SpeedART SP81-R is groen als gif

Auteur: , 15 Reacties

Hoeveel lelijkheid er in één Boxster past vraagt u?

Al hobbelend over de beursvloer van Essen stuitte onze fotosloerie op deze gifgroene Boxster van SpeedART, omgedoopt tot SP81-R. Helaas heeft de ontwerper bij SpeedART een beetje teveel met zijn neus in het pretpoeder gehangen voordat hij begon te tekenen en dat resulteerde in een spoiler zoals je die alleen in Need For Speed spellen ziet, aan de binnenzijde groen geverfde velgen (houd die maar eens schoon), een two-tone interieur waar je ogen pijn van doen en een spoilerkitje waar eigenlijk niemand blij van wordt.

Het enige wat we leuk vinden zijn de +20 en +35 pk pakketjes die SpeedART levert. Nee, wij zijn geen fan van het uiterlijk van de SpeedART SP81-R maar jullie wellicht wel?15 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
In de laatste delen van Need For Speed zit er geen tuning meer.
@bsxc2: ja, dat was juist her leuke van NFS
Beetje overdreven negatief… Achterspoiler indd geen porem, diffuser achter eigenlijk ook niet, maar spuit zwart dan past het interieur er ook nog wel bij… En sja, Essen hè :) Daar kan je ook niet teveel smaakvols verwachten!
@CasperH: sinds wanneer doe jij van die ‘stoere’ praat, schrijf gewoon je artikel!
@MARS: dit soort creaties haalt het slechtste in mij boven ;-)
@CasperH: kan me voorstellen dat je helemaal losgaat bij ’t zien van dit soort creaties, maar “neus in het pretpoeder” gaat wat ver. Moet ik hier aan een kereltje uitgaan leggen dat die beste man is gevallen in de keuken..
@MARS: je kan het ook gewoon goed uitleggen, aye? De overduidelijke nadelen van drugsgebruik zijn overduidelijk bij deze auto!
@MARS: Wat is pretpoeder? Is dat net zoiets als jeuk- en niespoeder?
@sir_smokalot: maar dan samen in 1 lijntje…
tja, al dit plastic heeft geen toegevoegde waarde. ziet er nog lelijk uit ook. de boxter S is standaard al mooi genoeg en hoort in mijn ogen niet getuned te worden.
@lambo4all:
Motorisch mag er best wat getuned worden aan een Boxster S.
Wat het uiterlijk betreft ben ik het wel met je eens.
Vind hem wel wat hebben..
Dit is echt een kleur die lastig vast te leggen is. Ik denk dat hij in het zonlicht hartstikke mooi is. Aan de spoiler kan ik mij ook niet storen en of de velgen aan de binnenkant goed schoon te houden zijn interesseert mij al helemaal niet.
Om eerlijk te zijn vind ik hem best mooi :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).