Speel de Racing Academy, met Lewis Hamilton

Branded content, 9 Reacties

Het raceseizoen loopt op zijn einde, maar daar heeft de gamer geen boodschap aan, want online kan je immers elke dag van het jaar het circuit op. Wil jij virtueel op de raceladder stijgen tot een prof? Of een iPad winnen? Mis deze gratis game dan niet!

De Mobil 1 Racing Academy is een 3D-spel, waarin je in de huid kunt kruipen van Formule 1 Wereldkampioen Lewis Hamilton, of, voor het geval je meer van Amerikaanse muscle houdt, van drievoudig NASCAR-kampioen Tony Stewart. Met de Racing Academy zet Mobil 1 alweer hun vierde racegame sinds 2008 neer: denk aan de Mobil 1 Track Challenge (2011), die al meer dan 10 miljoen keer werd gespeeld.

In de volledige game begin je onderaan de ladder: in het geval van Hamilton betekent dit dat je je eerst een weg moet banen door de kartwereld, en vervolgens de Formule 3 moet bedwingen, voordat je eindelijk het felbegeerde zitje in een Formule 1-bolide bemachtigt. Om je er niet alleen voor te laten staan, staan diverse racehelden je bij met nuttige tips.

Speciaal voor Autoblog is er een competitie met slechts 1 level (Formule1) en 1 circuit. Uiteraard is er ook een prijs: een iPad voor hoogste score! Dat is niet niks, dus doe je best. Het reglement staat hier. Nieuwsgierig geworden? Probeer de game zelf uit: KLIK!9 reacties

Ik ga het eens proberen.
Ik daag jullie uit !!!
Hé grappig, je hebt een achteruit op de kart, dat zie je niet vaak ;-)
Als ik mn examens niet had deed ik mee
Ik pak mn stuur wel en speel GT5/Forza..
Dan nog liever NFS 3
Had mijn kart maar een powerboost….
Lachuh! Alleen wel een dingetje dat je eerst iets moet downloaden voordat je kan spelen!?!?
Hmm beetje jammer dat je langzamer gaat als je van achteren aangereden wordt.
Hij doet ja niet op de iPad…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).