pjp911: het is geen gezeik, het valt me gewoon op. Mag het eens een keertje?
DJP, dus vrij recent op nummerplaat gezet, niet als oldtimer (die beginnen met O) & precies sindsdien niet meer gewassen..
Fantastisch, al komt ze wel als een halve gare over door 6x de deur zo dicht te slaan…
Lekker deurtje :P
En der deur is gewoon open als ze weg rijdt he
Misschien handig om zo’n hangslot op de deur te doen! Net als Mr. Bean op zijn mini
Jammer dat ze haar gezicht niet hebben gefilmd. Als ze ook nog lekker is dan is het een geile combi. Een lekker wijf in een oude Ferrari. Er staan ook nog een mooie E-type en een Alfa? langs de weg. En de derde die er achter stat is niet bijzonder genoeg om te vermelden.
@rufctr01:

1080p, full-screen; is sowieso een mooie vrouw …
@pietjepuk: idd een mooie vrouw!
@rufctr01: je ziet haar op 0:02, full HD, vind der niet verkeerd er uit zien! Leuke combi :)
Uit ervaring weet ik dat deze auto\’s zeer soepel rijden, maar respect voor deze dames!
I’m in love, what a combi!!!!
Only in Belgium
Ze hebben beiden een spuitbeurtje nodig…
milf?
@4991: Mother I Like Ferrari ?
Het is een een recente aankoop die ferrari of alleszins recent terug op kenteken gezet.

Met z’n 1-… plaat.
de bewering dat de combinatie van een jonge vrouw op hakken met een klassieke ferrari aantrekkelijk is, lijkt mij een open deur….
@b0ss: inderdaad. Schijt de paus in het bos?
Wat zei je? Was er een Ferrari in beeld? Was ff afgeleid.
Het was slecht weer die dag, daarom is hij zo vuil…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).