RUF RXL, stap in en geniet van de beenruimte

Auteur: , 13 Reacties

Eerder al gespot in China, nu ook te bezichtigen in Geneve. Dit is de wienermobiel überlange Panamera RXL van RUF.

Een van 6 splinternieuwe modellen van de Porsche veredelaar. Niet heel moelijk want Porsche heeft net een nieuwe 911 en daar profiteert RUF ook van. Daarnaast hebben ze ook een onmetelijk lange Panamera staan. Waarbij ik mij vooral afvraag of een verhoogd dak niet nuttiger was geweest dan extra beenruimte.

Enfin, mocht het hoofd bekneld raken dan kan je de stoel vast wel helemaal plat leggen. Een lig-auto is ook heel leuk. Dan blijft slechts de vraag: is dit ook een Maybach, Rolls-Royce of Bentley alternatief? Daar mikt Ruf stiekem wel een beetje op met hun ‘personalisering’ en extra luxe en comfort in het interieur.13 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Doe maar niet.
Jammer dat die omlijsting van die ramen niet mooi doorloopt.. Is net of dat raampje in het midden wat scheef zit zo….. Is misschien een detail, maar het sprong wel direct in het oog…
integralechubasco
zo komt qua verhoudingen wel wat beter tot zijn recht… blijft een badkuip formaatje olietanker…
Veel ruimte, absoluut.

Maar het ziet er niet uit.
NEt superbus van Okkels. Beetje jamer van dat tussen schotje bij B-stijl. Slecht afgewerkt die verlenging. Verder zeker bruut.
Het waarom van deze auto schiet mij voorbij…
Toe maar!
Elke keer weer vraag ik me of mansory dan toch kampioen is in lelijke(en mooie) auto’s nog meer kan verkrachten dan dat ze al zijn. Maar dit!
Nietecht heel mooi, maar wel veel ruimte, das veel waard! Maar een concurrent voor maybach, royce rolls en bentley vind ik t niet, dan heeft ie nog wel een stap te zetten naar boven qua luxe.
Geef mij maar de Panamera Turbo S, dan rijd ik hem zelf zoals het bedoelt is! Wtf moet je met een verlengde?! Alsof je liever niet zelf rijdt in een Porsche, koop dan een Phantom EWB als je dan toch liever achterin zit…
Chinezen lusten hier wel pap van. Ken je klanten.
@carbuff: ik ook…heerlijk zo’n lange bak. Ik snap niet dat mensen in elkaar gekrompen achterin willen zitten. mij niet gezien.
Ik zou wel een station of shooting brake op basis van de Panamera willen zien :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).