Snelwegspot: Aston Martin Vanquish houdt het goud

Auteur: , 19 Reacties

Geil kleurtje toch? Alleen de volgende keer wel even je tas goed in de kofferbak doen graag, Astonmeneer.

Onderscheid maken tussen alle Aston Martin-modellen, ik heb het sinds kort opgegeven. Een Rapide en een Cygnet van de rest onderscheiden lukt nog wel, maar daarna houdt het ook rap op. Tot overmaat van ramp schijnt Aston Martin in 2013 ook nog eens met een nieuwe DB9 te komen, een model waarvan ik verwachtte dat het zou verdwijnen na de komst van de Virage.

Enfin, gelukkig hebben autospotters een scherpere blik dan ondergetekende, en dus wist porsche911turbo2, op weg naar een Coldplay-concert (maar dat zullen we hem maar vergeven) meteen dat er iets bijzonders op zijn bumper af kwam, inderdaad: een Vanquish. Het enige nadeel met V12-powered supercars die hoogstwaarschijnlijk door fabriekspersoneel worden bestuurd, is dat ze, als ze eenmaal voorbij zijn, heel rap aan de horizon verdwijnen. Deze Vanquish was gelukkig lang genoeg bij te benen om er een serie foto’s van te maken. Bekijk ze op autojunk!

Staat hem goed toch, dat champagne-gouden kleurtje? Auric Goldfinger had er wel raad mee geweten, als hij nog had geleefd. Het oogt in ieder geval een stuk beter dan bedeesd zwart. Het duurt nog even tot de eerste klanten er een krijgen, maar tot die tijd zal je, als je geluk hebt, her en der een fabrieksexemplaar kunnen spotten. Want eenheidsworst of niet, het blijven prachtwagens.19 reacties

Die achterlichten lopen toch door in de achterklep?
@moondustfocus: Neen dat is enkel bij de one-77. Er moet wat onderscheid zijn he.
@adyton: Gelukkig, Aston Martin moet niet op Porsche gaan lijken qua modelverandering…
Draden zijn van testapparatuur. Niks bijzonders ;)
@robbie: bedoel je dat extra handvat aan de achterklep? Dat is een accessoire.
@Brokkenpiloot: Volgens mij is het zojuist wat sommige mensen ook wel eens door de brievenbus doen, zodat de kinderen de voordeur open kunnen maken zo.
t kan aan mij liggen maar deze lijkt op de laguna coupe of de laguna coupe lijkt op deze.
@jweelden: Laguna coupe was er als eerste… Tenzij die weer gebaseerd is op een DB9 of de oude Vanquish
@jweelden: de lichten van een laguna lijken er van achteren inderdaad wel op zeker op een afstandje… maar als je dichterbij komt zie je toch al snel de teleurstelling :P
@darkpluisje: ja dan valt de laguna zeker tegen.
Dit kleurtje staat hem echt goed. Maakt het al wat mooier. Maar blijf dubbele gevoelens hebben bij het design. een beetje te druk en overdreven.
> “Tot overmaat van ramp schijnt Aston Martin in 2013 ook nog eens met een nieuwe DB9 te komen, een model waarvan ik verwachtte dat het zou verdwijnen na de komst van de Virage.”

Dat gaat ook gebeuren, alleen net andersom. De facelift van de Virage komt volgend jaar, maar die gaat dus DB9 heten. En de naam Virage verdwijnt dus.
Snap je het nog? :-)
http://www.aston-martin.com/2012/09/01/virage-now-officially-discontinued/
Nee, ik vind het maar een inconsistent geklooi met typenamen. Maar daar hebben meer fabrikanten last van.
@sir_smokalot: Mee eens, die Virage hadden ze nooit moeten doen. Maar in ieder geval wordt het simpeler in de toekomst. Als ze nu ook nog es stoppen met de Vantage S dus wordt het helemaal een duidelijk verhaal.
Zo? Is die nieuw? Want die achterlichtjes waren toch niet zo?

Sorry als ik achter loop hoor, niet meer zoveel hier tegenwoordig…
@Esprit_de_Flandre: ”Het duurt nog even tot de eerste klanten er een krijgen”.

Lezen scheelt al een hoop.
heel mooi maar kan de concurrentie technisch niet volgen, helaas…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).