Sebastian Vettel gaat compleet los bij Letterman [video]

Auteur: , 48 Reacties

Het zou toch redelijk veilig moeten zijn om een spontane, keurige, fruitige 'poster boy' F1-rijder in je talkshow uit te nodigen, maar niets is minder waar. Zijn bij Sebastian Vettel de stoppen doorgeslagen nadat hij naast het podium greep in Canada het afgelopen weekend?

Nee, niet echt. De titel van dit artikel is dan ook wat meer een Amerikaanse interpretatie. In het land waar de media 10x Roomser dan de Paus zijn is het heel erg ‘not done’ om op TV het o-zo-stoute F-woord te bezigen, laat staan referenties te maken aan je scrotum. (Jim Morrison van The Doors kreeg er al eens van langs toen hij het woordje ‘higher’ in Light my Fire zong tijdens een optreden in de Ed Sullivan-show, kan je nagaan.)

Sebastian Vettel deed beide gisteravond, en dat viel niet bepaald goed in de pers, om maar een eufemisme te gebruiken. Hell, als ze van een tepeltje al een half jaar van slag zijn, dan kan je je wel indenken wat een gotspe Vettels uitspraken gisteravond waren. Heel Amerika heeft het er inmiddels over.

Laten we het maar op een cultuurkloofje houden. In Europa kijkt men niet echt op van een kleine slip of the tongue, het gaat ook om de context natuurlijk. Hier plukte de nooit grappige Robert ‘beenham’ Jensen de vruchten van, nadat hij Snoop Dogg in zijn show een podium gaf om los te gaan op Bill O’Reilly, en vervolgens via YouTube een wereldpubliek bereikte.

Vettel schijnt inmiddels door een woedende menigte met pek, veren, en hooivorken achtervolgd te zijn, en linea recta de zee in gedreven voor een zwemsessie naar Duitsland. Terugkeer in de USA zal onverbiddelijk met een nekschot worden bestraft. Wil je zijn stoute optreden bij David Letterman toch zien, stuur dan je kinderen naar boven, zeg 30 weesgegroetjes, en speel vervolgens de video hieronder (mirror) af.48 reacties

lol letterman doet alsof hij een hartaanval krijgt…. bij het big balls-gebaar :)
@splitsecond: zal me niet verbazen op zijn leeftijd, maar amerikanen zijn ook meesters in het overdrijven he?
@mopar: Idd, daarom is Starbucks ook zo groot daar.
Zoveel geld en dan nog in een kapotte broek rondlopen.
Zag het gisteren ook al bij het neukertje van Tamara Ecclestone. Kennelijk bezuinigen ze op hun kleding ofzo..
@alcantara: Hij haalt zijn broeken bij V(aal)en D(oorgesleten)…….
Ach zijn grappen worden niet altijd even goed opgevangen, maar hij bedoelt het goed. Hij maakte volgens mij een keer tijdens een speech grappen over Duitsland in WWII, dat schoot bij veel mensen ook het verkeerde keelgat in…
@mopar: Deze man heeft tenminste humor, dat kun je van de Amerikanen helaas niet zeggen.
@Vanquish: nee maar ze zorgen wel voor vermaak…meestal onbedoeld
Echt schokkend was dat nu toch ook weer niet? Kijk maar eens naar “Friday night with” Jonathan Ross of “The Graham Norton Show” op BBC, een Amerikaan krijgt waarschijnlijk een hartaanval als hij daar naar kijkt…
Volgens mij is hij al 2 keer wereld kampioen..

maar GODVER.. dat piepje.. werkelijk! stom volk..
@dennisr:

schelden getuigd idd van veel meer intelligentie ..
@lincoln: Dat is vloeken :) valt onder de noemer uitlaatklep :) is auto-gerelateerd..
@dennisr: veel :)
Niet je beste interview, Dave. Normaal gesproken luister ik niet graag naar Vettel maar hij was toch een stuk aangenamer om aan het woord te horen dan Letterman. Helaas ontnam Letterman hem vaak de kans iets goed uit te leggen.
@kaaskabouter: Ja idd, wel vragen stellen maar eigenlijk niet geïnteresseerd zijn naar het antwoord..
Schijnheilig volkje die Amerikanen, Ze roven/moorden/verkrachten/dealen erop los en nergens in de westerse wereld hebben ze zoveel tienersmoeders als in de USA. Tja het het plaatje moet perfect zijn wat de Amerikanen uitdragen. Nepper dan nep volk is het.
Echt een sympathieke jongen die Vettel. In Top Gear ook erg genoten van zen interview. Ongetwijfeld een supertalent en heel nuchter met de beide voetjes op de grond.

