Supercarvilla staat in het teken van droomauto’s

Auteur: , 51 Reacties

Kijk je graag naar een Ikea-kastje met flatscreen om elke zaterdagavond niets van The Voice te hoeven missen, of zet je liever een centrale kamer in je huis vol met automobielen? Laten we voor het voortbestaan van de mensheid hopen dat de meeste petrolheads het laatste opteren. Iemand uit Californië heeft die droom waargemaakt.

Hij klopte aan bij architect Robert Mahterian om in de plaats Encino een huis met een open 1e verdieping te laten ontwerpen. Hierin werd een dijk van een muurloze ruimte gecreëerd om ongeveer 15 auto’s te kunnen stallen om een glimmend houtvloertje onder een zee aan spotlights. Op de foto’s zien we wel een open haard, twee zetels en een eettafel met stoelen, maar de resterende ruimte is verder in het teken gesteld van vierwielers. Een in-house showroom om constant naar klassieke Amerikanen, retesnelle Porsches 993 964 Turbo en een sporadische Shelby Cobra te kunnen gluren. En zien we daar een Ford Mustang GT500 Eleanor?

Je vraagt je af of er überhaupt wel eens met deze auto’s wordt gereden. Wel, laten we het hopen. De eigenaar heeft op zijn landgoed immers ook een drieluiksgarage laten bouwen, inclusief autolift. Daar zal ongetwijfeld meer gebeuren dan alleen poetsen.

Jep, dit begint steeds meer op een ultieme mancave te lijken. Van buiten de looks van een gezapige dertien-in-een-dozijn-villa, maar binnenin is het een autoparadijsje met slechts twee kamers; een om te slapen, de andere voor entertainment. De prijs voor dit alles? Onbekend.51 reacties

Dat is nu eens een mooie collectie, niet die o zo voorspelbare meuk….
Toch maar eens een bank gaan beroven…Damn…
@norge:

Welke bank had je in gedachte?? Dan help ik je een handje :)

OT: Inderdaad erg mooie collectie. Me want money!!!
Wat is zo’n NSX prachtig he!
@Roef: inderdaad prachtig!
@Roef: Oh ik dacht al, wat een vreemde Corvette.
Gekke Americanen
@wolfssjrd: met een ‘k’ inderdaad ;)
@bruinbeer: was de bedoeling dat het zou klinken als een of ander mislukt amerikaans accent :p
Prachtige collectie dit!
Mooie collectie! Jammer dat ze zo te zien allemaal kapot zijn of aan onderhoud toe. Of is ie de motoren aan het luchten?
@E34M5Touring: Daarom zijn het ook droomauto’s, bedoeld om over te dromen hoe het zou zijn om ermee te rijden. Maar niet echt doen want worden ze vies en gaan ze kapot.
@alcantara: Doe mij maar een paar nachtmerries dan. Elke keer naar de winkel lopen vind ik ook niks.
@E34M5Touring: Dan moet je Hyundai kopen, het idee dat je erin moet rijden is een nachtmerrie maar het kloteding komt wel altijd zonder stukken aan op bestemming en onderhoud is goedkoop.
@alcantara: I’ll stick to my Alfa.
@E34M5Touring: Maar die komt misschien niet op de bestemming aan zonder stil te vallen :) Wel heel mooie wagens. Wat voor een Alfa rijd jij?
@fkbmw: Heb er 4 gehad en dr is dr geen 1 die me ooit heeft laten staan. No bullshit. De huidige is een 2006 147 JTD16V.
@E34M5Touring: Mooi. Jij hebt wel een leuke autocollectie lijkt mij. Vooral die Alfa en die Camaro SS. Heb je die ge-shipped uit de VS of is dat een Euro-spec?

