Rinspeed Alien babes zijn eng

Auteur: , 12 Reacties

Wat de gedachtengang er achter was weet ik niet, maar het leek Rinspeed een goed idee om hun Dock&Go-Smart op te laten fleuren door beursmeisjes in gouden jumpsuits.

Rinspeed is altijd een beetje anders, en dat vertaalt zich ook in de babes. Kijk bijvoorbeeld maar naar de duikpakchick die voorheen bij de Squba stond.

Ja, het is anders dan anders, maar zeg nou zelf: het ziet er niet uit. Gelukkig stond er voor de afleiding ook nog een kok tussen de dames. Het wachten is alleen nog op de keepers of the continuum transfunctioner en Zoltan en de freakshow is compleet. Gelukkig is er wel goed nagedacht over de onderkleding, zodat het geen tenenfestijn werd op het stukje Rinspeed-beursvloer. Blijft er toch nog een stukje waardigheid over.12 reacties

“Gelukkig is er wel goed nagedacht over de onderkleding, zodat het geen tenenfestijn werd op het stukje Rinspeed-beursvloer.”

Spijtig…
Dude where is my car?
Geen teen = -1
@TSI-tje: 3e laatste is toch wel close call ^^
james125 via iPhone app
Tsja, die pakjes moeten in principe toch uit…
Lijkt wel een burkini! :P
Nice, me like.
Die wijven zijn precies stoned!
Moesten die lelijke mutsen daar nu echt op? Hun haar langs de voorkant is nu niet echt het meest natuurlijke zicht dat er is.
Foto 5: hee ik ben er ook nog
volgens mij komt er een gigantische zweetlucht vanaf als je dat savonds uitpakt ;) hehe
nee een mooi jurkje is toch echt beter dan zo een schaatspak.
Volgende keer iets dunner materiaal gebruiken graag.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).