Startech weet wel raad met de Range Rover Evoque

Auteur: , 16 Reacties

Verlagingssetje, wieltjes, krachtkuurtje, kortom: extra mannelijkheid is aantocht voor de Evoque.

En dat kon de Evoque wel gebruiken. Er gaan geruchten dat Wouter speciaal voor deze auto zijn haar heeft laten groeien omdat hij het anders niet modieus verantwoord zou vinden om een review te doen van deze mede door fashionicoon Victoria Beckham (u weet wel, die modepop die ooit je gehoor beschadigde als Spice Girl en zich nu laat aanduwen door die Engelse voetbalmeneer) ontworpen ukkepuk Range Rover.

Startech kan de Evoque nu echter voorzien van een anabolenkuurtje dat net een beetje die vrouwelijk randjes eraf haalt. Zo is er een krachtkuurtje beschikbaar voor 2.0 benzinemotor, maar de specs daarvan bewaart Startech nog even voor de Autoshow van Dubai. Wat ze al wel verklappen is dat er keus is uit 20, 21 en 22 inch wielen. Ook is er een sportuitlaat leverbaar en wordt er een verlagingsset gemonteerd waardoor de Evoque 35 millimeter minder ver van het asfalt komt te liggen. De bodykit is daarnaast niet te missen.

Voor het door Victoria ontworpen interieur zijn er ook verschillende upgrades beschikbaar, zoals Alcantara en “premium leather” bijvoorbeeld. Dat premium leather zal dan wel bij Audi vandaan komen ofzo? Alle inlegpaneeltjes kunnen naar wens vervangen worden door hout of carbon fiber, wat natuurlijk best blits staat.

De Startech Range Rover Evoque zal op de Dubai International Motor Show (10 tot 14 november) zijn debuut beleven.16 reacties

Extra vermogen is altijd leuk. De uiterlijke aanpassingen en dan zeker de wielen vind ik geen verbetering. Vind hem origineel het mooist.
Gerust een strak interieur zo.
Heh, eindelijk krijgt de RR Evoque een propere ballenbehandeling!
K spot ze alleen nog niet zo vaak miss totaal maar 2x.. Had anders verwacht
Persoonlijk vind ik hem in dynamic uitvoering het mooist.Ik heb hem ook nog maar 1x kunnen spotten. Het probleem van de Evoque is dat hij een hoge prijskaartje heeft hangen om zijn nek.
Voor hetzelfde bedrag kan je ook kiezen voor een X3, XC60 of Q5 met opties.
Het beloofde wel veel goeds, maar achteraf is het toch een waardeloze auto ondanks zijn gewaagde looks. Hadden ze 10k van de instap prijs afgehaald was het een succes geweest.
Leuke aanpassingen … net iets meer ballen :-)
Precies goed.. Wielen hoeven niet perse zo groot.. Perfect
Bij Car-Concern in Lochem staan er 2, :D gewone dan bedoel ik ;)
waarom zo’n vage streep bij het voorwiel?:O voor de rest is ie er wel op vooruit gegaan.
ik kwam er vorige week voor het eerst een tegen (standaard versie, ook in het wit)

indrukwekkende bak hoor, “vrouwelijke randjes” zijn mij niet opgevallen
Inderdaad, deze auto heb ik ook in het eggie gezien! Helemaal standaard, ik begrijp waarom je geen drol door het achterraam ziet! Vrouwelijke randjes zijn mij ook niet opgevallen. Wel een mooi bakkie, jammer van die motortjes. In zo een auto moet minstens een acht (8) cilindert in liggen!
@escort77: ik ook op de A4 bij Adam.. Dik ding, niet mijn soort auto maar wel mooi om naar te kijken..
getvergerrie wat een lelijke wielen.
Verder vind ik dit een enorm gave auto!
In 3-deurs, benzine, en met adv.1 sloffen aub. Strikje erom hoeft niet hoor. (A)
Ook deze wagen heeft standaard geen tuning nodig….
Ik vind hem standaard al mooi. Nu nog beter.
Vanaf de zijkant zie ik Citroën DS3

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).