Soleil Anadi gaat topless

Auteur: , 34 Reacties

Als je je automerk Soleil noemt, dan ligt het voor de hand dat je eens met een cabrio komt natuurlijk. En daar is 'ie dan, op Top Marques: een open herbewerking van de Anadi.

Heel veel is niet bekend van de laatste creatie van de Nederlands-Turkse designer Ugur Sahin, en ook de website van Soleil Motors vermeldt nog niets. Dan moeten we maar even afgaan op wat het oog ons meldt.

Aan de voorkant onderscheidt de open Soleil zich niet van zijn dichte broertje, maar achteraan is het een en ander gewijzigd. Zo zien we dat de drukke uitlatenpartij een stukje strakker is gemaakt, met dit keer één, in plaats van vier pijpen. Hoewel de kont nog steeds dik is, ontbreekt er het grote plexiglazen vlak aan de bovenkant hier, en zijn de achterlichten in het design opgenomen. Het geheel doet een beetje Camaro-esk aan.

Onder de motorkap is het nog steeds feest met een dikke GM V8. De aanwezigheid van dikke turbopijpen verraadt dat dit motorblok geen standaardspecificatie meer heeft. De afdekkappen met zonnetjes doen de naam van het merk ook onder de motorkap naar voren komen. Als Lodewijk XIV nu zou leven, zou dit waarschijnlijk zijn auto van keuze zijn.

Het geheel is in het matrood uitgevoerd, waarbij ook het interieur niet gespaard is, en de auto staat op snoezige dichte showvelgjes. Not bad.34 reacties

DIE WIELEN !!!! :shock:
@TSI-tje: Tja, dat krijg je nou eenmaal met een turkse designer.
Valt dan nog mee dat dit geval niet standaard met gordijntjes is uitgerust ;)
@bullgod76: Nee, natuurlijk niet !! Dat krijgt je alleen op de GTI (Gordijntjes, Trekhaak, Imperial)
@bullgod76: ha ha wat grappig ,het is trouwens Turkse geen turkse ;)
@bullgod76: Gordijntje zit er gewoon bij hoor, kijk maar eens naar de achterruit op de tweede foto.
@TSI-tje: Dat was ook het eerste waar ik aan dacht :p vind ze wel supergaaf!
@TSI-tje: Kijk liever een keer naar die schakelpook. THE fuck
Het interieur doet me een beetje denken aan dat van het bordeel van Lord Baelish.
@sir_smokalot: Bij die rode krijg ik ook dat bordeel gevoel, maar die witte ziet er juist wel goed uit, met ook nog velgen die goed te pruimen zijn.
@sir_smokalot: Incl. die rode prostituee.
de uitlaten, interieur en velgen geven het turkse design wel weer.
Zijprofiel is net een Corvette. Die velgen zijn echt te lelijk. Lijkt wel een bakmal voor kerstkoekjes.
@E34M5Touring: Volgens mij is het ook een Corvette met een bodykit. Te zielig voor woorden.
@midasracer: ja vind het echt een goedkoop ogend ding, liever een originele C6 Corvette dan.
@E34M5Touring: Veel liever.. Gelukkig zit hier om de hoek een Corvette reviseer tentje, met C06’en en ZR1’s.. Elke ochtend kom ik een C06 tegen op de heenweg, heerlijk. Gratis (porno) genieten..
Monaco Top Marques….. wat een aanfluiting van een autoshow. De ene obscure tupperware bak na de andere. Echt te triest voor woorden dat evenement.
@premiumtap: Je haalt me de woorden uit de mond en allemaal ‘merken’ waar niemand ooit van gehoord heeft..
@premiumtap: Ja! Zat ik ook al te denken! Waar zijn die Top Marques dan???
Is dit ding niet gewoon gebaseerd op een Corvette C6?
w115 via Android app
Wat een grap op grappige wielen is dit toch
de hele afwerking in het matrood, met hout en het fluffy stof, samen met een redelijk onbekend merk, maakt het een beetje “nep achtig” in mijn ogen…
@dnadave: Meer flets rood in mij optiek, alsof ie te lang in de zon heeft gestaan zeg maar. Iemand had ze ook even moeten vertellen dat als je een auto met hout afwerkt, je dat bij voorkeur met exclusief notenhout doet, en niet met wat schrootjes van de Gamma. Een bijzondere mix van epic fail en wansmaak ten top, dit design.
Leuke velgen!
Designer? Whoehahaha :)
Als je op foto’s de matige afwerking al kan zien, dan is het niet al te best.

Volgens mij moet de versnellingspook ook maar een airbag, die zit na een lompe remactie met z’n kop tegen het dashboard.
Wat een velgen zeg. En hij ziet er nogal plastic uit.
Ugur Sahin!! Je stelt me teleur. Als je jezelf weer plaatsen als de designer van Nederland dan (of waar dan ook) dan moet je verpletteren. De druk om iets nieuws te laten zien achterwege laten. En voor echt iets goeds gaan. Wie zou hier nou een euro voor uitgeven??? Een Corvette standaard doet het veel beter dan dit. Onder de noemer coachbuild gaat deze vlieger ook niet op.
Dit behoort tot de ‘shit’ groep van alle carroseries op 4 wielen. Zeer lelijk, de koper moet wel een mongool zijn als die er zou zijn.
@ amg77, Mongolië, is dat geen buurland van Turkije of zo? :p Alleszins ze hebben geschiedkundig iets met elkander te maken… dus jou theorie klopt wel :D
@Volvo_440_turbo: :D kom op zeg nou zelf welke … wil dit nou kopen. Echt een zeer slecht uitziende 4 wieler.
Op basis van een Corvette?
Die velgen zien er niet uit
Nou laten jullie allemaal maar is zien hoe het moet dan,als jullie het zo goed weten…whaahaha…As if!!!Misschien ff verder kijken op de website van Ugur Sahin…Daar staan toch echt wel hele mooie ontwerpen op…;) Maar die auto’s zijn gebaseerd op een ontwerp van Ugur Sahin…deze heeft hij zelf niet zo ontworpen….dus ja….
Maar dat die velgen van die rooie er niet uit zien is absoluut waar…De witte versie is dan nog best wel mooi opzich…;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).