Saab gaat dood, de i3 kost 40 mille en driften in de Renault Twizy #Groen7

Auteur: , 19 Reacties

Het elektroavontuur van Saab kan nog wel eens zuur uitpakken voor de kersverse eigenaren uit China. Geen techniek & geen recht op de merknaam 'Saab'. Dikke pech. Ondertussen is de DE-prijs voor de i3 bekend en stelden onze ecoburen een Top7 samen van frappante Priusjes. En in de tijd dat je naar twee afleveringen van Seinfeld kijkt -incluis reclame- is je Model S alweer opgeladen via Tesla's Supercharger. Trouwens, wisten jullie dat "over 25 jaar de helft van alle nieuwe auto’s elektrisch is”? Laatste vraag: wanneer gaan we een Twizy Drift Challenge doen?19 reacties

Hahahahahaha over 25 jaar zijn de helft van alle auto’s elektrisch? Bereid je maar voor op totale chaos, een halvering van de economie en een megastijging van de stroomprijzen. Geweldig, wat een humor hebben die vegetariers tegenwoordig.
@lambo4all: hahahahahaha megadaling van de stroomprijzen vanwege doorontwikkeling zonnepanelen en verbeterde accutechniek… ;)
@wobwobgaserop: *kuch* overheid *kuch* belasting *kuch*
De titel van het artikel zou eigenlijk moeten zijn:

“Saab gaat dood, de i3 kost 40 mille en driften in de Toyota GT86 #Groen7”
-edit: nutteloze bijdrage-
@jzaero: hehe eindelijk mod die ingrijpt met die kut grappen :)
@rubenpriest: schijnbaar houden ze niet zo van een stukje driften met een nieuwe Toyota GT86..
@autogedrocht: ga jij maar driften met je skelter ;)
@rubenpriest: ja haalt me bijna over om me in te schrijven! :D
@rubenpriest: Mag het ook met die Twizzy?
Wel humor dat filmpje.
@rubenpriest: Wat een onzin. Adverteer er dan niet mee, zeker niet als je bezoekers erom vraagt om een stukje met een GT86 te driften, dan is het logisch dat je zulke reacties krijgt als je het boven elk verdomme artikel plaatst, zeker bij een driftartikel. Zelfs artikels in 2005 hebben dat nu staan.

@ricardo: Haal je ook die nutteloze bijdrage bovenaan elk artikel even weg? Aangezien jullie er de zeik in hebben dat bezoekers aandacht aan jullie/Toyota’s actie geven. Of wordt dit ook wegge-edit? Nu ben ik toch benieuwd naar jullie onderbouwde mening aangezien dat blijkbaar niet onder mijn comment geplaatst wordt terwijl het wel degelijk op jullie ‘drift-artikel’ sloeg. Ohja, ook nog een aandachtspuntje, adverteer trouwens ook alleen bij content die jullie zelf maken. Filmpjes van Youtube of iets dergelijke downloaden en dan een advertentie ernaast plaatsen is geloof ik het kopieren van content en er dan op verdienen. Dat is namelijk tegen copyright in…?
Ze moeten nog een hoop leren daar bij BMW op elektrogebied.
3/4 de prijs van een Tesla S, 1/3 van diens actieradius en nog niet half zo ruim.

Als ze de actieradius op Tesla niveau kunnen krijgen wil ik hem best overwegen maar zo?
Geen haar op mijn hooft dat daar aan denkt.
@jrk68: Misschien dat de haren op je hoofd daar dan anders over denken?
@BmwMPower:
Lol zie de type fout nu ook, best een faal ja.

Begrijp me goed ik vind het best een geinige auto alleen vind ik de actieradius te klein in vergelijking met wat er nu al mogelijk is.
@jrk68: hoofdt is met -dt
-edit: nutteloze bijdrage-
@jrk68:
Lol faalhaas verbeterd typefout met taalfout.
Wijs hem daar op word dat gezien als een nutteloze bijdrage.
Verwijder ze dan gewoon allebij
@jrk68: Kerel, het was een grapje. Rustig maar.
Best nice, driften in dat elektrische gebakje. Neemt echter niet weg dat het een ongelofelijk lelijk ding is. Heb er vandaag eentje gezien, ik kon wel huilen zo lelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).