Teaservideo: Ferrari 599 opvolger [V12 powerrr]

Auteur: , 26 Reacties

The most powerful Ferrari ever is about to take its bow
Dat klinkt alvast veelbelovend! Op 29 februari zal de opvolger van de Ferrari 599 onthuld worden, maar tot die tijd hebben we alvast een leuke teaservideo inclusief heerlijke V12 brul!

Dat Ferrari tijdens de Motor Show van Genève de opvolger van de 599 zou onthullen wisten we al, maar nu weten we ook dat deze auto de meest krachtige Ferrari ooit zal worden (tot de komst van de F70). De geruchten over 700+ pk zouden dus best wel eens waar kunnen zijn.

De V12 die onder de motorkap komt te liggen van deze auto die de naam “620 GT” zou meekrijgen is gebaseerd op de volledig nieuwe direct ingespoten 6.3 liter grote V12 die debuteerde in de Ferrari FF.

Ferrari teaser video26 reacties

Okee, nou we zullen zien als het voorbij is met teaseren ;)
Woei, dat klonk goed :)
Hoop dat ie wel een wat ander neusje dan de FF meekrijgt, want da’s zo ongeveer het enige minpunt aan de FF. Liever een 458-achtig front. En +700PK zal wel waar zijn, gezien het vermogen dat een Aventador op een dyno laat optekenen. Il cavalino rampante kan nu eenmaal niet achterblijven op die tractorbouwer.
Als hij maar geen 4WD of automaat krijgt vind ik het best!

De FF en de California doen serieus afbreuk aan de prachtige historie die het merk heeft. Toch een beetje zonde dat ze zo makkelijk van principes afstappen…
@veyronslr: welke principes dan? En een handbak kan je sowieso vergeten, want die bouwt Ferrari niet meer.
@robbie: Dikke motor, verbonden met de achterwielen en net genoeg luxe om te overleven. Geen automaat, stalen vouwdak of 4WD, maar een auto voor helden. Sinds de jaren 80 kwam er steeds meer zooi bij, als ik kijk naar de puinhoop op het dash van een FF vraag ik me af waarom het allemaal zo moet. Nu heeft Ferrari het laatste decennium sowieso al een voetballers+rappers imago verworven, wat een beetje jammer is van het merk. Ze maken niet meer de stijlvolle, elegante GT’s van vroeger die toch goed reden en sportief oogden.
@veyronslr: wat robbie zegt : welke principes? Dat je een California of FF qua esthetica niet meteen mooi vind, ok. Ik ben ook geen fan van de California. Maar het zijn wel nog steeds uiterst snelle, zeer goed sturende, (eventueel) luxueuze sportwagens die je pussy garanderen. Als je ’t mij vraagt blijven ze net wel trouw aan hun principes.
@veyronslr:
Ik zie in de jaren ’70 als de eerste automaatjes en in de jaren ’80 de eerste 4WD Ferrari. Over historie gesproken….
@veyronslr:

Is het gepast om nu te beginnen over de Veyron en de SLR, beide met automaat en meer luxe dan nodig is om te overleven?
Dit wordt smullen geblazen met die 6.3 L V12 en 700+pk.

Klinkt als muziek in de oren, het mooie design gaat gepaard met het prachte geluid heerlijk!!

Tevens ben ik erg benieuwd of de nieuwe Enzo een net zo prachtig brulgeluid produceert als de “huidige” Enzo. Ik kijk er erg graag naar uit. Ook aangezien het geluid van de nieuwe Pagani Huayra nogal tegenviel.
Klinkt als de 599 GTO.. Ik heb denk ik een nieuwe favoriet gevonden! Echt super geluid!
Zoiets! http://www.youtube.com/watch?v=9ApgRj9uxiU
@rubenpriest: Nice nice zeer nice !
@rubenpriest:
http://www.youtube.com/watch?v=PFyXTmpq9J0

En als de nieuwe Enzo hier op lijkt heb ik zeker niks te klagen. 2 heerlijke auto’s opkomst de nieuwe 599 en de nieuwe Enzo 8)
@agera: klassiek filmpje :P het filmpje van Sjoerd v Stokkum met die 3 zag ik jaren geleden op Petrolhead. Good times.
@rubenpriest: Klopt het is geen nieuw filmpje, maar het geluid van de Enzo blijft schitterend kan er nog steeds van geneieten. :P
@agera: ja dat veranderd nooit :)
@rubenpriest: Die enzo klinkt stationair al luider dan die Merc en BMW!
Da klinkt nie slecht!
Prachtig!
Jammer maar helaas geen handbak. Kan niet wachten. Hoop dat het niet gaat tegenvallen zoals bij de California. Heb er wel vertrouwen in. Zullen ze iets gedaan hebben met het licht ontvlambaarheid?
Wat een geluid! Kan niet wachten tot 29 februari. Maar herken ik nu de koplampen van een 575 maranello, een lange neus zoals de 599 en van die splitter-achtige dingen zoals op de 458? *vergelijkmodus uit*
@spotu2: Als er elementen van de 575M terug te vinden zijn, is dat natuurlijk altijd goed! Naar mijn mening een van de mooiste Ferrari’s ooit, vooral die in BadBoys 2 was perfect.
Het geluid zit wel goed :D
& aan alle mierenneukers die een handbak willen, met 700+pk ben je blij dat je maar 2 pedalen meer hebt…
Waarom 620 gt en geen 630 gt, dat past toch beter, vanwege de 6.3 liter V12??
@larsdbs9: Moest gelijk aan Mercedes 63 AMG denken met zijn 6.2 liter, maar toch 63 AMG.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).