Taxichauffeur slaat vrouw bewusteloos, laat haar achter

Auteur: , 28 Reacties

Vraagje: Wat doe je als taxichauffeur als je een passagier hebt die niet genoeg geld bij zich heeft? Simpel! Die sla je bewusteloos en laat je vervolgens op straat achter. Tenminste, dat is een 29-jarige vrouw uit Utrecht (naar eigen zeggen) overkomen. Zou het ooit nog goed komen met het imago van taxichauffeurs?

De politie weet te melden dat de inwoonster van Utrecht gisteravond rond 01:15 uit Amersfoort vertrok met een taxi naar Utrecht. Toen ze daar aankwamen kwam de vrouw er achter dat ze niet genoeg geld bij zich had om te betalen.

Dat liep uit op een ruzie en rond 02:10 werd de vrouw bewusteloos (met een hoofdwond) gevonden op de Balijelaan. Uiteraard werd ze daarna naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten behandelen.

Als het daadwerkelijk zo gegaan is als de vrouw tegenover de politie heeft verklaard is het echt te bizar voor woorden. Er zou natuurlijk nog meer aan vooraf gegaan kunnen zijn, maar dat blijft speculatie.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden via tel: 0900-8844.28 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Beter dat hij haar achter liet dan meenam toch?
@alcantara: iemand bewusteloos met een hoofdwond achterlaten vind jij prima?
@robbie: idd al is iemand ontvoeren ook niet netjes.
@alcantara: zeg dan niks
Pff, het is 2012 hoor, je kan dan toch ook:
– Pinnen?
– Internetbankieren op je mobiel?
– In natura betalen?
@appelsenperen: haha t liefst natura natuurlijk ;)
@jonkie: ook als je een oma moet transporteren? Haha
@appelsenperen: Walgelijke reactie. Nog walgelijker dat deze verwrongen geest zoveel plusjes krijgt toebedeelt !
Dit heerschap praat eigenlijk de agressieve actie van deze barbaar goed. Zo van: “Ja, dan had ze ook maar niet zo’n sexy outfit moeten dragen, logisch dat je dan verkracht wordt”…
Bizar verhaal. Naar een bankautomaat rijden was geen optie??
Maar goed er is ook maar 1 kant van het verhaal bekend. Ik heb zo het vermoeden dat de vrouw zich niet helemaal normaal gedragen heeft. Je klant bewusteloos slaan doe je ook niet zomaar..
Ik ben zelf taxichauffeur (als bijbaantje naast studie), maar ik ben blij dat ik alleen voor de zorg rij, dus vooral ouderen waarbij de inkomsten naar de taxi voornamelijk uit subsidie bestaan.
Moet er niet aan denken dat ik tussen al dat andere (niet bepaald snuggere) volk op een station moet staan wachten…
Ze moeten in Nederland echt even mee met de tijd. Hier in Amerika heb je infotainment schermpjes achterin en kan je in elke taxi met je creditcard betalen. Erg fijn aangezien ik nooit cash op zak heb.
@Pordon:
dat zou inderdaad makkelijk zijn. Maar als je gewoon aangeeft dat je niet genoeg cash bij je hebt en vraagt aan de chauffeur vraagt of hij/zij even langs een bankautomaat wil rijden, doet elke chauffeur dat gewoon.
ik heb het vermoeden dat deze vrouw buitengewoon vervelend is geweest..
Dan was ze waarschijnlijk lelijk anders had hij wel een natura beloning gevraagd.
Altijd hetzelfde liedje met die truckers..
Het magische zinnetje hier is ‘als het daadwerkelijk zo is gegaan’… Zelfs de politie weet nog niks! Misschien trok ze wel een mes ofzo…
Het is gissen na de oorzaak. Typisch politie werk om het uit te zoeken.
Kan je in Nederland niet pinnen in de taxi ? Lijkt wel zo’n derde wereld land zeg.En verder moet ik @alcantara wel gelijk geven.
Gokje, ’t is een taxichauffeur, hij kan z’n handjes niet thuis houden, slaat vrouwen en laat vervolgens z’n slachtoffers voor dood achter en gaat er van door.
Rara wat is dit ? …
Vanuit Amersfoort is het overdag maar 25 minuten naar Utrecht, laat staan ’s nachts. Dan hebben ze een hele tijd ruzie gehad, of mevrouw heeft een beste tijd op straat gelegen. 1 van de 2…
@coupe20vturbo: Lezen. De dame kwam er aan het einde van de rit pas achter dat ze niet genoeg geld had.
@lemans96: en dat verbaast me niet met die idioot hoge taxi tarieven hier..
@lemans96: In een ander bericht staat dat ze in de buurt van een pinautomaat lag…Dus kennelijk had ze ook geen geld op haar pin staan?

Maar wat een agressieveling moet het geweest zijn, om een vrouw dusdanig te mishandelen. Hij had ook naar het politiebureau kunnen rijden…

Maar mocht de “dame” echt zo lastig zijn geweest…Tja, ik weet ook niet wat ik dan zou doen. Het is IMHO ook makkelijk oordelen vanachter je pc…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).