Russische ‘Porsche Cayenne Ghost Rider’ = BUSTED

Auteur: , 38 Reacties

Voordat dashcam filmpjes mainstream werden was er Ghost Rider. Die 'doet het niet meer' en ook zijn Russische evenknie lijkt nu een halt toegeroepen. We hebben nog één spetterende instructie video hoe je een Porsche Cayenne Turbo door druk verkeer moet manoeuvreren.

Het betere OPDUWEN

Tegenwoordig plakt heel Rusland camera’s in hun auto’s. Dat maakt schadeclaims makkelijker en het geeft de rest van de wereld een kijkje in vaak bizarre situaties. Vroeger, voor de invasie van GoPro’s en cameratelefoons, pompten slechts een kleine elite bizarre video-opnames het wereldwijde web op. Een gekke Zweed met het pseudoniem ‘Ghost Rider’ was er een van. Compleet gestoord wist hij wel hoe je een BMW Z3 M Coupé of turbo-geblazen racebrommer over de openbare weg moest jagen.

Een Russisch ‘aanhanger’ van deze Ghost Rider ging onder de naam ‘Black Devil’ schuil. Het afgelopen jaar was hij bezig met zijn ‘Hayabusa Turbo’ en Porsche Cayenne Turbo wat naamsbekendheid te verwerven. Daar lijkt nu een eind aan gekomen.

Geen wreed ongeluk voor deze 22-jarige Rus, wel een enkeltje rijkshotel. Of strafkamp. In Rusland weet je het maar nooit. Moskouse politie schijnt hem gepakt te hebben en wil hem en zijn Youtube-videootjes achter slot en grendel hebben. Black Devil staat minimaal 15 dagen in het gevang te wachten. Terecht? Bekijk zijn meest recente video hieronder. Eerlijk is eerlijk; weinig auto’s zijn zo massief, remmen zo goed en accelereren zo hard als een Cayenne Turbo. Eigenlijk is de SUV hier gewoon voor gemaakt. (via jalopnik.com)38 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
“Black Devil staat minimaal 15 dagen in het gevang te wachten”

Das nie veel…
@thijsied: In het Russisch gevang 15 dagen meer dan je lief is
Aangezien hij een Cayenne turbo rijdt zal hij ook wel genoeg roebels hebben om zijn rechtzaak te beïnvloeden. Geen zorgen dus lijkt mij.
Ik vraag me toch echt af, hoe die vent uit zijn dwangbuis is gekomen.
@9000cse: je haalt me de woorden van mn toetsenbord!
Ja, hier voor gemaakt… Moedig het vooral aan, rijkeluiskindjes met amper rijervaring die met zo’n grote auto lopen te jakkeren en andermans leven in gevaar brengen.
@phaeton: Inderdaad wat een maloot… zulke gastjes moet je gelijk het rijbewijs afpakken en niet meer teruggeven !
@lightstar: Ja, dat helpt vast, want dan stapt die boze rijmeneer nooit meer in een auto… Opsluiten lijkt me gepaster.
Kudt filmpje en vind het nog best een pussy, totaal geen sensatie in het filmpje wat je bijv bij Ghostrider en die gekke Jappaners in dikke Ferrari’s wel vind.
@civicfk3: Dit kan iedereen nog wel, zelfs met een Peugeot 107.. Met 300 tussen auto’s door rijden op je motortje vind ik spectaculairder
@jzaero: huh?
De echte Ghostrider “doet het niet meer” ??
@406_v6: ik ben ook wel benieuwd waar hij gebleven is. Ik neem aan dat ie gewoon gestopt is?
@m550d: hij is overleden
@mercedesbenzzzz: dat zag natuurlijk he-le-maal niemand aankomen….
@mercedesbenzzzz:

Die Joakim Karlsson is verongelukt maar Patrik Furstenhoff leeft nog.
http://www.guardian.co.uk/uk/2005/jun/04/motorcycling.sport
Geen idee wie van de 2 ghost rider was of ze het beide waren.

Eigenlijk moet dat toch niet zo moeilijk uit te vinden zijn. Wie het geld verdient met die DVD’s moet toch te achterhalen zijn.
@Hupke: Inderdaad, Patrik Furstenhoff -van wie ik altijd dacht dat het de Ghorstrijder was- leeft nog.
Goh, die range rover heeft wel meer por. Dat had niet gedacht
Ik zou eerder een 911 of een Panamera gebruiken ipv zo’n lomp hok, als het persé een Porsche moet zijn..
@lamborgfan: panamera is minstens zo groot en lomp als een cayenne. En ik een cayenne heb je veel meer overzicht, wat met dit soort praktijken best handig is.
Dit is niet te vergelijken met Ghostrider. Ghostrider zocht de politie op om er vervolgens een beetje mee te spelen en dan toch maar het hazenpad te kiezen.
Real life GTA, xbox generatie ten top…
Ik hou zelf wel een beetje van dat straatrace zooi maar dit is gewoon bagger & dom.
De eigenaar van deze Porsche Cayenne Turbo, Nikolai Mustafin, is geen rijkeluiszoontje, en heeft zijn geld zelf verdient. Zijn Porsche Cayenne zit overigens vol met deuken en krassen.
Misschien meet ik met 2 maten en gewichten maar die ghostrider, turborider,… die zich op 2 wielen verplaatsten vond ik altijd dwazen maar toch ook zo stiekem een klein beetje helden. (als iemand begrijpt wat ik bedoel)

Dit vind ik gewoon een aso.

Mss omdat een motorrijder minder schadelijk lijkt te zijn voor andere weggebruikers.
@Hupke: x2
die met zijn witte Range Rover Sport maakt gewoon de baan vrij voor die cayennepeper…
vind wel mee vallen, heelveel dingen die hij doet zie ik mezelf ook doen (stukje in de tunel op die 1 baans weg 2 maken, en in die bocht 1 bans 2 baans maken etc), als ik meer geld had zou ik nog extremer rijden met geld kom je er toch wel onder vandaan :) vind het niks schokkends vind het filmpje best tegenvallen jammer
@spykerboy: stoer man!
@spykerboy:

Op 2 wielen of op 4 wielen?

Soms wil ik je geloven met je M3 maar als ik je zo hoort denk ik dat je enkel nog maar op GTA gereden hebt.
@Hupke: Dat zal dan ook wel zo zijn.
@spykerboy: Laat ik jou daar maar niet tegen komen dan, dan druk ik jou met mn ouwe verrotte patrol turbo diesel je zo de vangrail in mannetjes zo als jij heb ik mn buik vol van. Maar je hebt wel gelijk het stelt niet veel voor , iedereen rijdt daar zo.
@spykerboy: Na je crash druk je gewoon weer op reset he…
Daar is het Ghost Rider, hier BMW rijder
@volvov70: Daar is het Lada die onnodig links blijft rijden, hier Volvo :)
Dit vind ik niet Ghostrider style. Dit is gewoon een blaag van 22 die probeert zo asociaal mogelijk door het verkeer te komen. En gemaakt voor dit soort werk? Pa heeft zo’n Cayenne Turbo gehad en na een paar keer flink ankeren merk je echt wel dat de remmerij wat heter wordt en minder fel remt. Je bent wel met dik 2400kg aan het gooien en smijten. Ghostrider was ook gek, maar had bij hem wel het idee dat ie bovengemiddelde skills had, dat heb ik bij deze zeer zeker niet.
15 dagen veel te weinig.

Rij ook wel eens hard, maar wel verantwoord.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).