Ron Howards ‘Rush’ komt in sept 2013; nieuwe beelden

Auteur: , 25 Reacties

Liefhebbers van de wilde jaren '70 in de Formule 1 kijken er al likkebaardend naar uit: de film Rush, geregisseerd door de enige ginger die ik misschien in de buurt van mijn ziel zou laten: Ron Howard. De film heeft nu een releasedatum, en nieuwe foto's en video bovendien.

De film gaat over het kampioenschap van 1976, en de bijbehorende strijd tussen de extravagante rokkenjager James Hunt (helaas al op 45-jarige leeftijd gestorven), en de ingetogener Niki Lauda. De man die verantwoordelijk is voor het script, Peter Morgan, schreef eerder The Last King of Scotland en Frost/Nixon, die kan wel wat dus.

Er is zojuist op de officiĆ«le website een nieuw aantal stills van de film vrijgegeven, waar, uiteraard, een lekkere retro-vibe van uit gaat. De releasedatum staat op 20 september 2013, over ruim een jaar dus. Tegen die tijd komen we wel weer terug op de film, ondertussen kan je HIER een achter-de-schermen-video bekijken. Voor meer foto’s ga je naar deze FB-pagina. (via autoblog.com)25 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ah! De 70’s! Toen formule 1 nog voor coureurs was en niet voor rekenwondertjes…
@svenska_aeroplan_ab: amen that ! Het zijn alle risicos vermijdende slablaadjes etende kindvolwassenen met een te dure door pappa gefinancierde hobby…
Niki Lauda, de held!
@Alpinaa: held? is dat niet die ene die niet stopte wanneer een F1 omgekeerd lag en een bestuurder nog erin (levend) , als die gestopt was om te helpen leefde hij nog(auto vloog in brand erna), en jaren later zelf verbrand geraakte
@KaCh1ng: . And young Niki Lauda, even burdened with the giant debts of his year at March in 1972, made a mistake when being asked, why he had not stopped and helped: ” I am paid for driving, not for parking.”
@KaCh1ng: jep.
@KaCh1ng:
De auto van Roger Willamson vloog al in brand voordat hij tot stilstand kwam. En volgens Ben Huisman (wedstrijdleider destijds) staat in het autopsierapport dat Roger Williamson op slag dood was (en dus niet meer te redden).

http://www.liveleak.com/view?i=523_1180288285
@topless:
Klopt als een bus.
Ik ben zelf Oca marshell geweest en ik heb in die hoedanigheid vaak collega’s gesproken die het hebben meegemaakt.
Ook een andere coureur heeft nog geprobeerd te blussen maar tevergeefs.
Mensen vergeten weleens dat de coureur toen tussen de tanks inzat en ze van start gingen met 150 liter brandstof.
Daar was in 3 rondjes nog niet veel van verbruikt.
Dat blus je dus niet ff met een 10 liter handblussertje.
@jrk68: off-topic, maar dan ken je de oude Heeck waarschijnlijk ook wel. Mooie verhalen altijd, over hoe het vroeger op Spa ging bijvoorbeeld.
@topless:

lekker “sportief” volk joh .. die “sporters” ..
@topless:

Roger Williamson op slag dood? Vreemd dan, want David Purley hoorde hem nog gillen dat hij uit die brandende auto wilde. Williamson kwam door verstikking om het leven.

David Purley kwam om het leven toen zijn privevliegtuig bij Bognor Regis in zee stortte.
@KaCh1ng: op Purley na stopte geen van de rijders, daarvoor heb je in principe marshalls. Het was ook een andere tijd, de coureurs waren zich veel meer dan nu bewust van de gevaren. Dat de marshalls niet waren toegerust om fatsoenlijk te blussen is niet Lauda’s schuld.
afgelopen zondag of maandag nog een schitterende docu op Belgie 1 over deze periode ..

een film over dit onderwerp kan je heeeeel snel verkloten ..
met Ron Howard achter de knopen kan je er zeker van zijn dat het een kunstwerkje wordt ..
@lincoln:

grand prix .. the killer years ..
@lincoln: Best heftig is die.
@renesf: heb er echt doodstil naar lopen kijken
@rsvbf1: @renesf ..

ben ik gelukkig niet de enige die zwaar onder de indruk was ..
2 uur: Waaaaaaaaaaaaaaaah,waaaaaaaaaaaah, swoesh,zzzzzzzzzieeeeeeeeeuw,plop, plop……..kijk er al naar uit:D bruute bakken en geluid:D
Wordt vast vet! Wel flauw ginger grapje maar dat mag de pret niet drukken…
@guusboum: Ginger? ;-)
Gadverdamme, altijd maar weer die zielige ginger zielen grappen, het niveau van de grappen op deze website word zo wel echt bizar laag. Echt smakeloos
De tijd dat een KERS alleen een vrucht was en HANS een collega in de pitbox ;)
Eeeeyyyyy….my friend Ritchie !!! :)
@Sir_smokalot : mocht je willen joh ! Wij hebben je eens bezig gezien met de dames…maar dit gaat dan wel heel makkelijk hae ? :)
‘schreef eerder The Last King of Scotland’ beloofd veel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).