Een mooi voorbeeld voor de sport :)
@voytekbe: interview in topgear was echt geweldig! Toen hij die stemmetjes ging doen was echt lachen.
@voytekbe: Helemaal mee eens! En die amerikanen…. ach laat ook maar.
@bofkont:
As we say, all show, no go………………….
Tja als Amerikaan ben ik niet echt blij met de meeste reaties. En geloof me niet iedereen is zo preuts. Dave is ook een oude man van een andere generatie. Zo te horen vond het publiek het wel grappig. En over niet het niet tegen deze dag en vloekwoord kunnen, die is wel het land dat South Park en Family Guy enzo heeft gemaakt!
@redneckdarian:

nope .. het huursubsidie camping gedoog volkje zal je niet geloven ..
Hij laat Sebastian ook echt niet uitpraten!
Ik ben idd heel geschokt!! Nee.
Maar wel een pracht moment dat Vettel zegt dat de VS groter is dan Duitsland met Letterman’s reactie ‘And you remember that!’
Tsjah Amerikanen, moeten er nog woorden aan vuil gemaakt worden?
Ik vond het feit dat Letterman de oorlog noemde tegen een Duitser erger dan dat Vettel zei dat je brass balls nodig hebt om een bepaald circuit te rijden.
@jolig: like
Het land dat ons films, series en shows gebracht heeft waar meer gevloek, gescheld en anders wel getuut inzit, is dan ook het enige waar er nog volk zoals die Letterman kan rondlopen dat er van geschokeert is als er iemand balls zegt.
Belachelijk.
@Hupke:

ik weet niet hoe het in belgie zit ..
maar in NL zijn er ook omroepen die vloeken niet op prijs stellen ..

al weet ik ook wel dat er in NL en Belgie natuurlijk veeeeeel meer omroep organisaties zijn dan in dat hele Amerika ..
@lincoln:

Bij ons is schelden een deugd, dat is het eerste wat we in kinderprogramma’s leren. En dan niet van “Drommels, drommels, drommels, weer die dekselse clown en die acrobaat.” da’s een beetje te flauw.
@Hupke: Haha. 1
Beetje overdreven, maar zo zijn Amerikanen nou eenmaal. Geweld is heel normaal, als iets al een beetje sexistisch is, dan kan dat weer niet. Ik weet wat ik erger vind…
Hola, wat een shocker..het publiek zit er blijkbaar niet te veel mee in… Ik vind het trouwens ook wel vrij irritant dat Letterman Vettel continu onderbreekt in diens uitleg.
@xilver: Daar stond ie ook om bekend dacht ik maar dat was vooral in het begin, maar na dat incident was de stemming voor zolang het duurde er wel uit..
@bonkers Meer het antwoord van Vettel op Letterman, dat hij zegt nog maar 24 jaar oud te zijn en daardoor nog niet veel te herinneren heeft. Nog vragen Letterman?
Eerste keer dat ik überhaupt heb gekeken maar vond Vettel wel een chille gozer maar die kop die die gozer trok.. Moet je eens naar het bovengenoemde Jensen kijken..
Nou nou maken ze daar serieus een probleem van?! Wat een gekken zeg hier zouden we lachen en verder gaan.

Echt bekrompen zieltjes daar zeg een opa met 30 blonde porno sletjes in zijn mansion is geweldig en dit gaat te ver haha.
via iPhone app
Top kerel ! Topsporter met prima gevoel voor humor. Vertel was uitstekend in Top Gear
Die letterman laat vettel ook gewoon niet praten hij lult er telkens overheen dat vind ik veel irritanter dan een fuck of wat dan ook
@deferrariman: Amen. Stoorde mij er ook aan. Steeds als die wat wil vertellen zwetst opa er doorheen. En wat een probleem zeg. Hij zegt big balls. Sjesus.. zeikerds.
@Freewarefreak:

dat doet elke presentator ..
of is dit voor het eerst dat jij dat ziet ??
@lincoln: Hahaha.. snap ik.. maar ik erger me er aan. Vraag dan niks.. als je toch niks mag zeggen. Monoloog opa die Letterman.. ;)
Robert beenham jensen hahaha! Smoke je bent geniaal…!
black box revelations = belgische groep =)
Hij zit gewoon F1 belachelijk te maken met subtiele “amerikaanse” opmerkingen. raar volk die rondjes rijden leuker vind als op een circuit. maar ieder zijn ding.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).