Jammer trouwens dat ze geen Alfas meer leveren in de VS.
Mooie auto’s die hij heeft en goed gevonden die lift
nope .. de meeste “petrolheads” opteren de eerste keuze ..

mensen die zichzelf “petrolhead” noemen kunnen sowieso niet sleutelen ..
Die C1 Corvette, die T-Bird, die Porsche 993 en die Shelby Cobra. En die Ford GT. Ongelooflijk mooi allemaal. Hopelijk rijdt hij er inderdaad mee, anders staan ze daar te rotten.
@fkbmw: Als je het stoer vindt om alle namen op te noemen doe het dan wel goed, want er staat nergens een 993, alleen een lelijke ouwe 964 Turbo.
@alcantara:

Smaken verschillen blijkbaar, ik vind dat net de mooiste 911.
@Hupke: ik overdrijf een beetje, want de 993 vind ik wel mooi en die lijkt er wel op. Alleen is die veel strakker en moderner dan de 964.
@alcantara: 964 is de mooiste Turbo…993 als normale 911 ok maar als Turbo blijft het voor mij de 964.
@alcantara: Ik vind het helemaal niet stoer om de namen op te noemen hoor. In het artikel staat wel degelijk Porsche 993, OK? 964 Turbo dan. Ben je nu tevreden?
@fkbmw: Ja. Nu ben ik tevreden. Waarvoor dank!
@alcantara: Kneus.
@kapiteinaudi: lul
@alcantara: Rustig, niet schelden….
Dan doet mijn hartje pijn.
@kapiteinaudi: sorry ik bedoelde: lol
@kapiteinaudi: je lokt ‘m wel uit he vriend…
@gj8003: Een beetje maar hé….
Sorry @alcantara, ik zal je nooit nog een kneusje noemen.
@alcantara:
Korter kan je hem niet samenvatten, iets genuanceerder zou best kunnen….
@jrk68: Ik heb besloten om op die onzinnige, ongerijmde, ridicule en dwaze opmerkingen van je niet meer te reageren maar gewoon mijn muil te houden.
@kapiteinaudi:
Dan heb ik dat doel alvast behaald, kan ik me weer bezighouden met zinvolle reacties.
Mijn voornemen voor 2013….
@jrk68: Goed voornemen, of het nu daadwerkelijk gaat gebeuren is een andere vraag. Dat zal de tijd uitwijzen…
Jizz in my pants.
The voice is op vrijdag niet op zaterdag
@jackass266: Help …
Ik zou haast zeggen dat het een Porsche 964 is, te beoordelen aan de torpedobuizen op de motorkap en de minder gladde kont.
@RacerX: Het is een 964 Turbo. Geen 993 zoals in de tekst staat.
Het is sowieso geen 993 ik kom strax met de werkelijke naam. Even papa om hulp vragen want dit is een of twee modellen eerder en die heeft hij ook dus zal het type enzo ongetwijfelt weten.
@jweelden: volgens mij is het hierboven al meerdere malen genoemd, scroll maar es terug jongeman.
Nu enkel nog een Bel-Air, 300SL, Cadillac Eldorado, van 1957 welteverstaan, een Lincoln Continental, de vierdeurs convertible welteverstaan, een Jaguar E-Type of XKE in zijn garage, dus niet in de woonkamer zodat hij er wél me kan rijden, en het is compleet.
Niets voor mij zo’n toonzaal. Ik heb liever een leuke garage.
Eigenlijk diegene die ik nu heb maar dan nog groter.
De auto’s zeggen me ook niets ik zou veel oudere en veel jongere wagens hebben staan.
Fraaie collectie
Dan heb ik toch echt liever dar pandje mèt inhoud van die meneer in Brummen!
Zo aan de velgen van die Porsche te zien is het een Porsche 964 turbo 3.6 (turbo II). Naar mijn mening een van de mooiste turbo uitvoeringen ooit.

Voor de rest; als dit echt zijn huis is en niet een garage die op een huis lijkt dan noem ik je geen petrolhead maar gewoon van de pot gerukt.
Ah, helpt me eraan herinneren dat ik nog even een oudejaarslot moet kopen. Mocht het daarmee goedkomen, stuur ik tzt de foto’s wel in van mijn interpretatie. Verwacht geen Amerikanen en Duitsers, maar wel veel Bruut Brits.
Nouh, niet mijn droom auto’s. Zou ze allemaal verkopen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).