Stoerdoenerij van Mansory op de C-Klasse Coupé

Auteur: , 25 Reacties

Wanneer Mansory in aanraking komt met Mercedi resulteert dat meestal in heftig verbouwde SLS'jes of een G-Klasse met 700 uitlach-pk's. Goed nieuws, Jan Iets-Meer-dan-Modaal kan er binnenkort ook terecht met zijn doodgewone C-Klasse Coupé, om er een lekker doorgeslagen uiterlijk op te laten plakken.

Mansory heeft voor de C-Klasse Coupé een voorbumper in petto met grote luchtinlaten gevuld met metalen roosters In de zijkanten werden LED-lampjes geprikt en iets daarboven zien we een grille die logo-loos is gemaakt. Niet bepaald chique, maar wel in lijn met de carbon-fiber motorkap.

De best wel brede zijschermen van Mansory sluiten aan op de nieuwe voorbumper en de zijskirts, achteraan is het er niet minder heftig op gemaakt en pronken er twee dikke uitlaatpijpen door de diffuser, die op zijn beurt weer tegen een forse achterbumper met grote luchuitlaten is geplakt. Tot slot, de koolstofvezel kofferklepspoiler loopt door tot in de achterschermen en optioneel plakt Mansory bovenaan de achteruit nog een stukje koolstofvezel. Aan de binnenkant werd een sportstuur gemonteerd en een scala aan carbon-fiber goodies, zoals schakelflippers.

Dit pakketje is puur show, zonder aanpassingen aan de go. Ideaal voor de C180-, C200-, C250– of C350-rijder die graag opvalt. Voor de C63 AMG-varianten komt Mansory later nog met iets anders -en ongetwijfeld nog heftiger- op de proppen.25 reacties

Jammer dit… Vind sowieso dat je het minimaal moet houden bij wat kleinere auto’s met klein bedoel ik dus 180’jes en 200 enzo de c klasse opzich is een prachtige wagen… En wat ben ik weg van de c63 amg!
gewoon niet doen nee!
Fugly, iemand nootjes?
Lol, zie je jezelf al rijden in zo’n ding? Overal spotters die achter je aan rennen. De ultieme trollmobiel.
Tupperware tuning, totaal geen eenheid met de auto. Doet volledig afbreuk aan deze auto. Dat de mensen die werken voor Mansory visueel zo beperkt zijn. Mensen die dit ontwerpen hebben een verkeerd vak gekozen. Volledig ongeschikt, ik zou ze willen adviseren om wat anders in hun leven te gaan doen!
@Bo1972: prachtig verwoord!
Wtf
Als eigenaar zou ik enkel gaan voor de carbon spoiler en de carbon diffuser. Op een C63 uiteraard, voor de rest is zo’n C63 al meer dan dik genoeg. Al is dit pakket niet voor de C63…
@ej20g: de wel diffuser zonder die rare uitlaten trouwens. Lekker de 4 standaard sierstukken op de plek van die rare dingen.
Knap hoe je een auto met klassieke lijnen toch zo weet te verpesten
Hoe verneuk je een mooie c-klasse? Nou zo…
Doe maar niet nee.
De achterkant en de carbon dingetjes zijn leuk. De rest is niks… Next!
Waarom?……
Ben gelijk wakker , WAUW !
@c63amgvos: Ik ga weer slapen! Bah!
De voorkant ziet er nog niet eeens zo slecht uit. Maar de achterkant gaat echt veels te ver, die uitlaten?! Wtf!
Oe, dat is niet echt lekker wakker worden….
Oei! Het ziet er wel grappig uit, maar ik vind de standaard AMG vele malen mooier.
Die C63 AMG Black Series mooi vinden en dat dit lelijk..

Weinig verschil in, allebei beladen met tupperware en over-the-top.
Show zonder go? Jammer
@c220amg ik vind wel iets hebben..
Daar moet haast wel porno geluid uit komen.
De achterkant is echt heel dik. Zeker met die geniale uitlaten. Maar de voorkant is over the top…
Leuk, al die pks en carbon. Die bodykit had echt niet gehoeven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).