Rinspeed XchangE is een rijdend kantoor

Auteur: , 6 Reacties

Laat het maar aan Frank Rinderknecht over om van een Tesla Model S echt iets bijzonders te maken. Deze Rinspeed XchangE kan -volgens Rinspeed- autonoom rijden en is uitermate geschikt als rijdend kantoor.

Rinspeed XchangE @ Geneve 2014

Elk jaar komt het Zwitserse Rinspeed tijdens de autoshow van Genève met een wilde conceptcar op de proppen. Dit jaar is een Tesla Model S omgebouwd tot een autonoom rijdende auto. En omdat er geen bestuurder nodig is kunnen beide voorstoelen 180 graden gedraaid worden zodat de inzittenden elkaar aan kunnen kijken.

Het stuurwiel kan in dat geval naar het midden van het dashboard geschoven worden. Of deze auto ook echt autonoom kan rijden? We wagen het te betwijfelen. Waarschijnlijk kan deze auto alleen in de fantasie van meneer Rinderknecht echt autonoom rijden, maar het idee is in elk geval interessant.
6 reacties

Nice hoor ! meer beenruimte voor de dames is altijd +1 :-p
@robbie: het hele artikel staat op de frontpage. Foutje denk ik?

OT: ik snap het nut van dit soort projecten nooit zo goed. Ze functioneren niet, dus ze bewijzen niet dat ze het kunnen produceren ofzo. En een over de top idee kan iedereen wel bedenken…
@RRenault: is al aangepast zie ik! In dat geval heb ik dus niks gezegd :x
@RRenault:

dit soort ontwikkelingen / concepten / ideeen zorgen er voor dat we niet meer met paard en wagen hoeven rond te reizen.
Wow, die dame mag er zeker wel wezen. Heeft het ook een stuk beter getroffen dan alle beursbabes die de hele dag moeten staan :)
Met vier personen er in zitten en de voorstoelen omgedraaid is het nog krapper dan in een 4 zits sectie in de trein, volgens mij
Verder, mooie auto, geinige gele (gouden?) accenten buitenop, weer eens wat anders dan chroom of zwart!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).