Super fout: Mercedes SLK met Versace interieur

Auteur: , 25 Reacties

Waarom is niemand eerder op dit idee gekomen? Mercedes en Versace horen immers net zo goed bij elkaar als Wilders en waterstofperoxide. Gelukkig heeft het Litouwse Elite Motors de beide merken met elkaar verenigd.

Versace heeft in het verleden al eens samengewerkt met Lamborghini. Dat deden ze in de vorm van een speciale Versace uitvoering van de Murcielago LP640, die zowel in coupe als roadster variant is verschenen. Ook vergreep Dontella Versace zich aan een MINI Cabrio (voor het goede doel).

De SLK350 die we hier zien is onder handen genomen door het Litouwse Elite Motors en heeft een bodykit gekregen van de Belgische tuner Expression Motorsport. Het interieur is “opgeleukt” met Versace motieven en het bekende logo.

Persoonlijk vind ik het nogal smakeloos, maar ik kan me voorstellen dat mensen die een SLK geweldig vinden helemaal wild worden van deze uitvoering.25 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Ik was al geen fan van dit model SLK, dan komen ze met zo’n foute kleurstelling. No thanks.
Scheelt dat het niet via Mercedes zelf een project is zoals destijds die Armani CLK, wat een lelijke zooi zeg die SLK…
Echt een wagen om mee bij je klant te komen voorrijden. Dit is net als een Armani telefoon, een product slechter maken en voor meer verkopen door er een merkje op te plakken. Waarna de klant zijn aankoop vervolgens verdedigd door in iets exclusiefs te rijden.
Schoenmaker blijf bij je eigen leest.
er mist alleen nog een neger die de rug leuning te ver naar achter heeft en zijn linker arm gestrekt heeft en met zijn hand boven op het stuur en de muziek veel te hard
@rogierrs: Pas op straks wordt je nog aangeklaagd voor racisme, je weet wel vooroordelen en andere shit als blanke mag je tegenwoordig het n woord niet gebruiken je moet een gekleurd uberpersoon zeggen volgens de pvda
fout x fout = goed
@alcantara: Rekenen was blijkbaar niet je sterkste vak…
Met het interieur is niets mis, de rest daarentegen.
Moest je dit interieur kunnen krijgen in een anonieume, SLK, Z4 of mx-5 zou ik meteen verkocht zijn.
@Hupke: Ik zou toch vriendelijk bedanken. Overal Versace logo’s, bah bah. Dan vind ik mijn rood leren interieurtje van mijn GT toch een stuk smaakvoller.

Maar goed, smaken verschillen ;).
@knalfa:

Alleen maar op de hoofdsteun de rest is gewoon luxueus leder en stof? Voor de rest ziet het er wel mooier uit dan zo’n staai standaard interieur.
Slk is zoiezo al fout!
@Mootjuh03: zowiezo is sowieso fout.
@robbie: sws
Interieur niet verkeerd, de buitenkant om te huilen.
Erg dik, alleen de accenten in de koplampen en t logo is me wat teveel..
Ik denk dat ze hier in het kamp niet blij mee zijn .
@norge: … geen trekhaak voor de Tabbert
Poep interieur..
Verschrikkelijke auto echter de buitenkleur op zich vind ik best wel mooi! Zou mooi staan op een gewone SLK met AMG velgen onder :)
T’is nog zo’n oude slk, die hamsterbek dus.
Ik loop liever aan n artikel voorbij dan erover te lopen zeiken, maar dit is echt janken met de pet op. Wat n kermis auto, had m meteen kermisattractie groen met silver flakes gespoten
Wat een pooierbak.
Politie: we hebben uw auto teruggevonden meneer. Maar we hebben echter toch slecht nieuws. Ze hebben de vlammen helaas verwijderd. On topic: een slk is alleen toegestaan als er een 8 cylinder in ligt.
Die is best wel verne*kt.
Niet slecht,kan er wel mee door zelfs

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).