Suzuki toont eerste beelden compacte crossover

Auteur: , 6 Reacties

Suzuki gaat ons tijdens de autoshow van Genève een nieuwe compacte crossover voor het C-segment laten zien en dit zijn de eerste foto's.

De crossover is gebaseerd op de Suzuki S-Cross Concept die we kennen van de beursvloer van Parijs van afgelopen winter. Het productierijpe voortvloeisel moet de concurrentie aangaan met de Qashqai, Tiguan en andere compacte crossovers. De nieuwe crossover krijgt optioneel de beschikking over i-AWD aandrijving. Volgens Suzuki ligt de CO2-uitstoot op een zeer laag niveau voor deze klasse en bovendien zouden wegligging en rijplezier van hoog niveau zijn. Wij van WC-Eend…

De naam voor het nieuw te introduceren model is nog niet bekend, de eerste foto’s en video zijn hieronder te vinden. Het lijkt inderdaad op de S-Cross, minus een hoop scherpe (lees: interessante) randjes. Wat vinden jullie ervan, is dit een aanwinst voor de markt of is het gewoon de zoveelste? Roept u maar!

Check de video hierrr!!!6 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Fiat Croma, is that you?
@MartijnGizmo: ik wilde precies ’t zelfde zeggen.
zo lelijk dat ze hem niet in zijn geheel durven laten zien? of is dat sneu voor de mensen die een kaartje hebben gekocht voor de geneefse toonzaaldemonstratie?
Prachtig hoe ze die ledjes gedaan hebben. Echt een voorbeeld voor velen!
Ziet er op het eerste zicht wel goed uit.

SX4 afstoffen als naam? En een nieuwe Sedici misschien…
@Esprit_de_Flandre: Ga daar maar van uit. Als ze hem echter serieus willen laten concurreren met de Qashqai en de Tiguan zou IK ‘m eerder de SX5 noemen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).