Spyvideo: Ferrari Enzo-opvolger (F70) in Maranello!

Auteur: , 35 Reacties

Een bezoekje brengen aan Ferrari's thuisbasis kan zomaar resulteren in een ontmoeting de langverwachte Enzo successor. En zo geschiedde

We hebben een drietal foto’s weten te bemachtigen van de als intern aangeduide F70, gehuld in zijn extreme camouflage-outfit. In het midden komen we een V12 tegen (800 pk) die wordt bijgestaan door twee elektromotoren (+/- 200 pk). Omdat de hypercar enigszins grote schoenen heeft te vullen zetten de Italianen dus in op ongeveer 1.000 pk. Nét iets teveel om via het achterste rubber op de weg los te laten, daarom zou er gekozen worden voor een 4WD-systeem.

Leuk, die spyshots waar bijzonder weinig op te zien is -de neus krijgt namelijk een totaal ander vorm- maar SpeedSpot klapt er overheen met een video van een minder gecamoufleerd exemplaar. Het V12-feestbeest dat we laatst al mochten zien & horen. De voorkant komt goed in beeld, we horen ‘m gezapig voorbij rijden en tot slot krijgen we een bemmend uitzicht op het achterste van de F70. Dit terwijl er een tweetal Italianen ernstig zenuwachtig wordt en rap een rood doek over de auto trekt.

En ja, hij staat daar geparkeerd met een vleugeldeur omhoog, weer een detail ontbloot. Eind dit jaar danwel begin volgend jaar wordt hij officieel gepresenteerd en mag hij direct ten strijde trekken tegen de P12 van McLaren.35 reacties

Is de laatste gossip niet dat hij reeds geprestenteerd wordt in Parijs? Exact 10 jaar na de vorige Enzo?
Wow, knap werk van de cameraman!
Kan niet wachten tot ‘ie daadwerkelijk onthuld word!
@Audi Nederland: We zijn hier naar de enzo opvolger aan het kijken en willen aub niet gestoord worden door een saai leasebakkie!
@bbroek:

Ooit bedacht dat de “first comment”-positie een advertentievorm is, welke de broodnodige omzet binnen brengt voor AutoBlog, zodat jij helemaal “GRATIS en voor NIETS” deze site kunt bezoeken !?!? ….
@pietjepuk: Dat kon ik een paar jaar geleden ook al gratis en toen waren die advertenties er niet. Toen waren er ook niet van die irritante reclames voor alle filmpjes.
@alcantara: Google Chrome + AdBlock werkt perfect
@Arthur94: als iedereen dat doet dan kunnen we de site straks opdoeken.
@alcantara:

Wen er alvast maar aan ….

Als jij ‘gratis’ internet-content wil blijven consumeren, dan zul je ook advertenties moeten accepteren. Of dat nu pre-rolls (die irritante filmpjes..), de normale banners of “first comment’s” zijn, die inkomstenbron is broodnodig om een site zoals deze in de lucht te houden. Er zal ergens geld verdiend moeten worden. Een opmerking van @bbroek is dus nogal kortzichtig (what’s new).

Of jij zou bereid moeten zijn om te gaan betalen om AutoBlog reaguurder te mogen zijn. Bijvoorbeeld een abonnement van zo’n € 10,- per maand. Dus zeg het maar …
Hmmm…. aan het eind van het filmpje zie je die man omkijken en stopt het filmpje….
benieuwd wat er daarna gebeurde…
@Jokkebrok: Hij glimlachte en knikte wel, maar op zich hoeft dat niks uit te maken wat er gebeurde, je bent vrij om te filmen waar en wat je maar wilt op straat.
@Jokkebrok: hij begon te gebaren dat we door moesten rijden, waarop ik m’n duim naar em opstak (ik had de beelden immers toch al)… :D
haha, vlug doekje erover en toch nog vriendelijk lachen.
@fep739:
ik zag niemand vriendelijk lachen, integendeel..
Ik geloof niet in toeval.
http://ragegenerator.com/images/ragebuilder-faces/Miscellaneous-2/gay-seal.jpg
@The360box: Dit is niet de plek om je geaardheid te uiten.
@renesf:
Petrolhead-zijn is geen geaardheid? Dan zouden er hier heel wat mensen op de verkeerde site zijn!
benieuwd. de achterkant heeft de vorm van de ford gt.
@4991: verrek ja! Die heeft ook achterlichten!
@Forza:
humor!
@Forza:
plezier!
Erg benieuwd naar het eindresultaat.
@renesf: je bent niet de enigste. Ik ben ook hartstikke benieuwd!
Nu eentje met uitschakelbare verbrandingsmotor en we hebben er 1 met 0% bijtelling!
@leuiken: wedden dat we dan nog niet kunnen betalen ?
@leuiken: Verbrandingsmotoren zijn altijd uitschakelbaar…
Bij de fotoshoot van de Renault Zoë concept kwamen er bodyguards af op mensen die foto’s maakte. Bij deze auto doen ze er een doek over:p
Had de CEO van Ferrari niet ooit gezegd dat Ferrari’s nooit hybride zouden worden?
in Monza op dit moment staat ook bij ferrari met een rood doek erover kan hem best zijn
Facepalm naar mezelf. Ik las de titel niet en zag dat ding met een laken erop en de trailer erachter en zag dus die opvolger aan voor een onderstel voor een vrachtwagen, waar een trailer aan gekoppeld kan worden.

Faal :S
@JaxDryke: ach, weekenden. Verstand op nul, maandag hoeft ’t pas weer aan.
Hee een Fiat Tempra die heb ik al een tijdje niet meer gezien…
Het is wel typisch, ze rijden de testwagen naar de lokale pizzeria en de wagen moet vervolgens geduwd en per vrachtwagen worden afgevoerd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).