Shownieuws: Bijna niemand heeft nog oog voor supercars als Rihanna langs loopt [video]

Auteur: , 57 Reacties

Complete hotelparkings vol Range Rovers, Ferrari California's, 458's, een Phantom Drophead Coupe, een Quattroporte of een Vanquish S, maar bijna niemand die daar oog voor heeft. Nou ja, alleen nog om ze te ontwijken in hun stormloop. Er kwam namelijk een vrolijk zangmeisje in een blauw jurkje voorbij geteenslippert. Daarbij vallen alle auto's schijnbaar in het niet.

Toegegeven, zelfs van een RR Phantom Drophead zijn er meer gemaakt dan van Rihanna, dus de kans het Barbadiaanse zangeresje tegen het lijf te lopen is klein. Ze liep tussen het bootfeesten door even rond in Monaco met een onvermijdelijke fanmeute in haar nek. Er was echter één dappere spotter die weerstand bleef bieden tegen de oprukkende camerafoons en het filmen van supercars continueerde. Of nou ja, hij bleef doorgaan met het filmen van auto’s waar Rihanna toevallig langsliep.

Maar voor wie heb jij meer oog, de eerdergenoemde auto’s en de Ferrari F430, 458 Spider, Mercedes SLR, Rolls-Royce Ghost, Porsche Carrera GT en de Ferrari 599 GTB, of toch Rihanna?57 reacties

Pfff… Daar zou je toch gestoord van worden, van zo’n kudde op hol geslagen koeien..
Voor de gene die in dit geval liever nar de auto’s kijkt:
http://youtu.be/Vf19O8h_KY0
De keuze tussen Rehabba en die lijst wagens is geen keuze. In haar geval ga ik toch liever auto’s kijken. Als je jezelf totaal in mekaar laat timmeren door je vriend en je gaat er toch weer naar terug ben je in mijn ogen te dom om los te lopen.
@E34M5Touring: Haha, helaas zijn er daar heel veel van.
@E34M5Touring: Rare gedachtegang. Ik kijk liever auto’s, als zij voorbij komt kijk ik even naar haar en dan kijk ik weer verder naar auto’s. Je moet haast gay zijn om niet te kijken. Maar goed, ieder zijn ding.
@barryb: Ik vind haar als Hetero man niet interesant genoeg om om te kijken (puur kijkend naar looks). Als ik daarom een rare gedachtengang heb dan zal het zo zijn….
@E34M5Touring: 1
@E34M5Touring: Om nog maar te zwijgen over de arrogantie…
@Vanquish: Jaa maar dat kan je niet zeggen want dan ben je haast gay geloof ik….ofzo :)
@E34M5Touring: Waar baseer je dat op? Ze is soms best leuk om te zien, zolang ze d’r arrogante bakkes maar houdt. Zoals die redactrice van een blad (geen idee meer welke) ooit zei: een echte “niggahbitch”.
@Vanquish: Check BarryB’s reactie onder mijne.
-edit: nutteloze bijdrage-
Sowieso degene die hier durft te zeggen dat ze inderdaad liever naar (laat ik netjes blijven) dat meisje kijken dan naar de line-up aan oogstrelende bolides verklaar ik voor gek. Nee ook ik ben gek op mooie dames, laten we dat voorop stellen, maar zulks op slippertjes dansende (uit de hoogte gevallen) dames… geef mijn portie maar aan fikkie in dit geval.
@greenhell: Zie niet in wat er aan de uit de hoogte gevallen is in dat filmpje? Je zou zelf eens hele dag moeten achtervolgd worden door half hysterische idioten.

Ik snap niet wat het nut is van met je gsm als een halve gare achter een acteur of zangeres aan te lopen. Zijn ook maar gewone mensen toch?
@voytekbe: mee eens dat het normale mensen zijn echter is de dame in kwestie behoorlijk arrogant aka uit de hoogte gevallen. Vergeet alleen niet dat dat mijn mening is ;)
@greenhell: Ik ben benieuwd of jij dezelfde nuchtere boerenknul zou blijven als je miljoenen op je bankrekening zou hebben en een celeb zou zijn.
@750i: als je naam slaat op t soort auto wat je rijdt dan moet ik je eerst feliciteren, mooie bak!
En dan, hoe wist je dat ik boers was? Hoe wist je dat ik een knul ben? En hoe weet je van al mijn miljoenen? :)
En zo heeft iedereen zijn eigen intresses!
Ugh ben ik blij dat ik ’n simpele jan-met-de-pet ben. Die kudde die ze meesleept! Schrecklich.
Liever gekend van naam en incognito, dan (super)bekend… hoe kan je als mens dan nog normaal blijven op de lange duur…
Rihanna is zo populair dat zelfs prins Harry (zie 1.04) haar op de gevoelige plaat wil hebben?

Vond dat gezeik van die sterren altijd onbegrijpelijk, maar als je dit dan ziet begin je er begrip voor te krijgen…
Brella brella brellah eh eeeh eeeh eh under my um-be-rella eeh uuh eeh uh uhu
Volgens mij is dit voor het ‘Casino De Monte Carlo’ in Monaco.

