Supercar galore: SLR club doet Toscane

Auteur: , 26 Reacties

Ooit vier keer de Mercedes McLaren SLR Stirling Moss in één shot gezien? We dachten het niet. De SLR Club deed vorige week de Giro di Toscana, en dat leverde mooie plaatjes op!

Een schitterend Italiaans landschap, gecombineerd met een fiks aantal peperdure, exclusieve McLaren Mercedes SLR’s, en bijbehorende ondersteunende wagens in de vorm van een paar dikke G-klasses, veel beter wordt het niet.

De SLR Club doet Toscane

Van 12 tot 15 juli werd de Giro di Toscana gehouden, na de Mille Miglia nog een groot Italiaans luxe auto-evenement dit jaar, maar dan exclusief voor SLR-bezitters.

Eigenlijk hoeven we hier niet meer zoveel bij te vertellen, de foto’s vertellen het hele verhaal al. Ga daarom snel naar de gallery!26 reacties

Wat blijft dat toch een bizarre auto die SLR SM.
Als die allemaal tegelijk gas geven heb je ineens tijdverschil met Toscane…
@E34M5Touring:

Krijgt de Etna of Vesuvius (of welke brulberg daar dan nog ruwweg in de buurt mag liggen) ineens ook zin om mee te brullen. En kan je ze ongelijk geven.
@Hupke: Toen ik nog bij de dealer werkte hadden we een Merc dealer die AMG Clubdagen deed. S’ochtends om 9:00 op zaterdag 20 AMG’s door de straat bulderen. Veel beter kan je niet wakker worden hoor.
@E34M5Touring: lol!
Dit is pas een wtf moment, 4! keer stirling moss! 1 is al een zeldzaam gezicht laat staan 4! Wat een gruwelijke combinatie
Liever de G-klasse.
Met de mille miglia dit jaar reden er ook enkele SLR’s mee, alsook 1 SLR Stirling Moss.
Er was toch ook een grote combo met meer dan 4 slr sm? Ik kan het alleen niet terug vinden. Was zelfs een artikel van op ab.
Bartholomeo, er waren er maar liefst 5 van de Stirling Moss en een stuk of 20 “gewone”.
Toen ik 1 SLR SM op een foto zag staan, vond ik het maar een raar ding! Nu ik er 4 op een foto ziet staan, in zo’n omgeving.. vind ik het opeens een prachtige wagen!
Weet iemand hoeveel SLR sm er op Nederlands kenteken staan?
@slippie101: Er zijn er wel in Nederland maar volgens mij niet op NL Platen.
@Donstil: in Assen stond er wel eens 1, en die had Nederlandse platen. Ook bij Benjamins&Derks in Hoogeveen stond een tijdje 1 te koop, ook met platen.
Zo dat was vliegjes happen voor die ene zonder helm .
@norge: vliegenvanger van dienst…
De SLR Stirling Moss wordt duidelijk al meer gewaardeerd dan wanneer ie werd onthuld. En terecht, wat een plaatje!
Wat is dat toch een lelijk ding die SLR SM. De normale SLR daar in tegen, Jum!
Prachtige foto’s ook!
Omnomnom
Prachtige wagens die Stirling Moss. Da’s toch gewoon alles wat een wagen moet zijn zo’n speedster.
Weg met de voorruiten van slappe cabrio’s die halve coupe’s zijn en die van de roadsters die nog niet beslist hebben of ze nu leuk of comfortabel willen zijn.
Ik heb nog een filmpje op mn iPhone staan met 5 SLR SM’s achterelkaar tijdens de Mille Miglia 2012. Waren er in totaal zeker 8 stuks
@tweetyv6: correct, daar hebben wij ook de achtervolging op in gezet, maar toch moeten afhaken. Mijn dieseltje kon het “messerschmidt geluid”. Niet bijbenen…..
Wat een prachtige wagen, stond ook op de autorai. Echt een mooi ding.
De slr en slr 722 zijn toch wel mijn all time favourites. Maar die stirling moss is echt bad ass, vooral in het zwart. Zie mijn foto’s bij de spots
Hahaha, op die eerste foto lijken die SLR’s wel op zo’n bord die de Belgische politie langs de snelweg zet zodat men denkt dat er een politieauto staat.

Kon er zo gauw geen plaatje van vinden maar in China gebruiken ze hetzelfde systeem, in de hoop dat men wat langzamer gaat rijden.

http://www.chinablog.nl/blog/wp-content/uploads/2011/12/politie-china-snelweg-3-450×486.jpg

http://www.chinablog.nl/blog/wp-content/uploads/2011/12/politie-china-snelweg-2-450×447.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).