Seksspelletje in Ferrari leidt tot heftige elitecrash

Auteur: , 50 Reacties

Wist je dat China inmiddels de grootste afzetmarkt is voor Ferrari? Met tientallen miljoenen mensen onder de armoedegrens loop je als Chinese leider van het Politburo en Ferrari-rijder liever niet te koop met je rijkdom. En als je zoon crasht in een Ferrari 458 Spider met twee (deels) naakte vrouwen in de de tweezitter (!) is dat behoorlijk slecht voor het staatsimago.

De crash op hoge snelheid waarbij een 458 Spider tot puinpoeier werd gereduceerd vond in maart al plaats. Destijds werd het censuurtrucje toegepast, namen werden niet bekend gemaakt en het F-woord (Ferrari, red.) werd zelfs verbannen van de grootste Chinese social media sites. Alles om de, zo blijkt nu, beschamende details niet te laten uitlekken.

Maar als snel werd duidelijk dat het om de zoon van Ling Jihua ging die het leven liet na uit de 458 Spider te zijn geslingerd. Jihua is een bondgenoot van de Chinese president Hu Jintao, wat het des te pijnlijker maakt voor de Communistische Partij wanneer nu uitlekt dat er volop genoten werd van seksspeeltjes door Jihua Junior en de twee ontblootte dames. Op hoge snelheid nog wel (rijsnelheid, perv). De vrouwen raakten gewond, maar hebben de klapper overleeft.

De Chinese overheid heeft overigens nog steeds niet vrijgegeven wie er omgekomen is bij de crash, maar de zoon van Ling Jihua is volgens verschillende publicaties sindsdien nergens meer gezien. Ling Jihua is inmiddels afgezet als hoofd van het machtige Politburo en de Chinese overheid zal er alles aan blijven doen deze affaire in de dooppot te blijven stoppen. Opnieuw een elite die zich aan weelde te buiten gaat, dan kunnen ze nu even niet gebruiken.50 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wel gek dat die niet ik de fik is gevlogen, want het bleek nogal HOT te zijn in de auto!
@bbroek: -1
@lambohenkie: Jij weet zeker niets beters te zeggen!
@bbroek: nee, helaas kom ik nou nooit op die leuke grapige reacties waar jij altijd mee komt.
@bbroek: Dit begint steeds meer bbroek-blog te worden in plaats van autoblog. geeft niet hoor, tijden veranderen denk ik.
@splitsecond: Als ik één reactie plaats en er wordt op gereageerd, dan reageer ik daar weer op en dan komen er vanzelf veel reacties van mij en als @lambohenkie nou niet de nutteloze -1 op mij had gereageerd had ik maar één reactie in dit topic gezet!
@bbroek: lambohenkie scoort er anders 16 duimpjes mee, dus zo nutteloos is die reactie niet. maar zoals ik al zei, het geeft niet, leuk om te zien dat je zoveel plezier beleeft aan autoblog!
@splitsecond: De -1 duimpjes zijn er even geweest maar zijn al snel weggehaald omdat er dan dit soort dingen gebeuren, als iemand een reactie net niet grappig, leuk of goed genoeg vind drukten ze al gauw op de -1 knop, nu is er geen -1 knop maar wel iemand die een -1 reageert op mij en geven ze hem maar een +1 voor de -1!
@bbroek: Beste bbroek, ik reageer niet vaak op comments, tenzij het een artikeltje over een rs6 is, maar ik moet kwijt dat het mij opgevallen is dat jij een plusjesjager bent en dat vind ik persoonlijk best laag.
@rs6issnel:
Komop hij is 14, kids hebben andere prioriteiten…
PS. vaak vind ik hem best grappig trouwens.
@jrk68: Thanks!!!
@jrk68: Helemaal mee eens! Liever een spontane vrolijke grappige reactie van onze bbroek dan al dat zure negatieve commentaar. Mag die vaak droge humor wel.
@bbroek: denk maar zo – x + = -, dus hij heeft nu -1 x +57 = -57 duimpjes;)
@bbroek: Nutteloos? voor zover ik kan zien heeft @lambohenkie aan een streepje en een cijfer genoeg om aan meer dan 60 likes te komen, corrigeer me als ik fout zit;)
@splitsecond: echt he? haha. nog wel komisch
@bbroek: Begint de brand niet meestal in de motorruimte? Beetje moeilijk dan als die niet meer aanwezig is!
Dat was een behoorlijk stijve cockpit zo te zien.
@splitsecond: Het raam niet blijkbaar.
de foto is niet van een spider dacht ik zo.
Moesten die dames maar van die pook afblijven!
geen hete vrouwen dus, want ik zie niet dat ie in de fik is gevlogen
Like a boss!!! jammer van die ferrari, hoop dat ie ervan heeft genoten.
Met de verkeerde pook geschakelt haha
Ik zou bijna zweren dat het een f430 is op de foto.
@W115:

Staat er ergens dat de foto bij het ongeval hoort?
Nee,? welkom op AB.
Tja, seks maakt meer kapot dan je lief is!
Hij is dubbel genaaid.
Hij was natuurlijk geen vuile vieze seksspeeltjes aan het spelen met die naakte hoertjes.

Hij was zijn welvaart aan het delen met enkele sociaal minder bedeelde dames van het proletariaat.

Een heel groot verschil zou Marx je vertellen. We willen toch niet dat ze hier in het westen gaan denken dat er winst gemaakt word op arbeid en deze oneerlijk word verdeeld.
So, dat is hard gegaan zeg. Je kunt maaramper zien dat het een 458 was.
@jordy14: Ja joh, ik dacht dat het een Dacia Duster Ecotuning was ..
Haha sex poep plas!
2 girls, 1 monocoque… Bad thing.
Uh hallo, dit is een 430?
Met zijn drieèn in een spider …only in China…
@norge: heb je die kontjes van die vrouwen daar gezien ? 20 cm breed :) !
All animals are equal, but some are more equal than others.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Hoe epic dat iemand met als comment “-1” gewoon +26 krijgt…
Jezus, wat erger ik me aan dat ‘politieburo’, zover ik weet mag het sinds de nieuwe spelling weer alleen bureau geschreven worden, zijn die extra letters nou zo veel extra moeite?
@hahahi20: Schrijftafel?
@hahahi20: Politburo! leer spellen! :P
@hahahi20: lezen ook
Hij kwam en de dames ontdekten dat deze arme Chinees op zwart zaad zat, dan is het uit met het feestje
Hebben de klapper overleefd*.
Toch handig als je zulke grote doofpotten in je land hebt… Ik was in maart in Beijing en toen hadden alle Europeanen die daar woonden het er al over, maar de Chinezen wisten van niks.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).