Daar zie je dit soort auto’s eigenlijk vrijwel iedere dag heel de dag rond. :)
@ivtecje: En beroemdheden overigens ook ;)
Doe mij dan maar Rihanna, die kan tegen een stootje ;)
Als zelfs haar bodyguard een manbag heeft, dan is het tegenwoordig blijkbaar heel mannelijk om zo’n heuptasje te dragen. Zal er rekening mee houden als ik op vakantie ga.
Dat is niet eens een keuze…

Als een kudde domme koeien een ander lastig gaan lopen vallen tot dat ze er geschift van wordt…

Of als echte auto liefhebber die Rihanna lekker links laten liggen en wat mooie automobielen bekijken.

Duidelijk :p
Denk dat ik er zomaar voorbij gelopen had ,leuk kind hoor maar ik had er niet herkend.
Ik zou Rijenna / Rihanna of hoe ze ook mag heten, niet herkennen…
Begrijpelijk die rihanna kan je maar eens zien voor 5 min ofoz terwijl die supercars er de hele dag/week/… blijven staan. Daarnaast is de kans dat je nog ergens anders een celeb tegenkomt uiterst klein terwijl je voor supercars 2 uber spotplaatsen hebt (London & Monaco). En nog veel andere plaatsen waar genoeg moois rondrijd vb Parijs, Hamburg…
@Nv: St tropez…
Doe mij toch ook maar de wagens.

En je moet maar zo’n leven hebben, privacy nul…Dan liever het leven van een rijke industrieel, deze zijn meestal een stuk rijker en , belangrijker, ongekend.
Ik zou haar niet zien staan hoor
Na 5 minuten in Monaco zijn de supercars al cliche. Echt abnormaal! Vorige week geweest
Toch wel triest dat zulk soort mensen nooit meer gewoon over straat kunnen zonder dat er tientallen mongolen filmpjes van je lopen te maken. Verder wel mooie wagens, maarja heel Monaco staat er vol mee.
Doe mij maar een pimped-out versie van die Merc Van op 0:41
Trouwens als je Rihanna “hebt”, dan heb je al snel een paar van die bolides op je oprit…

Maar fot’s van haar maken (want daar ging het om) zou ik niet doen, een versierpoging kan echter geen kwaad. En nadat je bent afgewezen en ze weg is, kun je rustig die wagentjes kijken..
Ik zou niet zien dat het rihanna was als ze voorbij zou komen :-D
Mijn pa is nu in zuid-frankrijk, hij zag Rihanna daar gisteren in St. Tropez lopen. Over 2weken ga ik die kant op ben benieuwd of ze er dan nog is :)
@civicfk3: Ga je in je civic? Haha .. Niet vervelend bedoeld hoor. Just kidding!! Ik hou ook van civicjes, met name de eerste generatie.
Ik was gisteren @ Rodeo Drive en de auto’s zijn persoonlijk beter daar. Tevens heb je ook meer kans om bekende mensen te spotten zonder dat er halvegare stalkers er zich mee bemoeien.
ik had eerder gedacht, goh die lijkt op Rihanna.. maar zal wel te laat door gehad hebben dat het haar echt is.. overigens vind je op internet genoeg interessantere foto’s dus totdat ze naakt over straat loopt kijk ik auto’s..
@dennisr: Dat had ik van’t weekend in Brussel op het vliegveld. Ik dacht, he daar loopt Little Wayne, bleek het iemand te zijn die graag op hem wou lijken ofzo.
Dat ze haar vermogen gebruikt om vriendinnen vet te mesten vind ik ook wel kwalijk trouwens..
Wat lijkt mij het k*t om haar te zijn met al die mensen om je heen je kan niet eens fatsoenlijk over straat lopen
@albers: er zullen ook wel een paar voordelen aanzitten om haar te zijn…
Ik snap het ook niet. duizenden foto’s en filmpjes van die -=edit: knip=- te vinden en dan toch nog persé iemand lastig vallen om te filmen/fotograferen..
Offtopic: ALs je het leuk vindt om persoonsbeveiliger te zijn heb je het opzich wel gemaakt als je iemand van haar ”niveau” mag ”beschermen”. En je komt nog eens ergens!
tja, als je 10 ferarri’s op een rij ziet gaat bijzonderheid er ook wel af…. toch?
@mazdarx8: yups…behoorlijke inflatie daar in Monaco. In Knokke is een Ferrari nog bijzonder, maar een 911 ook al niet meer.
Shmee, altijd 1.
tsktsk…als je daar achteraan rent met je camera-mobieltje moet je je toch een beetje zielig voelen…zeker als je een jongen en ouder dan 10 jaar bent. Get a life people.
Ik kijk liever naar die auto’s, dan naar die vrouwen
Wat heb je liever een mooie supercar of rihanna ?
Die SLR, vanquish en die carrera GT gaan sowieso boven dat jengelend wicht. Voor de rest kan ik me moeilijk inbeelden dat m’n oog niet op iets knappers dan Rihanna zou vallen.

Niet dat ze echt kotslelijk is maar behalve dat ze beroemd is is er nu toch ook niet echt een reden om je ogen uit hun kassen te laten vallen.
ik was midden juli nog in Monacco (als toerist :)) en wat we opviel is dat al die mercedes-busjes daar V6’en zijn…
Wel mooi meisje ;)
musztiistar via iPhone app
Doe mij maar Rihanna zelf, ze verdient 50 miljoen dollar per jaar genoeg om nog supercars te kopen.
hahahaha heb liever die auto’s dan Rihanna

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).