Sandy-update: Bentley-duikboot, vallende boom, water

Auteur: , 15 Reacties

Het is een bende aan de oostkust van de VS. Van 12.000 ondergelopen auto's op een opslagterrein, waarvan 16 met brandschade, tot een desolate Bentley Continental GTC in de straten van New York. En dan hebben we het alleen nog maar over de minder belangrijke materiële schade.

Het dodental in Noord-Amerika alleen staat op 39 en de totale kostenpost gaat richting de 50 miljard dollar. Het eveneens getroffen Jalopnik wist in de straten van New York bovenstaande Bentley op de foto te zetten. Of de waterkracht genoeg was om het tonnen wegende apparaat van zijn plek te krijgen weten we niet.

Het rampenfilm-scenario waar New York onder gebukt gaat wordt in onderstaande video duidelijk. Auto’s in East 8th en Avenue C lopen langzaam onder, als plotseling de stroom in de stad uitvalt. Spooky.

Blub

En deze knakker filmt rustig zijn straatje als de boom naast de auto plotseling… nouja, je snapt de strekking waarschijnlijk wel. Niet kijken indien je niet tegen yanks kunt die continue ‘OMG!!1’ roepen.

OMG!15 reacties

Bentley Continantal Speedboat….
@jrk68: van continent tot incontinent .
Dit is echt zonde. Dat de eigenaar geen geld had voor stalling in een parkeergarage drie hoog geloof ik niet. Hij miste enkel de vooruitziende blik en visie om zijn auto beter te beschermen voor de elementen.
@T16: Koopt gewoon een nieuwe, whats the problem mate?
@norge: Het is vernietiging van kapitaal een mooie auto. Zal wel goed verzekerd zijn hoewel ik vermoed dat natuurrampen zijn uitgesloten in de polis. Het is echt een kleine moeite om dat ding hoog te parkeren. Auto is nu total loss.
@T16: Een parkeergarage drie hoog in Manhattan..? Zal niet veel goedkoper zijn als die Bentley dan!

Maar had inderdaad beter het ding ff een heuvel ergens kunnen oprijden!
Dus VAG doet ook al boten.

Whats next? Caravans?
Geef hem maar aan mij. ik g dr wel n weekje met de föhn overheen, als ik hem dan wel mag houden
@sanjo120: Kun jij dan toevallig ook goed met ’n voetbal overweg?
@sanjo120: Dus jij kunt wel ’n balletje trappen?
Of het nu een Bentley is van een rijke amerikaan of een Chevy V-8 van een arme sloeber.Beter een auto kapot als je huis toch?Lui in het 2e filmpje kunnen er over meepraten(neem ik aan).
dan had ie maar een audi a5 badkuip moeten nemen :D
Vooral niet terugkijken naar ‘an inconvenient truth’. Af en toe komt de wind nu eenmaal uit de verkeerde richting. Het heeft heus niks met klimaat te maken, en klimaat heeft bovendien heus niks met ons te maken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).