SUV beukt Roadster, eigenaar gaat door ’t lint [video]

Auteur: , 32 Reacties

Hoe zou jij reageren als je heel lang aan een kitcar gewerkt hebt, en er vervolgens, na een halve kilometer (!) rijden, een ontzettende druiloor zijn dikke SUV tegenaan zet? Nou ja, kijk maar... Parental advisory: explicit lyrics.

Om eerlijk te zijn: wij hadden nog nooit van de MEV Exocet gehoord. Dit is een kitcar-ombouwproject voor de Mazda MX-5, waarmee het al vrij lichte Mazda’tje een soort van Ariel Atom-treatment krijgt, en 30% lichter wordt gemaakt. Want less=more, zeker als het om je autogewicht gaat.

De Amerikaan Kevin Patrick had net een dergelijke kitcar in elkaar geschroefd en ging er vol trots mee de weg op. Onderweg naar het laten uitlijnen van zijn auto staat hij buiten zijn auto bij het tankstation, terwijl zijn onboard camera nog draait. En dan komt er een big-ass Ford Expedition achteruit rijden, vol in de flank. Hoe hij reageert? Bekijk het HIERRRR. Prepare for the ginger curse.. (via Jalopnik)

U ziet het, niet alleen blonde Swift-meisjes hebben hun ogen in hun zak zitten. Park assist anyone?32 reacties

opa, wat zegt die man? :)
@wimbers: Jammer dat je dit hebt gejat uit de vimeo comments
achja het was toch al niks
ik vind zijn reactie nog wel meevallen.
ik zou boos worden.
Pfff dramaqueen. Zet dat gebakje dan ook ergens neer waar hij niet in de weg staat.
Doe precies hetzelfde aan de andere kant en je ziet geen verschil toch ?
hey, Hey, HEY you f*cking c*cksucker, i just build this car with my bare hands… dat word hem nog lang achtervolgt :P
“I didn’t see it”. Nee het autootje komt maar net boven de SUV bumper uit! Bekend probleem, mijn kloothommelige overbuurman is in een bezopen bui tijdens inparkeren tegen mijn Midas aangereden want die had hij ook niet gezien, kwam niet boven zijn kofferbak uit. Toen ik het ’s morgens ontdekte en er wat van zei, is hij meteen weggereden en heeft bij de politie aangifte van smaad gedaan. Uiteraard viel er niets te bewijzen, foto’s die ik nog wel had gemaakt waren geen bewijs. Had ik ook maar een Gopro camera gehad in mijn auto.
Volgende keer een oranje vlaggetje op je Midas?
@midasracer: Fijne buurman heb je…
@midasracer:

dat hij meteen er vandoor gaat en daar aangifte van doet zegt al weer genoeg. Zou nog niet klaar met hem zijn… Maar het kutte is dat je ze niks kan maken over het algemeen
Das behoorlijk kut dan wordt je wel ff gek. Schade lijkt trouwens mee te vallen, hij raakt het wiel en het spatbord, de auto is licht en schuift opzij, even ophanging en fusee + velg nakijken, nieuw spatbord er op.
Ik zou niks zeggen …..(maar). :evil:
Wat een geweldig beeld! Ben wel benieuwd naar het merk en type camera.
@dotternetta: beeldhoek etc doen mij een GoPro Hero 2 vermoeden
godsamme.. waarom zijn die filmpjes altijd zo kort.. ik wou de rest zien!
Dan zou ik het toch ook ff moeilijk hebben moest er iets waar je zo fel mee bent vernield worden door een idioot.
Voor hetzelfde geld was hij hem naar de keel gevlogen.
Die man zag een overbodig onderdeel, rijd dat er ff profi af (auto nog lichter) en krijgt nog de volle laag ook. Raar volk die Superlight bestuurders, Superlightontvlambaar zo te horen ;)
Haha!! Snelcursus Engels vloeken: Part 1!
ik vond dat ongeluk toen in het programma de aller slechste chauffeur van nederland erger. toen dat meiske tegen die volvo aanknalde. dit is nog een soort van begrijpelijk
hahaha, zalig! Dat komt zeker op youtube terecht. Als je dit een paar keer afspeelt is het wel grappig.
In scene gezet…
@Megakix:

Lijkt wel zo inderdaad. Komt erg nep over.
Gelijk heeft ie!
Hij reageert niet heel erg boos. Maar het ziet er echt heel nep uit.
Kindjes hebben gelijk wat nieuwe scheldwoordjes erbij geleerd! :)
Die park assist hoor je buiten zelfs piepen haha, als je het ziet gebeuren rijd je toch weg? Of blijf je wachten tot die botst? USA Mensen hè zegt genoeg denk ik
“I just built that car with my bare hands!”

Ik heb ook regelmatig een nieuw frontje op mijn telefoon gedrukt, heb ik dan ook een eigen telefoon gebouwd? Wat kan die vent overdrijven.
@desoper:
Oh ja, vertel; heb jij ooit een auto gebouwd? Al is het “maar een kitcar”, geloof me dat is meer dan een frontje klikken. Dat kost maanden denkwerk, improvisatie en sparen.
Als je een auto zelf maakt dan is het meer dan een auto, geloof me. Dat deze man scheld is niet goed te praten. Wel denk ik dat het zijn passie en betrokkenheid voor zijn auto toont.
Kan gebeuren. Niets bijzonders aan.
lame. saai. welk lint?
Lame inderdaad. Wat voor schade heeft die kitcar nou? Tikkie tegen het wiel. Kan gebeuren. En die man in die SUV deed het echt niet expres. En dadelijk op de eerste de beste trackday zet ie hem zelf in de muur.. welterusten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).